Dennis Galvin is egyike azon a férfiaknak, akik engedve a kor nyomásának, YouTube-kompatibilis lánykéréssel szeretnék emlékezetessé tenni, hogy felteszik a barátnőjüknek az egyszerű, ám mégis fontos kérdést. Vannak, akiknek ez tényleg nagyon viccesen és jópofán sikerül, mások grandiózus lánykérése viszont katasztrofális. Galviné valahol a kettő között van, a gyűrűt ugyanis sikerült akkor felhúznia a barátnője ujjára, amikor szerette volna, az internetezők azonban enyhén szólva sincsenek elájulva a lánykérés idejétől és helyétől, emiatt pedig szétalázzák a Twitteren.

Annyi történt ugyanis, hogy a srác azt találta ki, hogy egy már alapból is fontos eseményen, a New York City Maratonon kéri meg a szerelme kezét. Ezzel talán nem is lett volna olyan nagy baja a netezőknek, ha a srác a futóverseny előtt vagy a végén ereszkedik féltérdre, ám Galvin azzal csavart egyet az - egyébként ne adj' isten unalmasnak bélyegezhető - ötleten, hogy a martaton közben, a 25. kilométernél ejtette meg a lánykérést.

A lányon ugyan nem látszott, hogy ne tetszene neki ez a gesztus, igent is mondott majd tovább futott, a Twitteren mégis szétszedik a fiút, mert sokan úgy vélik, hogy ezzel tönkretette a lány nagy napját. A legtöbben azzal vádolják, hogy elterelte a figyelmet a barátnője teljesítményéről, hogy mindenki vele foglalkozzon inkább.

Úristen! Őrjöngök a csávón, aki a csaja első New York City Maratonján a 25. kilométernél kérte meg a kezét. Mi a franc? Mekkora szar alak! [a lány] keményen dolgozott ezért és aztán ő [a fiú] magára terelte inkább a figyelmet

- írja az egyik twitterező.

Ennek a srácnak jobb barátok kellenének, hiszen a jelenlegiek közül egyik se mondta neki, hogy ne csinálja ezt

- osztja a meg a gondolatait egy másik felhasználó, aki úgy tűnik nagyon jól ismerheti a fiú társaságát, ha ilyen pontossággal meg tudja mondani, hogy senki nem figyelmeztette. Kérdés, ha ennyire képben van a körülményekkel, akkor miért nem tette meg ő? Csak nem az van, hogy valójában se a srácot se a sztori hátterét nem ismeri és úgy ítélkezik? Nagyon meglepődnénk, ha így lenne! 

Ha valaha edzettél már maratonra tudod, hogy mennyi meló van ebben. Az, hogy a lefutása közben megzavarjanak egy hülye lánykéréssel tiszta őrület

- így fakadt ki egy harmadik Twitterező, ezek alapján pedig el tudja képzelni, a többi kommentet, amik mind nagyjából ugyanezek csak eltérő formában.

És, ahogy az ilyen nagyon megosztó estekben szoktuk, most hogy a cikk végére ért, megkérjük, hogy ossza meg velünk a véleményét egy szavazattal!

Ön szerint is taplóság volt a sráctól, hogy a maraton közben kérte meg a barátnője kezét?