shutterstock 338759729

Mit szólnál egy olyan nőhöz, aki már az első este ágyba bújik veled?

2018.10.21. 15:55

Tegnapi sztori, mi a véleményed?

Koppány álnevű olvasónk levelének rövid bevezetője olvasható fent, maga a sztori pedig alább található, csak előbb álljon itt néhány fontos információ erről a posztról, meg persze a Randiblog Inbox rovatról is, utóbbi azok számára, akik most olvasnak minket először.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Szóval az alábbi történet e-mailben érkezett a Velvet szerkesztőségébe az alábbi címre, hiszen a Randiblog Inbox rovat olvasóink leveleit tartalmazza: nálunk bármiről lehet névtelenül mesélni, ami randizással, párkapcsaolatokkal vagy társkereséssel kapcsolatos. Koppány például azt meséli el, hogyan ismerkedett össze a neten egy nővel, akihez képest az ismerkedéskor Koppány tűnt a szemérmesebbnek. Olvasson tovább a teljes történetért!

Ön is írna? Klikkeljen ide!
randi <@> mail.velvet.hu

49 éves, az online társkeresők világában elég tapasztalt pasi vagyok, nincs család, soha nem voltam nős. 4-5 nagyon szép, emlékezetes és hosszú kapcsolatom volt már a netről, azaz hiszek a dologban, szerintem tisztelettel és türelemmel igenis meg lehet találni a megfelelő partnert.

3 nappal ezelőtt 40 éves lánnyal kezdtem levelezni, szingli, gyerek nincs, 4 év házasság után 1,5 éve elvált, azóta keresgél inkább kevesebb, mint több sikerrel. A fotón nagyon tetszik, izgalmas nő, tolmács, elég hosszan levelezünk első este. Sok mindenre kitérünk, származás, végzettség, hobbi, családi kapcsolatok, gyerekkori sérelmek, történelem, utazás stb., majd’ 2 órát csetelünk. Elmondja, hogy ő egy nagyon kemény, határozott nő, legnagyobb negatívuma az, hogy érzékeny és könnyen kezd sírni (??? kemény, de könnyen sír??? nekem ez antagonisztikus, de legyen!). A pozitívumokat hosszan sorolja, végre, egy nem depressziós nő!

Közben igyekszem elkerülni a szexszel kapcsolatos kérdéseket, nem szeretnék abba a kategóriába esni, ami rámsüti a „csak dugni akar” bélyeget, viszont a lány 2-3 alkalommal belém kóstol. Felveszem a zsebkendőt, de csak finoman (megjegyzem, szerintem ez ma már sokkal sikeresebb stratégia, mint hatalmas férfiasságunk azonnali képen történő átküldése).

Elbúcsúzunk, jó éjt, puszi küldés a fül mögé (jól van na, nem röhög, te is csinálsz kívülről röhejes dolgokat!).

Másnap alig-alig kommunikáció, mindketten éljük az életünket, este majdnem tali, de mire összeszervezzük, nagyon este van. Mindketten sajnáljuk, így sikerült. Mivel utazni készülök, megbeszéljük, hogy ma este legyen randi, ne maradjon kérdőjel 3 hétig. Felajánlom azt is, hogy ha annyira jól sikerülne, akár aludjunk is együtt, szex nélkül. (Tudom, erre mit mondasz, de nem, komolyan gondolom. Ő gyakran emlegeti, hogy kiskifli, és mennyire vágyik az ölelésre stb. Felnőttek vagyunk, aludtam már más nő mellett is szex nélkül, nálam nem a szex a szeretet nyelve.) Tetszik a válasz:

1 – imádnám 2 – nem hiszem, hogy menne, mert hónapok óta nem öleltem pasit 3 – mit szólnál egy olyan nőhöz, aki már az első este ágyba bújik veled?

(Szerintem ezen semmi nem múlik, ha jó, akkor jó. Egyik legnagyobb szerelmemmel SMS-ben beszéltük meg előre a vakrandi- szexet, 2 évig maradtunk együtt. És olyan is volt, ahol 5 randi után volt szex, ami egyben szakítás is...)

Puszi már nem feltétlenül a fül mögé... Megint nem adok erős választ a „te hová szeretnéd adni és kapni” kérdésre, meg is jegyzi, hogy tetszik a szemérmességem.

Tegnap reggel írok egy mailt, hogy jó reggelt és szép napot. Egész nap semmi, majd este 5-kor üzenet 1: „köszönöm”. Éppen egy rendezvényen vagyok főszereplő, így nem is látom az üzit, csak már a másodikkal együtt, ami 1 órával később születik:

Én egy érzékeny lány vagyok, sokkal több törődést és figyelmet kívánok, te messze nem tudod ezt megadni nekem. Kívánom, hogy találd meg a tökéletes partnert, a holnapi talit engedelmeddel lemondom.

Profil törölve. És egy újabb illúzió is.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!