Randi

A Velvet randiblogja

Denzel Washington belesétált egy esküvői fotózásba

március 26., 10:43 Módosítva: 2021.03.29 08:27
45

A szerencsés ifjú párnak készült néhány közös képe az Oscar-díjas színésszel.

Ez a pár 50 év után megismételte az esküvői fotóit

március 25., 11:39 Módosítva: 2021.03.27 09:58
12

Minden stimmelt: a szereplők, a helyszín és a ruhák is!

Véletlenül bejelölt egy ismeretlen férfit a Facebookon, már azt tervezi, hozzámegy feleségül

március 20., 09:25 Módosítva: 2021.03.22 16:12
18

Egy 42 éves brit nő egyszer csak azt vette észre, hogy visszajelöli egy 8 évvel fiatalabb férfi. Nem ismerték egymást, de kapcsolatban maradtak...

Avril Lavigne bepasizott

március 8., 09:55 Módosítva: 2021.03.10 08:18
5

Az énekesnő párja egy 33 éves rapper, akivel már egy közös száma is van. A szerelmesek Megan Foxszal és Machine Gun Kellyvel is jóban vannak.

Gisele Bündchen és Tom Brady 12. házassági évfordulójukat ünnepelték

február 27., 09:06 Módosítva: 2021.03.02 10:08
4

12 éve házas Gisele Bündchen és Tom Brady, akik Instagram-oldalukon sem felejtettek el megemlékezni a jeles napról. A szupermodell a profilján több közös fotót is megosztott kettejükről, a hozzájuk tartozó szövegben pedig azt írta, férjénél és családjánál senkit sem szeret jobban, és senki mással nem is osztaná meg az életét, csakis velük. Az együtt eltöltött 12, eseménydús év pedig szinte csak úgy elrepült. 

Nagyon sok minden vagyunk már túl, nagyon sokat fejlődtünk egymás mellett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme egy-egy fotó Kim Kardashian és Kanye West házasságának valamennyi évéből

február 20., 14:58 Módosítva: 2021.02.22 11:52
2

Most lett vége az elmúlt egy évtized legtöbbet emlegetett házasságának. Emlékezzünk vissza fotókkal, micsoda utat jártak ők be 2012 óta!

Elhadartam, hogy vele nem volt az elmúlt években orgazmusom

február 20., 09:00 Módosítva: 2021.02.21 15:37
5

Először is kezdeném azzal, hogy nagyon szeretem más emberek történeteit olvasni a Randin, életteli, nem olyan, mint a sok celebhír, hátha sokan így éreznek, és így szeretik a blogot.

Egy kívülről tökéletes, harmonikus kapcsolatban élek a férjemmel. Ezt szokták mondani, de néha úgy érzem, hogy nem normális. Főleg amióta nagyon jól érzem magam benne. A párkapcsolati hasznos cikkek szerintem arra jók, hogy az erre nyitott emberek elinduljanak valamerre. Mint a férjem...

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a bevezető tartozik az alábbi történethez, amit Amáta álnevű olvasónk küldött be nekünk az alábbi címre. Csomó kérdés felmerül most önben valószínűleg: akkor ezek szerint Amáta és a férje kapcsolata csak kívülről tökéletes, de belülről nem? Erre utal a mondat, amit a címben kiemeltünk? És akkor Amáta férje akkor vajon merre indult el? És hogy lehet, hogy Amáta mégis jól érzi magát a kapcsolatban?

Természetesen az alábbi levél ezeket a kérdéseket mind megválaszolja – érdemes az egészet végigolvasni. A beszámolóban elég sokat van szó a szexről: és pont ez az egyik fő mondanivalója ennek a posztnak, hogy bizonyos dolgokról muszáj beszélni, a szexről is. Ha önnek is van kedve mesélni bármiről, ami társkereséssel-párkapcsolatokkal-szakítással kapcsolatos, nálunk ezt névtelenül megteheti. Válaszolhat akár Amáta felvetéseire vagy kezdhet egy teljesen új témát, a levelét az alábbi címre várjuk!

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Megkérdeztek 4550 nőt, milyen volt a férfi, akivel legjobbat szexeltek életükben. 73% azt mondta, szakállas

február 18., 11:15 Módosítva: 2021.02.20 12:03
215

Az OnBuy.com egy brit online webáruház, akik egy érdekes felmérést készítettek, aztán az eredményt egy sajtóközleményben és egy infografikában foglalták össze. A dolog annak ellenére szórakoztató, hogy a minta semmilyen szempontból nem volt reprezentatív, csak úgy meginterjúvoltak 4550 nőt a világból, lehet, hogy pont a világ 4550 leginkább szakállrajongó nője volt az. Mindenesetre a válaszadásra vállalkozóknak azokat a tulajdonságokat kellett leírniuk, hogy milyen fizikai, külső jegyei voltak annak a férfinak, akivel a legjobbat szexeltek életükben.

A címből ön már tudja, hogy a szakállat említették a legtöbben: a megkérdezett nők gyakorlatilag háromnegyedének élete legjobb szexuális élménye egy szakállas férfival volt. Ezek szerint ha férfiolvasóink megnövesztik az arcszőrzetüket, rögtön jobban fogják élvezni velük a nők a szexet? Hát nem túl valószínű, mindenesetre ha valakinek van tapasztalata a témában, azt nagyon szívesen várjuk a Randiblog alábbi e-mailcímére. 

Kivel volt a legjobb a szex? Ha van kedve, írja meg?
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Kellemetlen Valentin-nap: „rajtam kívül mindenki boldog volt és vígan falatozott”

február 14., 10:20 Módosítva: 2021.02.16 09:00
3

Egy számomra igen kellemetlen Valentin-nap-élményt szeretnék megosztani veletek.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezzel a mondattal vezeti be Jozefina álnevű olvasónk az alábbi sztorit, amit azért küldött be nekünk, mert Valentin-napra készülve pontosan ezt kértük olvasóinktól ezen a héten korábban. Természetesen a felhívás továbbra is érvényes: ha önnek van egy érdekes Valentin-napi sztorija, akár a kellemetlen fajtából, akár másmilyen, kérjük, küldje be nekünk e-mailben, és mi nagyon szívesen megosztjuk olvasóinkkal! Nálunk ön is álnéven mesélhet, így nekünk tényleg bármit el lehet mondani!

Szóval Jozefina egy romantikusnak szánt estét ír le alább, ami alapvetően úgy hangzik, mint egy tökéletes program akár Bálint-napra, akár csak úgy egy randevúra vagy egy meghitt estére: egy jó vacsora egy jó étteremben. Csakhogy volt itt egy kis probléma az ételekkel, amitől Jozefina számára kellemetlenné vált a vacsora, de itt át is adjuk a szót Jozefinának, alább mutatjuk a mailcímünket, azután pedig jöjjön az a bizonyos levél! 

Ha önnek is van kedve mesélni, ha reagálna, ide írjon:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

A konyhapolcon a receptek között egy nevet-telefonszámot-emailt tartalmazó papírt találtam

február 12., 16:04 Módosítva: 2021.02.14 17:43
20

Keserű és dühítő tapasztalatokat, az idén januári szakításomat szeretném elmesélni. Mivel pár hete történt, igyekszem tárgyilagos és nem indulatos lenni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ha nem az élet szerkesztené a Randiblog Inbox posztsorozatot, akkor így február 14. táján biztos egy szerelmes-romantikus történettel állnánk elő, de ez a rovat abból áll, amit olvasóink megírnak nekünk, és most egy elég elkeseredett hangvételű beszámoló jött egy szakításról. Az alábbi levél beküldője, Lídia ugyan legutóbbi párkapcsolatát meséli el az alábbi néhány bekezdésben, de elsősorban annak a végére koncentrál, ugyanis a történetnek, amint az a fenti bevezetőből is kiderül, nemrégiben lett vége egy igen keserű és szomorú tapasztalattal.

Lídiáék esetében a vég kezdetét egy véletlenül megtalált papírdarab jelentette, és szép lassan borult minden – de természetesen ezúttal sem azért áll itt ez a bevezető, hogy előre lelője a poént, hanem azért, hogy emlékeztesse önt egy igen fontos dologra. Méghozzá arra, hogy ha önnek is van kedve mesélni, ha például reagálna Lídia sztorijára, mivel önnel is előfordult már hasonló, vagy ha bármi másról szívesen írna, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal, illetve szakítással kapcsolatos, akkor nekünk bármikor beküldheti történetét e-mailben az alábbi címre! Kíváncsiak vagyunk az ön tapasztalataira, és mivel nálunk mindenki álnéven szerepel, így ön is nyugodtan mesélhet bármiről! Címünk az alábbi, de a poszt legalján látható keretesben szintén megtalálható.

Ez a címünk, klikkeljen és meséljen!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

És önnek melyik volt a legbizarrabb Valentin-napi élménye?

február 11., 08:02 Módosítva: 2021.02.12 16:16
1

Mindjárt itt a Valentin-nap, amit valaki imád, valaki utál, de általában mindenki megemlékezik valahogy a szerelmesek napjáról, feltéve persze, hogy van kivel. A különböző magazinokban február 14-e előtt rengeteg párkapcsolati-vagy szextippet tartalmazó cikket olvashat, amik nem feltétlenül úgy sülnek el a valóságban, ahogy azt a cikkben ígérték. Az is simán előfordulhat bárkivel, hogy a szexinek tartott meglepetésére a párja nem úgy reagál, mint szerette volna, vagy hogy a szerelmének teljesen kiment a fejéből, hogy Valentin-nap van. Ha önnel is történt már hasonló, ne tartsa magában, ossza meg velünk!

Távolról sincs vége, olvasson még

9+1 szerelmespár, akik nagyon hasonlítanak egymásra

január 31., 10:44 Módosítva: 2021.02.02 10:31
5

A listánkon szereplő 9 pár még most is együtt vannak, a 10. párosunk azonban több mint 10 éve elvált.

Ha Ben Afflecknek valaki megtetszett egy forgatáson, azzal nagy valószínűséggel össze is jött

január 30., 10:06 Módosítva: 2021.02.01 12:05
4

Miután egy évig tartó románcuk után Ben Affleck szakított Ana de Armasszal, megnéztük a színész exlistáját. Mint kiderült több volt kedvesével is munka közben jött össze.

Hozzávágta a lakodalmi tortát menyasszonyához, a TikTokon lett belőle botrány

január 29., 15:38 Módosítva: 2021.01.31 12:25
10

A világ sok országában hagyomány, hogy egy lakodalomban a torta első szeletével a menyasszony és a vőlegény egymást eteti meg, azaz egymás szájába adják a sütemény első falatjait. Például az USA-ban él ennek a tradíciónak egy olyan verziója is, hogy az első falat után a házasfelek fogják és szétkenik egymás arcán a tortaszelet maradékát. Egy ilyen jelentről készült az alábbi videó, amit a TikTokon osztottak meg és vált botránykővé, a vőlegény ugyanis elég agresszívan reagál arra, hogy menyasszonya az arcára keni a tortát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ben Affleck és Ana de Armas naponta többször beszélnek

január 26., 12:22 Módosítva: 2021.01.28 09:06
6

Azt írja a Page Six, hogy bár nemrég szakítottak, a Ben Affleck - Ana de Armas színészpár a mai napig rendszeresen beszél, egy nap többször is felhívják egymást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Hudson arról beszélt, milyen nehézségeket okoz, hogy 3 gyereke 3 különböző apától született

január 25., 16:38 Módosítva: 2021.01.27 11:02
10

Kate Hudson és partnere három gyereket nevelnek, mindhármuknak a 41 éves színésznő az édesanyja, de a három gyerek édesapja három különböző férfi, így igazi mozaikcsaládot alkotnak. 17 éves fia, Ryder apja Chris Robinson, 9 éves fia, Bingham apja Matt Bellamy, míg Hudson jelenleg Danny Fujkawával él, közös lányuk, Rani Rose tavaly lett két éves. Íme egy kép a három gyerekről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a három leszbikus nő egy párt alkot

január 22., 15:30 Módosítva: 2021.01.24 14:16
49

Egy New York-i leszbikus pár úgy döntött, nyitni szeretnének. Hosszas beszélgetések és keresgélés után találtak egy harmadikat, akit bevettek kapcsolatukba.

Ebbe a 45 éves férfiba a YouTube-on keresztül szeretett bele egy 18 éves lány

január 18., 16:31 Módosítva: 2021.01.20 12:48
1

Peter Heinrich egy emailt kapott egy diáklánytól. A levelezésből videócset, abból párkapcsolat lett, bő 3 éve vannak együtt. Íme a történetük.

Ezt az indiai nőt szülei adták férjez, azóta elhagyták, és egy házaspárnál talált testi-lelki vigaszt

január 13., 16:52 Módosítva: 2021.01.15 18:09
8

A házaspárnak már volt két gyereke, amikor a cserben hagyott fiatal feleség menedékre talált náluk. Azóta két gyerekkel gyarapodott a család, sejthető felállásban.

11 celebpár, akik munka közben jöttek össze

január 12., 14:12 Módosítva: 2021.01.14 12:12
8

Aki különösen szerencsés, már eleve szerelmespárt játszott - de olyat is tudunk mutatni, akiben akkor ébredt vonzalom, amikor éppen elvált a szerepe szerint.

Vanessa Hudgens összejött egy 8 évvel fiatalabb baseball-játékossal

január 6., 16:42 Módosítva: 2021.01.08 10:39
5

A fenti képen Vanessa Hudgens, 32 éves, amerikai színész-énekesnő látható. Azt írja róla az E! News, hogy újra párkapcsolatban van: összejött Cole Tucker baseballjátékossal. A sportoló 24 éves, azaz 8 évvel fiatalabb Hudgensnél, és az alábbi fotó egy meccsen készült róla.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két hónapja egy barátnőm véletlenül talált egy videót, ahol...

január 2., 16:22 Módosítva: 2021.02.13 15:29
24

A legjobb barátnőm mondta, hogy írjam meg nektek a történetem. Nagyon új még az élmeny, kicsit sokk is, de a férjem is beleegyezett, és ha ez másokban is elindítja hasonló esetekben az őszinteséget és tényleg szeretik egymást, nekik is csak jobb lesz a kapcsolatuk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A héten foglaltuk össze 2020 legizgalmasabb olyan olvasói leveleit, amik a Randiblognak érkeztek. A 2021-es évet most ezzel a poszttal egy olyan olvasónk, Aszpázia indítja be, akinek a levele simán igényt tarthat majd egy helyre a következő év végi összefoglalóban, ha megérjük. Az Aszpázia egyébként egy görög eredetű női név, és mivel a jelentése az, hogy „kedvelt, szívesen látott”, nagyon jól illik az alábbi történet beküldőjére, hiszen olvasóink a járvány második hullámának kezdete óta kevesebbet írnak, mint korábban, ezért különösen szívesen látjuk az alábbi beszámolót.

Szóval Aszpázia először arról ír, hogy hogyan ismerkedett meg, jött össze, majd házasodott össze a férjével, de a levél fő témája az, hogy mi derült ki a férfival kapcsolatban két hónappal ezelőtt, és hogy hogyan kezelték ők ketten az így kialakult szituációt. Aszpázia kiemeli, milyen fontos egy kapcsolatban az őszinteség és a megértés, főleg egy olyan, eléggé extrémnek nevezhető helyzetben, mint amiben ők vannak.

Az Aszpázia név természetesen álnév, és a történet egy-két további adatát is megváltoztattuk, hogy a szereplőket semmiképpen ne lehessen beazonosítani: természetes, hogy Aszpázia nem tud sok mindenkivel beszélni erről az igen kényes témáról, nálunk viszont úgy mesélheti el mindenkinek, hogy közben anonim marad, a történet lényegéhez természetesen nem nyúltunk. Ha ön is szívesen mesélne, akár Aszpázia történetéhez kapcsolódva, akár attól függetlenül, várjuk az ön levelét is, írjon nekünk mondjuk most!

Íme a címünk, klikkeljen rá, és már írhat is!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

„Hallottam, hogy valaki szexel a másik hálóban” – íme az 5 legerősebb 2020-as olvasói levél a Randiblogból

2020. december 30., 15:12 Módosítva: 2021.01.02 12:49
5

A Randiblog Inbox a Velvet egyik legrégebb óta futó posztsorozata – több, mint tíz éve már, hogy közöljük olvasóink élményeit, tapasztalatait, illetve történeteit társkeresésről, párkapcsolatokról vagy szakításról. Ebben a posztban hagyományainknak megfelelően az elmúlt esztendő 5 legemlékezetesebb levelére tekintünk vissza. Rengeteg szempontból különleges év volt a 2020-as, és a Randiblog Inbox történetében szintén egy rendhagyó év lett ez, de nem egyértelmű, hogy nálunk a koronavírus okozta-e az anomáliákat.

A járvány első hulláma alatt arra számítottunk, elkezdenek majd érkezni a levelek azzal kapcsolatban, hogy hogyan nehezíti meg a társkeresést a bezárkózás, illetve hogyan teszi nehezebbé a párkapcsolatokat az összezártság. Ezzel szemben csak egy-két olyan olvasói levél érkezett hozzánk, ami futólag említette a koronavírust, de kifejezetten a járvánnyal kapcsolatosan senki sem írt. 2020-ban szinte minden koronavírusról szólt: kivéve például a Randiblog Inboxot, a posztsorozat teljesen koronamentes maradt.

A járvány második hulláma aztán azt hozta, hogy olvasóink írási kedve látványosan visszaesett. Talán semmi köze a koronavírushoz, és véletlen az egybeesés, de az biztos, hogy az utóbbi pár hónapban sokkal kevesebb levelet kaptunk a szokásosnál, szóval ha ön szívesen olvasta a Randiblog Inboxot az elmúlt években, csak egy dolgot tehet azért, hogy a sorozat 2021-ben is folytatódjon: írjon nekünk! Írja meg nekünk a tapasztalatait az alább 5 téma valamelyikéről, vagy meséljen egy sztorit, aminek az alábbiakhoz nincs különösebb köze! Részünkről továbbra is várjuk a leveleket e-mailben, az alábbi címre.

Ez a címünk, ide várjuk az ön levelét is:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Van barátja, de vadidegen férfiaknak adja el használt bugyijait, harisnyáit

2020. december 28., 16:42 Módosítva: 2020.12.30 10:12
34

Ez a brit nő többszázezer forintot keres havonta használt fehérneműivel, és így még mosnia sem kell. Különleges kéréseket is teljesít, barátja a szemét forgatja.

8 hollywoodi csókjelenet, ami a smároló sztárok szerint borzalmas élmény volt

2020. december 26., 15:42 Módosítva: 2021.02.15 17:09
5

Kirsten Dunst két csókjelenetével is szerepel a listán, az egyik felvételekor még csak 11 éves volt, és undorítónak tartotta lesmárolni Brad Pittet.

Lily Allen saját klitoriszizgatót dobott piacra, a kommentelők rögtön a férjéről érdeklődtek

2020. december 18., 16:24 Módosítva: 2020.12.20 08:09
15

Lily Allen egy 34 éves, brit énekesnő, aki idén szeptemberben házasodott össze a Stranger Things című sorozatból ismert David Harbourrel. Lily Allen egy hónappal később, októberben pedig egy klitoriszizgatóhoz adta a nevét, amelyet az ő részvételével terveztek meg, és amelynek a teljes neve az, hogy Womanizer Liberty by Lily Allen Rechargeable Clitoral Stimulator. Íme egy reklámfotó, amiben az énekesnő éppen egy kádban ülve fogja a kezében ezt a bizonyos stimulátort.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férje már van ennek a biszexuális, német nőnek, most talált magának egy feleséget is

2020. december 15., 11:45 Módosítva: 2020.12.17 11:26
46

Ebben a posztban egy érdekes történetet ajánlunk az ön figyelmébe három Instagramon keresztül. Az első kettő egy házaspár két tagjáé, Marcin és Saskia Michalskié, a későbbi férj és feleség 2015-ben találkozott és hamar szerelem szövődött köztük. 2017-ben házasodtak össze, Hamburgban élnek azóta. Marcin Michalski most 31 éves és a következő fotót posztolta az esküvőjükről.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 fontos tény az orgazmus utáni megvilágosodásról

2020. december 10., 16:53 Módosítva: 2021.03.05 10:44
9

Ha ön úgy internetezik, mint én, akkor valószínűleg már önnek is szembejött párszor egy-egy mém a maszturbálás, vagyis inkább az orgazmus utáni megvilágosodásról, illetve angol becenevén a post nut clarityről. Íme egy példa, amit pl. a Reddit kapcsolódó topikja által nyújtott kontentből merítve magyarítottam.

A viccek többsége arról szól, hogy a szexuális kielégülés után az ember hajlamos másként látni bizonyos dolgokat, például a pornót, amit éppen nézett, mint a fenti mémben, vagy akár a partnerét, akivel a szenvedélyek hevében összefeküdt, de akit az orgazmus után hirtelen már nem is talál olyan vonzónak. Komolytalan párkapcsolati tanács formájában úgy szokás viccesen megfogalmazni ugyanezt a gondolatot, hogy

sose hozz döntést egy lánnyal kapcsolatban anélkül, hogy előtte ne maszturbáltál volna!

Az utóbbi időben azonban már nemcsak mémek jönnek szembe, hanem az orgazmus utáni tisztánlátással foglalkozó, teljesen komoly cikkek is, ezért alább 5 gyors pontban összefoglalom, miket mondanak a megszólaltatott szakértők ezzel a témával kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelmes lett egy szerelmespárba, bevették harmadiknak

2020. december 4., 16:40 Módosítva: 2020.12.06 14:24
230

Egy floridai nő online ismerkedett meg egy akkor már egy éve együtt élő párral. A haverkodástól az ágyukig jutott, hónapok óta együtt élnek.

Ez a nő annyira örül, hogy elköttette a petevezetékét, hogy tortával ünnepli az évfordulót

2020. december 1., 11:19 Módosítva: 2021.03.10 15:55
2893

Kara Jankowski 2017-ben döntött a művi meddővé tétel mellett, mert azt mondja, inkább szabad szeretne lenni, mint anya. Döntését büszkén ünnepli azóta is.