Néhány hónappal ezelőtt hatalmas port kavart az a videó, amelyet volt párja tett közzé az interneten Opitz Barbiról. Az X-Faktor korábbi győzteséről egy olyan felvétel szivárgott ki, melyen teljesen meztelenül látható. Mint az akkor kiderült, az énekesnő abban a hiszemben küldte el magáról az intim videót korábbi párjának, hogy azt csak ketten láthatják, ám a fiatalember a szakításukat követően visszaélt a felvétellel. 

Az énekesnő akkor úgy fogalmazott, hogy a történtek nagyon megviselték lelkileg, és meg is rendült a hite az emberekben. A jelek szerint azonban mostanra késznek érezte magát arra, hogy nyisson mások felé, és az Instagram-oldalán, egy 24 órán át elérhető történetben arra utalt követőinek, hogy foglalt a szíve.

A Ripost szerint Opitz új párja egy menedzser, akit Albertnek hívnak. Közös képüket ide kattintva tekintheti meg.

Bár az intim videó kiszivárgása után sokak szerint kérdéses volt, hogy Opitz képes-e lesz újra megbízni a férfiakban, úgy tűnik, ezzel nincs probléma. A videóval kapcsolatos botrányról korábban egy szakértő is megszólalt; dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus elmondta, hogy Opitz a történtek után valószínűleg óvatosabb lesz, ami az ismerkedést illeti, és nehezebben is fogadja majd be a bizalmába az adott embert.