Hat gyűrűvel kérte meg a barátnője kezét, hogy annak ne legyen mersze nemet mondani

vik
2018.12.15. 14:49

Egy férfinak ha lehet, az egyik legnagyobb stressz az életében, amikor megkéri a barátnője kezét, a másik, amikor el is veszi őt. Mivel egyik pillanat sem az a kategória, amit csak úgy simán elfelejt az ember, jobb rendesen felkészülni rájuk. A legtöbb pasi ezért már a lánykérésnek is igyekszik körültekintően megadni a módját, hogy reményei szerint elkerülhessen minden olyan lehetséges élethelyzetet, amely kínos emlékké változtatná a romantikus pillanatot.

Ráadásul eleve lutri, hogy a lány igent mond-e (jó esetben azért persze nem az), ezért mindig ott van a félelemfaktor, hogy nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy azt a jövendőbeli férj eltervezte. És mindez kiváltképp abban az esetben nagyon kellemetlen, amikor sok ember előtt, nyilvánosan tétetik fel a Nagy Kérdés.

Hát, pontosan a kínos pofáraesés eshetőségét igyekezett kiiktatni egy bizonyos Dennis Brown nevű fiatalember azzal, hogy nem egy, hanem

rögtön hat gyűrűvel érkezett a lánykérésre,

biztos, ami biztos alapon. Úgy volt vele, hogy ha a nőnek van lehetősége kiválasztani a megfelelő méretű és alakú ékszert, akkor tutira igent fog mondani. (Mert ez nyilván CSAKIS ezen múlik.) Arról persze nem szól a fáma, hogy mi történt volna, ha a méret jó, de a forma nem tetszik, vagy fordítva, viszont ez hat gyűrű esetében talán már nem számított akkora veszélyforrásnak, mintha uncsi módon csak eggyel jelent volna meg a jövendőbeli menyasszony előtt.

Dennis Brown hat gyűrű instagram.png
Fotó: Instagram

Persze nemcsak ezzel biztosította be magát a modellként dolgozó fitneszrajongó úr, hanem azzal is, hogy felbérelt egy eseményszervező és díszítő céget, továbbá odaráncigált egy virágárust, egy fotóst, egy kárpittervezőt (hogy őt mire, az nem világos), és egy stylistot, hogy minden igazán tökéletes legyen, és ő is remekül fessen a nagy pillanatban. És ha mindez még nem lett volna elég, a helyszínen kifeszíttetett egy bazinagy molinót is, amelyen csöpögősen szerelmes sorok követték egymást, meglágyítandó a potenciális ara szívét.

dennis brown hat gyűrű lánykérés .png
Fotó: Instagram

A projekt annyira sikeres volt, hogy a nő, Atara Dallas némi meghatódott sírás-rívás után sikeresen kiválasztotta a gyűrűt, és igent mondott a férfinak. Mondhatnánk, hogy meg vagyunk lepve, de akkor hazudnánk.