Elég rosszul indult az év annak a Reddit felhasználónak, aki saját hülyeségéből kifolyólag egy nem kívánt jegyességben lépett át 2019-be. A Nagyon megbántam néven posztoló pasi ugyanis azt írja, hogy szilveszterkor véletlenül kérte meg a barátnője kezét, akivel nemhogy összeházasodni nem akart, de azt tervezte, hogy szakít vele. Ha pedig ez nem lenne elég, az eljegyzési gyűrű is csak azért volt nála, mert azt egy másik nőnek szánta.

A gyűrűt egy kolléganőmnek vettem, akivel azt terveztük, hogy elutazunk nyaralni, akkor adtam volna oda neki. (...) Az ünnepek alatt viszont láttam, hogy egy csomóan eljegyzik a barátnőjüket és én is kedvet kaptam hozzá. Ezért kértem meg részegen a csajom kezét szilveszterkor. Szerintetek le tudom mondani az esküvőt és visszakérhetem a gyűrűt?

- teszi fel a kérdést a posztban a vőlegény, aki nem ezzel a bejegyzésével fogja elnyeri a Világ Legszimpatikusabb Férfije díjat. Túl nagy megértés nem is tanúsított iránta a többi felhasználó, voltak, akik csak röhögtek rajta, mások viszont elég keményen leoltották.

(...) akkor most jöjjön egy jogi tanács azzal kapcsolatban, hogy visszakaphatod-e a gyűrűt. Nos, elég nagy szarban vagy, hiszen az ajándék akkor is ajándék, ha egy olyan idióta adja mint te. De van egy megoldás: magyarázd el a szitut a jelenlegi menyasszonyodnak. Komolyan, valószínűleg ez a legjobb, amit tehetsz, mert mikor rájön, hogy milyen rettenetes alak vagy, akkor talán leveszi a gyűrűt és hozzád vágja

- reagálta az egyik kommentelő.

Az eredeti bejegyzés írója azonban se ezt a tanácsot nem fogadta meg, se a többit amiben azt javasolták neki, hogy legyen őszinte a barátnőjével. Nem, ezek helyett inkább úgy döntött, ha már így alakult, akkor feleségül veszi a lányt, akivel pár napja még szakítani akart.

egy friss posztjában azt írja, mikor meglátta, hogyan szervezi az esküvőt a csaja, megesett rajta a szíve és nem akarta az igazsággal vagy a szakítással felzaklatni.

Úgyhogy inkább felmondott a munkahelyén, szakított a kolléganőjével és egyelőre kellőképpen retteg attól, hogy a szeretője beszámol a viszonyukról a menyasszonyának. Mondjuk, ha létezik a karma, akkor a lány még időben belefut a reddites posztba és magukra ismer mielőtt összekötné az életét a pasival, akit a főnyeremény jelzővel aligha lehet illetni,