Vajon mennyire kattant az a menyasszony, aki elvárja, hogy a koszorúslányai megváltoztassák a szemük színét az esküvőre?

vik
2019.02.23. 08:33

Az utóbbi időben divat lett olyan agyament menyasszonynak lenni, aki elképesztően nemnormális elvárások elé állítja a násznépét, hogy azoknak legyen idejük eldönteni, hogy akarnak-e továbbra is jó viszonyt ápolni vele, vagy inkább elszaladnak a másik irányba. Írtunk már olyan nőkről, akik megszabták, hogy a vendégsereg hányezer dollárral járuljon hozzá a nagy naphoz, de ott volt Vasvári Vivien is, aki a gyerekeket, és Liptai Claudia, aki a szelfiket titltotta ki az esküvőjéről.

Az egyik kedvencünk mégis az a menyasszony, aki az esküvőszervezőjével iratott egy listát arról, mi mindent szabad, de inkább nem szabad megtennie a násznépnek, ha jót akarnak maguknak. Például a kiírt időpontnál fél órával korábban kellett érkezniük, tilos volt fehér, krém- vagy elefántcsont színű ruhát viselniük, továbbá - és ez a legszórakoztatóbb - nem szólhattak a menyasszonyhoz.

Ennyire talán nem elmebajos, mégis totál felfoghatatlan, értelmetlen és drága követelménnyel állt elő egy menyasszony legutóbb, erről ír a Mirror. A nő azt akarta ugyanis, hogy

a koszorúslányai változtassák meg a szemük színét az esküvő idejére,

mert szerinte a kék szemek nem passzolnak az esemény sárgás tónusú színvilágához.

Felajánlom nekik, hogy bármilyen más színű kontaktlencsét választhatnak, még akár olyan borostyánbarnát is, amilyen az enyém, elvégre nem félek tőle, hogy elhomályosítják a szépségemet

- jegyezte meg egy esküvői témájú Facebook-csoportban, ahol a többi felhasználó véleményét is kikérte az ügyben - illetve talán csak a saját igazát akarta megerősíttetni másokkal. Hogy ne csak a levegőbe beszéljen, a felelőtlenül kék szemmel született koszorúslányok ruhájának képével illusztrálta az élethelyzetet, hogy mindenki lássa, mire gondol pontosan, és mennyire igaz ez tőle.

0 THP CHP 150119SLUG 0774JPG
Fotó: Mirror/Facebook

Ahelyett azonban, hogy a felhasználók támogatták volna az elhatározását, inkább nekiestek a nőnek. Egyesek rávilágítottak, hogy vérlázító dolog a koszorúslányok külsejét ilyen mélységében megszabni, pláne kontaktlencse használatára kényszeríteni őket, az ugyanis szemirritációt okozhat, és kényelmetlen is olyasvalakinek, aki még sosem viselt ilyesmit. Azt pedig meg sem említették, pedig minden bizonnyal igen fontos adalék, hogy egy kontaktlencse baromi drága (alsó hangon 5 ezer forint), és akinek nem a látása múlik rajta, aligha költene szívesen ennyi pénzt egy ilyen fölölsleges hülyeségre.

Az egyik hozzászóló szerint a menyasszonynak inkább egyéb fontosabb dolgokkal kéne foglalatoskodnia, és nem a szemek színével, mivel a fényes sárga ruha valószínűleg minden színnel ütközik majd az esküvőn. Egy másik nem tudta visszafogni magát, miután meglátta a posztot, ezért csak ennyit tett hozzá az ügyhöz:

Elmehet a picsába. Nincs ugyan kék szemem, de akkor is elmehet a picsába.

 És akkor legyen ez a végszó. 

Ön szerint kérhet ilyet egy menyasszony?