GettyImages-1032036376

A Florence hurrikán a Tindert is felpörgette

2018.09.20. 16:50 Módosítva: 2018.09.20. 23:14

Mielőtt a Florence hurrikán elképesztő sebességgel lecsapott volna az Egyesült Államokban, Észak és Dél Karolinában körülbelül 1 millió embert evakuáltak. Érthető, hogy a legtöbb embert hihetetlenül megviselte ez az egész, de voltak, akik próbálták a legjobbat kihozni a helyzetből.   

Claire Tran, a 27 éves washingtoni újságíró, egyszer csak szokatlan dologra lett figyelmes a Tinderen. A helymeghatározás alapján működő app egy óra alatt körülbelül 10 olyan vihar elől elmenekült arcot dobott fel neki, akik hurrikános csajozós szövegekkel frissítették a profiljukat.

Dél Karolinából evakuáltak, szóval gyerünk, lazuljunk egyet?

A nő számára teljesen abszurd élmény volt, hogy az emberek milyen hétköznapi módon beszéltek arról, hogy el kellett hagyniuk az otthonukat a vihar miatt.

Az egyik srác például, akivel beszélt, leginkább úgy tűnt, hogy csak unatkozott, és nem tudta, hogy mit kezdjen a kényszerpihenővel Washingtonban.  

Egy másik fiatal pedig azt mondta neki, hogy az egyik barátjával “minden este partit szerveznek az elkövetkező három napban”, amíg várják, hogy a vihar elvonuljon. 

Egyébként persze nem lehet tudni, hogy kire mikor talál rá a szerelem, de nem árt vigyázni, mert ilyen kiszolgáltatott helyzetben könnyen ki lehet használni bárkit.

A 24 éves észak karolinai, Mackenzie Leonei arról számolt be, hogy miközben ő a kutyájához bújva próbálta átvészelni az egészet, többen is elhívták a randiappon keresztül egy kis “hurrikán-partira”, de volt egy srác, aki szállást is kínált az egyedül lévő lánynak.

A 26 éves, Tennessee-i Lauren Yeary is több emberrel matchelt, akik közül sokan az egészet csak “egy rögtönzött nyaralásnak” fogták fel. 

Az emberek egyébként nem álltak meg a hurrikán-partiknál, olyan is akadt, aki magának a Florence hurrikánnak is létrehozott egy profilt.

Nos, manapság ilyen egyszerű matchalni egy hurrikánnal, - bár valószínűleg sokan elfutnának, amikor a személyes találkozóra kerülne a sor.  

Tran még mindig nem tudott túllépni azon, hogy miért használják az emberek a randialkalmazást egy ekkora vihar közepén.

Úgy érzem, hogyha én menekültem volna egy életveszélyes hurrikán elől, ami lerombolhatja a házam, akkor én nem tudnék azzal foglalkozni, hogy frissítsem a profilom, és jobbra balra húzogassak embereket Tinderen - fűzte hozzá a lány.

(The Insider)