Bige Botond a Házasodna a gazda 2019-es évadában tűnt fel, párra is lelt a műsorban, azonban a szerelem sajnos nem tartott ki sokáig. A magyar cowboy azonban nem adta fel, és most van barátnője, akivel boldogok, és a műsorból is okulva különleges, lóközpontú rapid randikat szervez.

A műsorban volt egy választott párom, de nem jött össze a dolog. Nem törtem össze, a műsor alatt sikerült bátorságot gyűjtenem, és nyitottabbnak lennem – tulajdonképpen sikerült kiszabadulnom a lovardából, ehhez adott egyfajta lökést. Ezután talált rám a szerelem. A barátnőmmel a műsor kapcsán kezdtünk el beszélgetni, immár december óta együtt vagyunk. Vicces, mivel a műsor miatt, de mégis a műsortól függetlenül jöttünk össze. Nagyon rendben vannak a dolgok, ő is imádja a lovakat, így megvan a közös pont. Nincs is mit beszélni erről, boldogok vagyunk és kész

– kezdte Bige, aki vadnyugati stílusával hódította a nőket a különleges párválasztó műsorban. Az RTL Klub showja ráadásul egy remek üzleti ötletet is adott neki.  

Ihletet kaptam a műsor új évadától, egy beszélgetésben mondtam, hogy az állatokkal csajozni könnyű, és erről ugrott be, hogy ebben sokkal több a potenciál, mint elsőre gondolnánk. Egy állatok által asszisztált rapid randi fogalmazódott meg bennem. A lényeg, hogy az állatos társas programok elvonják az első találkozás okozta stresszt, feszültséget. A randira érkezett lehetséges párok letisztítják a lovakat, majd könnyű pszichológiai feladatokat kell megoldani a lovak segítségével. Tehát nem kell komoly lovassportra gondolni, az állat lekefélése, némi játék és kész, lehet majd mesélni a sztorit az unokáknak. 

A műsor új évada vasárnap este, 18:50-kor látható az RTL-en.

Kipróbálna ilyesmit, ha éppen társat keresne?