A Feleségek luxuskivitelben című reality amerikai eredetije több, párhuzamosan futó szériával rendelkezik, mindegyik más-más város luxusfeleségeit mutatja be. Most fog indulni egy új verzió, amelyben Salt Lake City leggazdagabb asszonyai szerepelnek majd, köztük bizonyos Mary Cosby, akinek az élettörténetét a People magazin tette közzé.

Amint azt a Page Six is írja, Mary Cosby 22 éves volt 1997-ben, amikor nagymamája elhunyt. A nagymama ekkor a második férjével élt, aki ekkor 42 éves volt, és a nagymama ezt mondta neki:

ha valaha is bármi történne velem, Bobby, azt akarom, hogy a lányaim egyikét vedd feleségül, mert ők vigyázni fognak rád.

Hogy pontosan mi a helyzet ennek a nagymamának a gyerekeivel, arról nem szól a fáma, de a lényeg, hogy a lányok alatt igazából nem a lányait, hanem az unokáit kellett érteni, akikkel ugye Robert (vagy becenevén Bobby) Cosby nem áll vérségi kapcsolatban. Szóval így esett, hogy a férfihoz hozzáadták a nála pont 20 évvel fiatalabb lányt, akivel azóta is, most már bő 20 éve boldog házasságban élnek, egy gyereket nevelnek.

A Daily Mail azt is említi, hogy a műsorban szereplő többi luxusfeleség eléggé kiakadt azon, hogy Mary Cosby saját nagyanyja férjéhez ment hozzá, de erre ennyi az asszony válasza:

Túl lesznek rajta. Csak meg kell emészteni.

A család egyébként nagyon vallásos, de nem mormonok, pedig ez Salt Lake Cityben a legelterjedtebb felekezet. Mary Cosby a következőt nyilatkozta a témáról:

nem mormon, hanem pünkösdista vagyok egyébként. Én vagyok a gyülekezetünkben a first lady, ezt a nagymamámon keresztül örököltem. Nem szeretem, ha lelkésznek hívnak, mert az olyan öregnénis.

Mary Cosby a közösségi médiában vallásos vezetőként mutatkozik be, posztjai pedig azt bizonyítják, hogy keresztény nézeteivel ő a luxusélet mellett a horoszkópban való hitet is össze tudja egyeztetni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Saját mostohanagyapjához ment feleségül Salt Lake City egyik luxusfelesége

Mary Cosby nagymamája kifejezett kérésére ment hozzá a mama második férjéhez, miután a nagyi meghalt. 20 év a korkülönbség, bő 20 éve vannak együtt.

157 · Nov 12, 2020 04:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments