Egy első randi mindig izgalmas, és különféle kimenetele lehet függően a helytől, a beszélgetés folyamától, és természetesen a másik személyiségétől. Az alábbiakban 3+1 olyan tippet mutatunk be, amelyek megfogadásával növelhetjük esélyünket egy második találkára.

1. Határozott megjelenés

A határozottság mindenképpen előnyt jelent egy első randin. Elfedi az idegességünket és azt látatja, hogy független személyek vagyunk, saját véleménnyel és élettapasztalattal. A behódolás ellenben gyorsan kétségbeejtővé válhat és kevésbé vonzóvá tehet minket. Ha azonban a randipartnerünkben azt a benyomást keltjük, hogy elégedettek vagyunk önmagunkkal és két lábbal a földön járunk, akkor biztos sikert aratunk.

Figyeljünk rá, hogy ne féljünk világos kijelentéseket tenni. A magabiztos megjelenés továbbá tiszta tekintet és közvetlen magatartást igényel.

Ha jól érezzünk magunkat a bőrünkben, azt a másik látja rajtunk, ezáltal ő is kényelmesen érzi majd magát. A partner iránti rajongást ugyanakkor nem szabad túlzásba vinni, a pimasz vagy arrogáns viselkedés azonban korán véget vet a randevúnak, vagy csökkenti a második találka esélyét. Épp ezért figyeljünk az egyensúlyra. Egyszerűen csak próbáljuk azt kifejezni, hogy boldogok vagyunk, és elégedettek az életünkkel.

2. Megfelelő öltözék

A ruhaválasztásunk minden esetben függ a napszaktól és a randevú helyszínétől. Figyeljünk, hogy ez esetben se essünk túlzásokba, ugyanakkor öltözékünkkel is jelezzük, hogy a randi fontos nekünk. Különösen fontos, hogy ne színleljünk. Egy első randin ugyanis automatikusan a legjobb formánkat szeretnénk hozni, és hajlamosak vagyunk kinézetünket egy kicsit eltúlozni. A legtöbbször randipartnerünk jobban értékeli, ha megmutatjuk, milyen ruhában járunk általában. Végtére is, kényelmesen kell érezzük magunkat ahhoz, hogy igazán jelen tudjunk lenni a randevún. Egy esti találkakor természetesen előny, ha kicsit elegánsabbra vesszük a figurát, de a praktikusságot akkor se hagyjuk figyelmen kívül.

via GIPHY

3. Alacsony elvárások

A legtöbb egyedülálló álompartnerről álmodik és már az első randin a közös jövőt szövögeti. Ezek az elképzelések azonban nem csak utópisztikusak, de az esetek többségében ellentétes hatást váltanak ki. Akiknek ugyanis túl nagy elvárásaik vannak a másikkal szemben, gyakran csalódhatnak. Gyakran csak egy bizonyos idő eltelte után ismerjük fel az igazi álomnőt, avagy férfit, amikor egyértelművé válik, milyen jól is passzolunk egymáshoz. Szóval ha az első randis benyomás nem is volt tökéletes, talán megéri még egy esélyt adni neki.

+1: Fedjük fel a személyiségünket

Az első randi tökéletes alkalom arra, hogy hiteles benyomást keltsünk magunkról a másikban. Ez a benyomás dönti majd el, hogy randipartnerünk végül baráti szinten tekint-e ránk, el tud-e képzelni velünk egy párkapcsolatot, vagy csak egy egyéjszakás kalandra vágyik. Fontos, hogy a másik megismerje a személyiségünket, ugyanis ez alapján tudja eldönteni, hogy illünk-e hozzá. Akik zárkózottabbak és távolságot tartanak, azok a randipartnerük számára is megnehezítik a megnyílást. Erre érdemes figyelni, hiszen végső soron mi is tudni szeretnénk, hogyan működik a másik, és hogy passzol-e az élethez való alapvető hozzáállásunkhoz.

(ArticleSkill)