Játékszerek, ketrecek, bőrbútorok: A szürke 50 árnyalatából ismert vörös szoba semmi ahhoz képest, mint ami az angol Rosie  Featherston  szeme elé tárult, amikor életében először belépett a párjával egy londoni swinger klub ajtaján.

A brit pár egy ideje már eljátszott a gondolattal, végül idén tavasszal merte meglépni, hogy ellátogasson a szexualitás fellegvárába. A fiatalok Kelet-London egy művészeti stúdióknak, különös kávézóknak és kreatív étkezdéknek otthont adó negyedét, Hacnkey Wick-et választották a nem mindennapi tapasztalatszerzéshez. Egy queer közösség által kedvelt, szexbárba, a Crossbreedbe vezetett az útjuk, hogy nyilvánosan áldozzanak a szexualitás oltárán.

„Amíg a jegyükre vártak, az emberek beszélgettek, dohányoztak, ledöntötték a vizesüvegekbe kevert italaik utolsó kortyait. Mindenki bokáig érő hosszú kabátot viselt, alóla azonban itt-ott kilátszott a neccharisnya, láncok és egyéb fém kiegészítők. Mi a párommal a klasszikusnak mondható bőr, háló és necc szerelést választottuk”

– kezdte történetüket Rosie a brit Metro nevű hírportálon. Bár a klub főként a queer, transz és színesbőrű emberek kedvelt találkozóhelye, mindenkit szívesen látnak, így Rosie is testközelből megtapasztalhatta más hölgyek közelségét, amit azelőtt csak a világháló biztonságában élvezhetett.

„Mindenféle embert és kifejezésmódot ünnepeltek, a nyitottságuk és kényelemérzetük pedig engem is inspirált. Mindent aprólékosan kidolgoztak. Az olyan általános helyiségek, mint a ruhatár, tánctér és dohányzó mögött egy teljesen új világ nyílt meg, ahol bárki kiélhette legperverzebb vágyait. A különféle szobákba egy-egy vastag műanyag függönyön át lehetett bejutni. Azon túl játékszerek, ketrecek, bőrbútorok várták a vendégeket, akik kettesben vagy többesben szeretkeztek egymással a lehető legváltozatosabb kombinációkban.

Engem elsőként az erős hőség csapott meg, majd mindenfelől nyögéseket és lihegést hallottam.”

Mindennek a közepébe kerülve a pár sodródni kezdett az árral. Végül ők is megszabadultak a ruháiktól és egy félreeső sarokban szeretkezni kezdtek. Rosie egy idő után teljesen belefeledkezett a szexbe, így nyilvánosan is a lehető legtermészetesebb cselekvésnek élte meg. Olyannyira, hogy egy idő után a játszószoba közepén találta magát párjával.

„Egy fémketrecben kötöttünk ki. Körülöttünk mindenki más is szexelt, miközben mi voltunk a középpontban. Miután végeztünk, félreültünk egy padra és néztük a többieket. Látva őket ugyanott, ahol előtte mi bújtunk össze, határozottan elsöprő és inspiráló volt. Erőt adott, tudtuk, hogy ide bizony még visszatérünk”

– fogalmazott Rosie Featherston.

(Promotions.hu)