Bár úgy hitte, leendő férje személyében az igazit találta és gőzerővel készülhet arra, hogy egy mesebeli ceremónián oltár elé állhat, hatalmasat kellett csalódnia ennek a fiatal amerikai nőnek. A TikTok nevű népszerű videómegosztó portálon mesélte el történetét.

A menyasszony, aki a közösségi oldalon @leela_li néven található meg, párjával összesen 101 vendéget hívott az eseményre. A szerelemtől rózsaszín ködben úszva és a szervezés közepette azonban nem vette észre, hogy vőlegénye más nőknél is keresi a boldogságot: Leela mindössze 26 nappal a ceremónia előtt jött rá arra, hogy párja több társkereső oldalon is aktív. A nő ezt sérelmezve úgy döntött, felbontja jegyességét és az utolsó pillanatban lefújta az esküvőt – írja a DailyStar.

Hatalmas lagzira készültünk. Nem csupán egy kisebb összejövetelt akartunk, összesen 101 vendéggel számoltunk, de le kellett fújnom az egészet. Rengeteg pénzt buktam, de nem mehetek feleségül egy ilyen férfihoz. Több családtagom is elítél a döntésem miatt.

– magyarázta a videóban a csalódott menyasszony, aki kiemelte, azért kezdett el kutakodni, mert a férfi furcsán viselkedett.

@leela_li

#storytime #callingoffwedding #fyp #cheating Calling off my wedding. Part 2 posting soon!

♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor - Tom Bailey Backing Tracks

A gépem lomtárában bukkantam a képekre, amiket a társkeresőkre töltött fel. Bár nem volt rajtuk a párom arca, de a háttérben lévő ágyneműnket felismertem. Csak nemrég vettem őket, így pontosan tudtam, hogy mostanában készítette a képeket.

– fogalmazott az elkeseredett TikTok-felhasználó, aki ennél többet nem osztott meg párkapcsolata lezárásáról. Nem ő az egyetlen, aki bukta az esküvőjét: Aubry Lyn például pont az esküvője napján tudta meg, hogy a szerelme megcsalta.