shutterstock 797679346

Harmincas fiúkák közül válogat, ha nem vagyok otthon

2019.06.09. 15:54

Kedves férfi, te hányszor tervezel élni? Ezt most elbaszod, aztán majd a következő életben, okulva ebből, boldog leszel?

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a megszólítás tartozik az alább teljes egészében levélhez, és ez a bizonyos férfi, akiről szó van, Pongrác, aki arról írt nekünk, hogy bár kevesli a szexet a házasságában, illetve egyéb problémáik is voltak-vannak a feleségével, azért kitart a családja mellett, viszont ha a felesége éppen nem vágyik a szexre, megoldja ő mással.

Nos, Pongrác levelére most Kolumbusz álnevű olvasónk válaszol a saját példájával. Ő is családapa és ő sem monogám, de amint azt Kolumbusz beszámolója legelején kiemeli, ezekkel együtt ők egy teljesen másmilyen életet élnek. Olvassa el Kolumbusz levelét alább, aztán ha van kedve hozzátennie a témához a saját tapasztalatait, kérjük, írjon nekünk e-mailt! A sztorikat-beszámolókat az alábbi címre várjuk.

Emitt a címünk, kattintson rá!
ranĐi@mail.velvet.hu

Mi nagyon furák vagyunk hozzátok képest, meg szinte mindenkihez képest, de ezerszer több közös dolgunk van, mint nektek, az életünk, a céljaink, az elveink, még a vagyonunk is. A nevelésben  ugyanazokat tartjuk fontosnak, de anya a szabálybetartóbb, aki ügyelt arra, amikor még kellett, hogy időben, megfelelő ruhában, egészséges gyerek hagyja el a lakást, én meg a vicces tanárfigura, aki a világ működését mutattam meg a gyereknek, de sosem vitattuk egymás intézkedéseit, és elismertük mindkettőnk fontosságát.

Talán a legnagyobb kincsünk a teljes bizalom egymás iránt, nincsenek játszmák, titkok, elhallgatások, ezért veszekedések sem. Mindig tudjuk, hol a másik, megosztjuk egymással a helyzetünket, természetesen ez is a legfőbb alapelvünkből, az egymás iránti 100%-os bizalomból következik.

A szexben voltak hullámhegyek és -völgyek, a frankhitel, új cég indítása és rengeteg munka miatt, de mostanra igazi MILF lett belőle. Kapcsolatunk hajnalán voltunk párszor többesben, ezt tizenévre jegeltük, és most újra kinyílt. Ha találunk megfelelő párt, nagyon szívesen meglátogatjuk őket, remek játék.

Most, hogy hosszabb időket töltök külföldön – új üzletágat csinálva – sokat van egyedül, ezért felregisztrált egy házasoknak való szexpartner-oldalra, ahol harmincas fiúkák közül válogat, ha nem vagyok otthon. Hihetetlen aktívvá tette a szexben ez, velem is. Élvezi, hogy mennyire tetszik a srácoknak – amúgy tényleg bombázó – azt meg különösen, hogy mennyire nem hiszik el, hogy mindenről tudok...

Én próbálok Tinderen keresgélni, de itt eddig minden nő – legalábbis ebben az országban – szerelmet és együttélést keres, amit nem tudok adni nekik, vagy huszonéves, aki szoftkurvaként dolgozik, ezt meg nem akarom, mert nem bántok meg másokat, és nem építek konkurenciát a kapcsolatunknak.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!