Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Hétfőn válogattunk az amerikai Whisper app által közzétett azon listáról, ami arról szólt, hogy a nők szerint milyen gusztustalan szokásai tudnak lenni a férfiaknak. Ezek az undorító dolgok sokszor nagyban megnehezítik az együttélést, de persze nem feltétlenül csak a férfiaknak vannak ilyen szokásai, amik próbára tudnak tenni egy párkapcsolatot.

Megkérdeztük olvasóinkat, hogy másnak is lenne-e ilyen megosztanivalója, és ez a poszt azért született meg, mert volt. Legnagyobb örömünkre férfiolvasónk is írt, szóval ez a poszt az ötödik pontnak köszönhetően már nem lesz olyan egyoldalú, mint az előző. Ha ön szívesen folytatná a sort, még nem késett le semmiről: ha ön élt már párkapcsolatban olyan férfival vagy nővel, akinek valami undorító vagy idegesítő szokása megkeserítette az együttélést, kérjük, írjon nekünk e-mailben az alábbi címre! Várjuk továbbra is a leveleket!

Ez a címünk, kattintson ide, ha van kedve írni:
velvet@mail.randi.hu

1.

Negyvenes pár vagyunk. Az utóbbi időben vált rendszeressé, hogy bemegyek a vécébe a férjem után, és kisebb, de inkább nagyobb pisicseppek-tócsácskák vannak nemcsak magán a vécén, hanem körülötte a padlón is. Próbálom csak néha szóvá tenni. Néha magától bocsánatot kér, de nem tudom, miért nem törli fel vagy pisil ülve. Lassan ott tartunk, hogy az a kivételes, ha nem megy mellé semennyi. Kicsit aggódom is, hogy hátha ez már a férfiak menopauzájának a tünete.

2.

A volt férjem csak heti pár alkalommal mosott fogat. Nagyon hamar olyan vastag fogkő keletkezett az alsó fogsorán, hogy az első négy foga már nem látszott ki. 7 hónap könyörgés után tudtam elvinni fogorvoshoz, fogkőeltávolításra. A fogorvos sem látott meg ilyet. 2 cm-es fogkődarabok jöttek le a fogáról. A fogorvos nagyon szitkozódott.”

3.

Az egyik exem egyik gyerekkori beidegződése volt, hogy vízcsapba pisilt (igen!) bárhol. Otthon, a szüleinél, a szüleimnél, nálam, nyaralóban, barátoknál, mindenhol, ahol tudott. A húgykő csak úgy bűzlött utána... Nem tudott róla leszokni. A mostani feleségénél és azok rokonainál is ezt csinálja. Ma 39 éves.”

4.

Én most, a járvány alatt tudtam meg a pasimról, akivel már több, mint tíz éve együtt élünk, hogy neki is van egy gusztustalan szokása. Március közepe óta mindketten elsősorban itthonról dolgozunk, és megfigyeltem, hogy amikor elmélyülten dolgozik a számítógép előtt, akkor általában az orrát túrja közben. Ezen még talán nem is akadnék ki annyira, mert sokan meg vezetés közben vájkálnak. Na de az azért már durva, hogy többször is láttam, hogy amit kibányász, abból golyócskát csinál, és a golyócskát a billentyűzet szélére keni. Én a másik szobában dolgoztam, gondolom, nem vette észre, hogy nyitva van az ajtó és belátok. Annyira meglepődtem, hogy meg se tudtam szólalni, de legközelebb megkérdezem, hogy nem kér-e egy zsepit.

5.

Én fingani és böfögni szoktam, és az orromat túrom, amitől a barátnőm a falra mászik, miközben én jókat szórakozok rajta. Ilyenkor mindig elmondom neki, hogy pasiként ez számomra a biztonságot, az otthont és az ellazulást jelenti. Azt, hogy nyugodt vagyok és felszabadultnak érzem magam mellette. Megértem, hogy zavarja és hogy nagyon undorító, de most mit csináljak, ha annyira jól esik?

Cserébe havonta egyszer szétszedem a fürdőszobai lefolyókat, ahonnan kivakarom a hajszálait, nem veszek tudomást a kukából kikandikáló véres betétekről és a WC környékén elejtett vércseppekről, akkor is megsimogatom a lábát, ha már borostás, és akkor is magamhoz szorítom, ha edzés után csatakokban ömlik róla az izzadtság. Hogy miért? Mert nagyon szeretem. Így, emberként is.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A volt férjem csak heti pár alkalommal mosott fogat

Olvasóink vallottak férfiak és nők olyan gusztustalan szokásairól, amik megnehezítik az együttélést. Íme 5 példa.

27 · Jun 07, 2020 02:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments