Bizonyos hírességek szerelmi élete olyan fordulatos tud lenni, hogy az ember egy idő után el is felejti, hogy néhány évvel korábban melyik két sztár kapcsolatán lepődött meg vagy melyik két celeb szakításán bosszankodott. Ebben a kvízben párosával mutatunk majd hírességeket, és a kérdés mindig ugyanaz: ők jártak-e? A járás alatt természetesen szerelmet, párkapcsolatot értünk – a nem járás alatt pedig azt, hogy nyilvánosan legalábbis nem adta jelét a két adott személy, hogy gyengéd érzelmek fűznék őket egymáshoz.

Egy próbafeladvány: ha például Sandra Bullockot és Ryan Goslingot tettük volna egymás mellé, ön mit tippelt volna, vajon jártak ők valaha egymással? Persze a választ eléggé megkönnyíti a fenti, 2001-ben készült borítókép, ami egyértelműen mutatja a választ: bizony, hogy jártak. Nos, ők ketten ezek után már nem fognak szerepelni az alábbi linken beindítható kvízben, viszont ennél többet nem lenne célszerű előre elárulni, kattintson, játssza végig!

Minden kérdésben két hírességet mutatunk. A kérdés mindig az, hogy ők ketten voltak-e (nyilvánosan felvállalt) párkapcsolatban.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »