shutterstock 59122213

Vőlegényt ennél jobban talán még soha nem égettek be az oltár előtt

2018.11.17. 10:44

Mindig rossz és sokkoló érzés az, ha az ember rájön, hogy megcsalták. Különösen fájó lehet ez, ha a hűtlenség pont egy nappal az esküvő előtt derül ki. Egy ausztrál nő, Casey, esetében pedig pont ez történt. A ex-menyasszony egy helyi lapnak mesélte el, hogyan tudta meg csupán pár órával az esküvője előtt, hogy a vőlegényének viszonya van, és azt is elmondta, miként állt bosszút a férfin az oltár előtt.

Casey beszámolója szerint a lagzit megelőző este a barátnőivel iszogatott egy hotelben, mikor egyszer csak ismeretlen számról kapott egy üzenetet, amiben ez állt:

Én nem mennék hozzá. Te megteszed?

Ezek után pedig egy halom képernyőfotó érkezett korábbi csetelésekről, amik az elmúlt hónapokban és az esküvőt megelőző napokban folytak a vőlegénye és egy másik nő között. Az üzenetek pontosan olyanok voltak, amilyenektől ilyenkor az ember retteg: szextingelések és szerelmes csetváltások, sőt közös szelfik is voltak köztük, amik egyértelműen bizonyították a férfi hűtlenségét.

Nem meglepő, hogy Casey teljesen összeomlott és sírásban tört ki, a barátnői pedig arról győzködték, hogy mondja le azonnal az esküvőt és kérje számon a pasin a megcsalást. Ám a lány annyira sokkos állapotban volt, hogy képtelen volt abban a pillanatban cselekedni, egész éjszaka gondolkozott azon, hogy mit tegyen és végül úgy döntött:

másnap végig fog sétálni az oltárhoz és ott megosztja a násznéppel a férfi titkát.

Bevonultam álmaim ruhájában, ami ekkor már csak egy jelmez volt számomra. Mikor meglátta az arcomat, már tudta, hogy valami nincs rendben, látta, hogy nem a földöntúli boldogság sugárzik rólam, de fogalma sem volt, hogy mi következik. Mikor megérkeztem mellé, szembefordultam a vendégekkel és elmondtam nekik az igazat

- meséli a történetét a nő, aki egy lendülettel nemcsak arról számolt be a meghívottaknak, hogy a férfi megcsalta, de szépen egyesével az összes üzenetváltás is felolvasta. Köztük azokat is, amikben a pasi arról ír, hogyan szeretne szexelni a szeretőjével és miket csinálna vele, ahogy nem hagyta ki a szerelmi vallomásokat se.

Mire Casey a felolvasás végére ért az addigra ex-pasija arcából az összes vér kifutott. A lány elmondása szerint a férfi a teljes megsemmisülésében megszólalni sem tudott, hanem a tanúja kíséretében szó nélkül távozott. És itt a menyasszony be is fejezi a történetet, arról már nem mondott semmit, hogy később találkoztak-e és az milyen volt, csak az árulta el, hogy az elmaradt esküvő helyett azért buliztak egy nagyot azokkal, akik ott maradtak vele a vőlegénye beégetése után.