15 ezer meccsel Stefan-Pierre Tomlin profilját húzták a legtöbbször jobbra a Tinderen, ezzel ő érdemelte ki a Mr. Tinder (megtisztelő?) megnevezést. A 29 éves modell férfire tavasszal talált rá a szerelem, de még véletlenül sem a közösségi oldalon.

Stefan-Pierre Tomlin 5 éve Tinderezik, ezalatt 14.600-an húzták jobbra az arcképét, ezzel az övé lett a társkereső oldal legnépszerűbb profilja. Egy átlagos nap 20 nővel meccselt, de az 5 év alatt csak 15-ükkel találkozott  személyesen. A 15 nő közül csak kettővel volt komolyabb kapcsolata, de azok sem tartottak sokáig, írja a Men's Health.

Stefan-Pierre Tomlin végül egy bulin talált rá szerelmére, a 27 éves Natasha  Boonra, aki az angol X-Factorban is szerepelt, és akinek az egyik közös barátjuk mutatta be. A pár már aznap este telefonszámot cserélt, aztán megállás nélkül küldözgették egymásnak az üzeneteket. 

A 29 éves modell azt nyilatkozta a Mirrornak, hogy amikor először megpillantotta Natashát, tűzpiros rúzsa és testhez simuló ruhája miatt Marilyn Monroe-ra emlékeztette őt, és pillangókat érzett a gyomrában, ami elég ritkán fordult vele addig elő. 

Natasha Boont először megijesztette, hogy szerelmét sokan csak mint Mr. Tindert ismerik, de aztán végül rájött, hogy tulajdonképpen több mint hízelgő, hogy ő szerezte meg azt a férfit, akivel 15 ezer nő randizott volna már. 

Bár csak áprilisban jöttek össze, már össze is költöztek, és fontolgatják, hogy közösen zenélnének. Sőt, családot, gyerekeket terveznek.