shutterstock 348367943

A gazdag lány dobná a nála szegényebb pasiját, mert nem tud felvágni vele

2019.04.04. 12:45 Módosítva: 2019.04.04. 12:53

Egy tehetős lány a következő történetet osztotta meg az interneten. Közölte, hogy kisebb problémája akadt a párkapcsolata tekintetében. Megosztotta egy facebook-oldalon, hogy pénzügyileg nincs egy szinten a pasijával.

A családom háromszor annyi pénzt keres, mint az ő családja. Az anyám hatszor magasabb pozícióban dolgozik, mint az ő apja. Nekünk hét birtokunk van, nekik csak kettő. Mindez csak a két család közti különbség. Én dolgozok, elég jól is keresek, szóval tudok venni neki előkelő ajándékokat, ő meg csak egy 30 dollár értékű meglepetést adott Valentin-napra, ami miatt még mindig dühös vagyok, mert még meg is várta, hogy leárazzák a terméket, amit ajándékba adott. A nyáron gyakornok leszek, amivel több pénzt fogok keresni, mint az apja egész évben. A pasim meg nem is megy gyakornoknak.

A lány végül kibökte, hogy mi is a baja.

Rendes srác, de bánt, hogy képtelen elkényeztetni. Nekem valami, valaki olyan kell, amivel felvághatok mások előtt.

Erre több nő is bekommentelt, hogy jobb is ha szakít a sráccal, mert sokkal jobbat érdemel egy ilyen anyagias csajnál. Egy másik szerint sem érdemel ilyen jó pasit, mint az említett "csóró" srác.

Mások arra is rávilágítottak, hogy nem is a csaj gazdag, hanem csak a szülei, akiknek a pénze egyértelműen rossz hatással volt az egójára.

Valaki azt írta, hogy 

Ha ez a csávó tényleg vett egy 30 dolláros ajándékot ennek a csajnak, akkor az azt jelenti, hogy a fiúnak nagy szíve van.

(boredpanda)