Szente Vajk, színész

Válása után ismét párkapcsolatban él Szente Vajk

2020.02.20. 08:20 Módosítva: 2020.02.20. 11:20

Tavaly októberben vált el Erdélyi Tímea  és Szente Vajk. Utóbbi a Blikknek elárulta: ismét párkapcsolatban él, párja egy Jászai Mari-díjas rendező és író, korábban táncművészként is dolgozó hölgy, akit Szenta Vajk már évek óta ismer. 

Tiborcz Fanni és Szente Vajk már több hónappal ezelőtt összejöttek, a színész most azért nyilatkozott a kapcsolatáról, mert úgy véli, nem lehet tovább titokban tartani, noha magánéletéről továbbra sem beszél szívesen az újságoknak.

Ahogyan eddig sem, úgy ezután sem szeretnék a magánéletemmel szerepelni, szóval közös összebújós, tengerparti fotót tőlem hiába várnak. Ám titkolózni, bujkálni nem akarunk, mert nincs miért. Szeretném, ha kedvem tartja, akkor megfoghassam Fanni kezét az utcán, vagy bárhol, ne kelljen attól tartanom, hogy ki lát meg, vagy fotóz le minket.

Szente Vajk egy baráti összejövetelen ismerte meg új szerelmét, mint mondja, még nagyon az elején tart a kapcsolatuk. Tiborcz Fanni és Szente Vajk korábban több tévés produkcióban is dolgoztak együtt, de ekkor kizárólag baráti volt a kapcsolatuk.