Csodálatos jelenség a női orgazmus, vallja ezt többek között az az ausztrál nő is, aki túlságosan is rákapott a vibrátor nyújtotta örömökre. Mígnem egy napon – ahogy ő fogalmazott – nemiszervét olyannyira túlhevítette az egyik szexjátékával, hogy az hosszú időre teljesen lezsibbadt.

A 32 éves ausztrál nő, Lacey-Jade Christie abból él, hogy vibrátorokat tesztel és azokról részletes véleményt mond az interneten. Elmondása szerint szép kis gyűjteménye van, és a pikáns szexjátékokat gyakran használja is, néhány héttel ezelőtt azonban az egetrengető orgazmus nem jött el, bárhogyan is próbálkozott – írja a The Sun.

Annyira közel jártam már. Nem kellett volna sok a mindent elsöprő orgazmushoz, de valamiért mégsem tudtam elmenni. Elhatároztam, hogy nem adom fel: a legmagasabb fokozatra állítottam a vibrátorom. Negyedóra sem telt el, lezsibbadt mindenem. Már semmit nem éreztem odalent. Szomorú voltam és feszült. Korábban soha nem történt hasonló, minden alkalommal végigsöpört a testemen gyönyör. Pánikba estem, hogy túlhevítettem a csiklómat.

– magyarázta Christie, aki attól rettegett, hogy a történtek után a nemiszerve örökké zsibbadt marad és soha nem lesz képes újra elélvezni. Mint megállapította, az ún. "holt hüvely szindróma" (DVS) lépett fel nála. 

Az ausztrál nő azonban nem az a szégyenlős fajta, ezért is osztotta meg történetét. Szerinte más is megélt már hasonlóan kellemetlen dolgokat: Christie egyik barátnője például egy alkalommal olyan sokáig maszturbált, hogy hosszú napokra belilult a csiklója.