Az apjának nézik, pedig valójában a szerelme, és sokan nem is értik, hogyan működhet egy párkapcsolat ilyen óriási korkülönbséggel. A 23 éves Las Vegas-i lányra, Alyssa Renee Gutierrezre ugyanis nem mindennapi módon egy 57 éves férfi mellett talált rá a boldogság.

Gutierrez három évvel ezelőtt egy internetes társkereső oldalon ismerte meg a tőle 34 évvel idősebb Petert, és elmondása szerint már az első beszélgetésük alkalmával érezte, hogy ő az igazi. A lányt az sem zavarja, hogy Peter az apja lehetne, de a férfi állítólag nagyon fiatalos és energikus, lélekben egy örök gyerek. Hamar megtalálták a közös hangot, lángra lobbant az a bizonyos szikra – írja a Daily Mail.

A férfi viszonylag hamar meg is kérte fiatal kedvese kezét, aki azonnal igent mondott neki. Gutierrez így most 23 éves létére Peter felnőtt gyermekeinek nevelőanyja lett. Peter legidősebb lánya egyébként mindössze három hónappal fiatalabb Gutierreznél. 

Bár a szerelmesek nagyon boldogok, az interneten rengetegen támadják őket. A párt az utcán is megszólják. Sokan úgy gondolják, hogy a lány csupán azért van együtt az 57 éves férfival, mert az gazdag.

Egész életemben az idősebb férfiakhoz vonzódtam. Nem ez az első kapcsolatom, korábban is jártam már együtt olyan férfival, aki tőlem jóval idősebb. Velem egykorú fiúkkal is randiztam már, de ők nem akartak komoly kapcsolatot, csak játszottak velem. Nekem fontos, hogy a párom érett legyen, és biztonságot nyújtson nekem, nem szeretem a drámázást. Peter azt érezteti velem, hogy különleges vagyok, ő számomra az igazi és szeretnék vele családot alapítani annak ellenére is, hogy sokáig titkoltam, hogy vele járok. Ez azért volt, mert a szüleimnél is idősebb.

– fogalmazott Gutierrez, aki ugyanakkor nem sietteti a babaprojektet. 

 A fiatal lány láthatóan sugárzik a boldogságtól. 

 És nagyon csinos: