Az OnBuy.com egy brit online webáruház, akik egy érdekes felmérést készítettek, aztán az eredményt egy sajtóközleményben és egy infografikában foglalták össze. A dolog annak ellenére szórakoztató, hogy a minta semmilyen szempontból nem volt reprezentatív, csak úgy meginterjúvoltak 4550 nőt a világból, lehet, hogy pont a világ 4550 leginkább szakállrajongó nője volt az. Mindenesetre a válaszadásra vállalkozóknak azokat a tulajdonságokat kellett leírniuk, hogy milyen fizikai, külső jegyei voltak annak a férfinak, akivel a legjobbat szexeltek életükben.

A címből ön már tudja, hogy a szakállat említették a legtöbben: a megkérdezett nők gyakorlatilag háromnegyedének élete legjobb szexuális élménye egy szakállas férfival volt. Ezek szerint ha férfiolvasóink megnövesztik az arcszőrzetüket, rögtön jobban fogják élvezni velük a nők a szexet? Hát nem túl valószínű, mindenesetre ha valakinek van tapasztalata a témában, azt nagyon szívesen várjuk a Randiblog alábbi e-mailcímére. 

Kivel volt a legjobb a szex? Ha van kedve, írja meg?
randi@mail.velvet.hu

Na de persze a sajtóközlemény lényege, hogy lett egy lista a legtöbbször említett tulajdonságokból, amin nincs rajta se a kiugró testmagasság, se a testszőrzet, de rajta van például a kicsi lábfejméret és a fanszőrzettől a köldökig tartó szőrzetcsík, amelyre a brit kifejezés ezek szerint az, hogy snail trail, azaz kb. csiganyom (szokás angolul happy trailként, azaz kb. a boldogság ösvényeként is emlegetni – én magyar kifejezést nem ismerek rá, de bizonyára nem társalgok eleget erről a témáról). Szóval jöjjön az infografika, aztán pedig a teljes lista, ami azt tartalmazza, hogy milyen százalékban milyen válaszokat adtak a nők arra a kérdésre, hogy milyen volt a férfi, akivel a legjobbat szexeltek életükben.

A megkérdezett nőknek legjobb szexuális élménye egy olyan férfival volt, aki...

  1. szakállas (73%);
  2. barna szemű (71%);
  3. piercinges (70%);
  4. széles vállú (68%);
  5. tetovált (62%);
  6.  barna hajú (59%);
  7. a hasán szőrcsíkkal rendelkező (58%);
  8. kis lábfejű (53%);
  9. szemüveges (51%);
  10. magasan ülő arccsontú (49%);
  11. szőke (46%);
  12. kék szemű (44%);
  13. kopasz (40%);
  14. nagy kézfejű (37%); és
  15. vastag szemöldökű (36%).

És ha már a piercing ilyen előkelő helyen szerepel a listán, tegyük hozzá, hogy a megkérdezett nők által említett piercinges férfiak 61%-ának az orrában, 33%-ának a mellbimbójában és 27%-ának a szemöldökében volt ékszer, ami összesen jóval több, mint 100%, szóval elég sok férfi lehetett, akinek ezek közül több helyen is volt fém a testében. És még a végén álljon itt egy fontos dolog: szórakoztatóan ugyan az ilyen felmérések meg jótanácsok, de azért túl messzire menő következtetéseket nem szabad belőlük levonni. Egy olvasónk írt erről a Randiblognak nemrégen, a beszámolóját minden ilyen felmérés után be kéne linkelni!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megkérdeztek 4550 nőt, milyen volt a férfi, akivel legjobbat szexeltek életükben. 73% azt mondta, szakállas

A nők kiemelkedő szexuális élményeiben ezen kívül még piercinges, széles vállú és kis lábfejű férfiak is szerepelnek. Itt a teljes lista!

215 · Feb 18, 2021 11:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments