Különös történet került át az orosz sajtóból a nemzetközi médiumokhoz. Egy 35 éves, Marina Balmaseva nevű influenszer ugyanis bejelentette, hogy összejött volt férje fiával, akit ő maga is 13 éven át nevelt - írja a Daily Dot.

Balmaseva 22 éves volt, amikor hozzáment 43 éves férjéhez, Alexej Savirinhez. A férfinek ekkor már több gyereke is volt, köztük a hét éves Vlagyimir, aki a jelek szerint a nő kedvence lett. Közel 13 éven át töltötte be a fiú életében a nevelőanya szerepét, majd összejött a mostanra 22 éves fiatalemberrel. Mindezt Instagramon jelentette be.

 Sosem tudhatod, hogyan alakul az életed, és mikor találkozol valakivel, aki mosolyt csal az arcodra. Tudom, hogy lesz, aki elítél minket, mások pedig támogatnak majd, de mi boldogok vagyunk, és nektek is kívánjuk, hogy legyetek azok

– írja a poszt alatt.

Balmasevát nem meglepő módon rengetegen bírálják különös kapcsolata miatt, sokan nagyon kemény kritikákat fogalmaznak meg az Instagramos fotói alatt. Egy finomabb hangvételben író kommentelő azt jegyezte meg az egyik kép alatt, hogy számára az a legsokkolóbb, hogy a nő úgy jött össze a sráccal, hogy a szeme előtt cseperedett fel.

Persze nem ez lenne az első eset, amikor a nagy korkülönbség ellenére egy pár egy hullámhosszra kerül. Tekintettel azonban a körülményekre, nem meglepő, hogy a kommentelők kiakadtak, nem beszélve a családtagokról. Különös lehet náluk például egy nagy vasárnapi ebéd, többek között azért is, mert a történtek ellenére Balmaseva azt tervezi, hogy segít felnevelni a pasija másik három testvérét is.