Tatjána álnevű olvasónk írt nekünk egy levelet arról, hogy milyen férfiakkal hozta össze a sors az interneten való társkeresés során. 11 típust ír le alább, és le merjük fogadni, hogy közülük nagyon sok ismerős lesz minden olvasónknak – ha máshonnan nem, onnan minimum, hogy ezekre a férfitípusokra panaszkodtak már korábban is olvasóink.

Tatjána a 11 típus felsorolása után elég sommás megállapításokkal zárja a levelét – ön szerint helyes Tatjána következtetése? Ha ön egyet ért, ha nem, mindenképpen kíváncsiak vagyunk az ön tapasztalataira is! Kérjük, írjon a Randiblog alábbi címére, és legközelebb az ön levele szerepel majd itt.

Klikkeljen ide a címünkért!
randi@maiŁ.veŁvet.hu

Sikerült elmerülnöm az online társkeresés posványában. Szeretném megosztani veletek, milyen tapasztalatokat szereztem.

Az online szerető

Ő az, aki hetekig nyomul mailben, Viberen. Jelzed neki, hogy szívesen találkoznál vele, időpont megbeszél, majd ő lemondja valami átlátszó indokkal, és indul minden elölről a Viberen.

Majd keressük egymást

Ő az, aki nyomul, találkoztok, még tetszik is, utána még egy ideig nyomul, majd eltűnik, és pár hét múlva felbukkan, és onnan folytatja, ahol abbahagyta. Gondolom, véletlenül lenyomta a hold gombot az egész életében.

Olyan, mint az apám

Az örök fiatal, aki igaz 20 évvel idősebb, és úgy is néz ki, de azt gondolja, képes felvenni az iramot. Nem érti a nem szó jelentését és hosszú leveleken keresztül próbál meggyőzni arról, ő már tapasztalt és jó lesz vele.

Olyan, mint az öcsém

A srác, aki még mindig otthon lakik anyuval és apuval. Úgy szervezi a randit, hogy időben hazaérjen, nehogy anyu szóljon neki, mert sokáig kimaradt az este. 40-hez közel (!) van, de az az érzésed, a szomszéd kis sráccal vagy az öcséddel beszélgetsz. Érdekes elképzelései vannak a világról.

A lepedőakrobata

Aki annyira szerelmes beléd, hogy már az első randit egy bérelhető lakásba vagy magához szervezi. Mondván, neki fontos, hogy a lelked mellett a testedet is megismerje, mert csak így tud tartós lenni egy kapcsolat. Hát persze hogy!

A sértődős

Rád ír, elolvasod, gondolkodsz a leírtakon, majd másnap, amikor válaszolnál, már vár egy sértődött levél, amiben elhord mindenfélének, ő egy főnyeremény, akit meg se érdemelsz.

A hazudós

Aki jogásznak, orvosnak stb. adja ki magát, amikor pedig rávilágítasz, a helyesírása olyan, mint egy 8 éves gyereknek, akkor megsértődik. Ha netán még fel is teszel neki néhány kérdést, pl. szerinte hogyan kell értelmezni az X törvény Y bekezdését, akkor azonnal ír rá valamit, amiről lesír, köze nincsen semmihez.

Az alfahím

64 képet tesz fel magáról, mindegyiken más ruhában pózol. Alapvetően tetszik, mert helyes, igaz sablonos dolgokat ír, de hátha... Majd rájössz, ez a srác több időt tölt a hajának a zselézésével, mint olvasással. Egyszerűen egyszerű, vállalhatatlan.

A cukrosbácsi

Aki azzal indít, hogy hova visz nyaralni, ha elég kedves vagy vele. Aki már az első randit is Balin képzeli el. Persze, van az a nő, akinek pont ez jön be.

Az exezős

Aki az összes levelében rinyál az exeiről.

A nős pasi

Aki megértésre vágyik, mert otthon a csúnya, gonosz feleségétől nem kap szexet, se törődést. Azt elfelejti leírni, hogy a napi rutinja abból áll, a meló után hazamegy, zabál, majd bedöglik a laptop elé.

Kérdezem én, szuperanyák, hogyan vagytok képes ennyi nyomi, semmire se használható pasit nevelni?! Mikor jön el az az idő, amikor a pasikról alapból nem a béna puhapöcs szavak jutnak eszembe?! Hol vannak a normális, értelmes férfiak?!

Siralmas a helyzet, és ideje lenne javítani ezen, mert így lassan ki fogunk halni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!