Randi

A Velvet randiblogja

Ettől a természetes úton adományozó spermadonortól jelenleg 12 nő terhes, szerelmes lett az egyikbe

július 2., 12:26 Módosítva: 2021.07.05 13:17
0

Ha ön már Nick Cannontól is meghökkent, mert egy év alatt három nőnek négy gyereket nemzett, akkor most nagyon kapaszkodjon, mert a brit ITV csatorna egy olyan férfit interjúvolt meg, akitől jelenleg 12 nő terhes Nagy-Britanniában. A férfi Joe Donornak nevezi magát, és azt mondja, ő egy természetes spermadonor: nem egy spermabankkal dolgozik, hanem a privátban hirdeti megtermékenyítési szolgáltatását, ami azt jelenti, hogy a hagyományos, természetes úton, azaz közösüléssel termékenyít meg nőket, akik ezt szeretnék.

A férfi elég régóta műveli ezt az ezek szerint elég keresett szakmát: már több, mint 150 gyerek született tőle. Az apropó, amiért az alábbi interjút készítették vele, az, hogy szerelmes lett egyik kliensébe: Joe Donor és Ellie Ellison egy megtermékenyítés, azaz szex, vagyis ahogy a nő nevezi, egy „letét” kedvéért találkoztak először, és úgy volt, hogy több találka nem is lesz, de aztán máshogy alakult a sorsuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme 3 korábbi luxuslagzi, amin Jennifer Lopez lépett fel, és az ár, amit kérni szokott a hakniért

július 1., 11:21 Módosítva: 2021.07.05 17:10
0

Felröppent a hír, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közelgő esküvőjén esetleg Jennifer Lopez lehet majd az egyik vendégfellépő. Az 51 éves, amerikai énekesnő karrierjét ismerve nem lenne olyan nagy meglepetés, ha Lopez valóban Magyarországra jönne erre az alkalomra, hiszen rendszeresen el szokott vállalni lagzifelkéréséket. Alább olvashat három példáról – amennyiben valóra válik a mai hír, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője az alábbi sort folytatja majd.

Távolról sincs vége, olvasson még

A YouTube-on összejött 28 évvel fiatalabb kommentelőjével, három hónap után feleségül vette

június 30., 19:07 Módosítva: 2021.08.06 16:30
63

Ez az amerikai férfi, Darin egy hónap online kapcsolat után elautózott a lányhoz, aki egy újabb hónap elteltével házasságot javasolt. A férfi igent mondott.

Egy szimpatikus pár: 60 éve van együtt a feleségével Mark Margolis a Totál szívásból

június 29., 15:33 Módosítva: 2021.07.01 12:12
0

A sorozatban Hector Salamancát alakító színész és felesége New Yorkban, Tribeca negyedben sétálgatott egymásba karolva. 1962 óta házasok!

Az egyik bulin az exem egy escort lánnyal kavart be

június 27., 10:12 Módosítva: 2021.06.29 13:36
0

Sziasztok, Bársonyka vagyok és reagálni szeretnék néhány olvasói levére, melyekben az alkohol probléma tesz pontot egy kapcsolat végére. Rendszeresen olvasom a Randiblogot és tanulságos eseteket olvasok, amikkel javítani lehet a párkapcsolaton. Alida , Ilma és Fabióla történeteihez hasonló eseten vagyok túl, ami zavaró volt évekig az életemben és idén nyáron oldódott meg.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezetővel érkezett levél a Randiblognak, csak a beküldőjét természetesen igazából nem Bársonykának hívják – ezt az egyébként valóban létező keresztnevet csak nálunk viseli álnévként. Gyakran választunk ilyen különleges keresztneveket történeteiket nálunk megosztó olvasóink személyazonosságának védelmében: a fent említett Alida, Ilma és Fabióla is mindhárman valami bizonyára kevésbé különleges néven élik életüket a hétköznapokban.

De a lényeg velük kapcsolatban úgyis az, hogy mindhárman az alkoholfüggőség és a szerelem viszonyáról írtak nekünk, és szintén ez a fő témája Bársonyka írásának. Ő alább arról számol be, hogyan ismerkedett meg szerelmével, és hogy miként szaporodtak a problémák egészen a szakításig: amint az a címnek választott idézetből is kiderül, Bársonyka már múlt időben beszél a kapcsolatról, a szóban forgó férfit már az exeként emlegeti. Ha önnek is van tapasztalata ebben a témában, reagálna Bársonyka írására, vagy ha bármi egyebet szívesen megosztana, kérjük, küldjön nekünk e-mailt, így az ön történetét is álnéven tudjuk megjelentetni a Randiblogban. Címünk az alábbi.

Kattintson ide, írjon nekünk!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Barátja helyett a nagymamájának küldött magáról meztelen képet, íme a nagyi válasza

június 26., 10:17 Módosítva: 2021.06.29 17:34
0

A Daily Dot című oldal írta meg, hogy létezik az alábbi minisztori a TikTokon, és könnyű egyetérteni velük abban, hogy ez a történetecske megér húsz másodpercet az ember életéből. Egy Kimberly nevű lány osztotta meg az alábbi videót, ami egy vicces felvezetést tartalmaz, de a lényege a végén látható üzenet, amit a lány azután kapott, hogy véletlenül a nagymamájának küldött önmagáról meztelen képet.

@excusemygrandma

And btw get a push up bra while you’re at it ##dating #sexting ##grandma ##excusemygrandma

♬ cute sound - brett
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a plasztikakedvelő ikrek ugyanazzal a férfival járnak, most megvolt a hármas eljegyzés

június 19., 10:26 Módosítva: 2021.06.22 06:50
0

Ebben a cikkben a 35 éves ausztrál ikreket, Anna és Lucy DeCinque-et mutatjuk be, akik tíz év után igent mondtak közös barátjuknak, Ben Byrne-nek. A testvérek párkapcsolatban élnek a férfival, akivel a jövőben családot is szeretnének alapítani. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a skót pár Skye szigetére vonult el összeházasodni, hát már csak a fotókért is megérte

június 19., 09:29 Módosítva: 2021.06.22 10:58
0

A fenti borítókép Rick Bodwen fotós munkája. Skye szigetének tengerpartját ábrázolja – ez a nem mindig barátságos időjárású terület a Hebridák szigetcsoporthoz tartozik, a Belső-Hebridák legnagyobb, egyúttal legészakibb tagja, Skócia északnyugati partjainál található.

Nos ezt a tájat választotta egy skót pár, Heather és Josh az esküvőjük helyszínéül, és a házasságkötést a tengertől nem messze, a hegyek-dombok között tartották meg násznép nélkül. Az eseményt Andrew Rae fotós örökítette meg annyira jó képeken, hogy a sorozat a múlt hét egyik legnépszerűbb posztjává vált az Imgur nevű közösségi oldalon. És igen, a vőlegény skót szoknyát viselt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a kidobóember kidobott egy verekedő lányt, aztán összejött vele

június 13., 08:50 Módosítva: 2021.07.04 10:49
0

Ez a brit férfi egy kellemetlen jelenetben találkozott először a nála 29 évvel fiatalabb lánnyal. Végül mégis szerelmesek lettek egymásba.

Rettenetes randizási regulákat posztolt egy amerikai anyuka, amik fia barátnőjére vonatkoznak

május 31., 17:04 Módosítva: 2021.06.02 15:21
0

Nem tiktokozom eleget, ezért a The Sun című lapból kellett értesülnöm az elmúlt napok egyik legnagyobb visszhangot kavart posztjáról. Egy Emma nevű, 18 éves, amerikai lány Lousianából arról készített egy roppant rövid videót meglehetősen beszédes arckifejezésekkel arról, hogy a barátjának édesanyja nem sokkal korábban posztolt az Instagramra egy tízpontos szabályzatot, ami azokra a lányokra vonatkozik, akik a fiával randiznak. Azaz jelenleg Emmára, feltéve természetesen, hogy a lány fenntartotta a kapcsolatot azután is, hogy az anyuka posztját meglátta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak azzal nem számolt, hogy a férjem nem őt fogja választani

május 30., 09:45 Módosítva: 2021.06.01 16:12
0

Sokat olvasok a megcsalásról, mert sajnos nekem is volt benne részem. Sokan képtelenek feldolgozni a történteket, mert akkora fájdalom éri a megcsalt félt, amit már nem tud vagy akar feldolgozni. Megosztom az én történetemet, hátha tudok vele segíteni sorstársaimon és rávilágítani arra, hogy a szerető egy kapcsolatban vagy házasságban milyen szerepet tölt be. Közel sem annyit, mint gondolják sokan.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a bevezető tartozik Zsanett álnevű olvasónk történetéhez, ami e-mailben érkezett a Randiblog alábbi címére. A tárgymegjelölés az volt, hogy „feleség vs szerető”, és amint azt a fenti néhány sor előrevetíti, a levélben elsősorban arról van szó, milyen szerepet játszott Zsanették házasságában ez a bizonyos szerető.

Ezúton is köszönjük Zsanettnek, hogy ilyen őszintén írt erről a roppant nehéz témáról, és szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy ha vannak hasonló tapasztalatai, ossza meg őket nálunk! A Randiblogban névtelenül (=álnéven) lehet mesélni, és mindenre kíváncsiak vagyunk, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal, illetve szakítással kapcsolatos. Az ön történetét is várjuk, méghozzá az alábbi címre.

Kattintson ide, ez a címünk, írjon nekünk!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy randinál a vacsora a minimum, nem vagyok kutya, hogy sétáltassanak

május 23., 07:45 Módosítva: 2021.05.26 09:54
339

A randizás nem egyszerű, főleg, ha egy olyan emberrel kerülünk össze, mint a horvát származású influenszer, Kornelija Slunjski. A fiatal lány a TikTokra tett fel egy videót arról, szerinte milyen az ideális első randi, kapott is érte hideget-meleget – írja az Indy100.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismeri a hírességeket kevésbé híres házastársukról? Ebből a kvízből kiderül

május 22., 11:31 Módosítva: 2021.05.25 16:22
0

Jöhet egy újabb szórakoztató kvíz sztárpárokról? Illetve éppen ez a különlegessége az alább végigklikkelhető játéknak, hogy ezúttal olyan párokkal játszunk, akik közül az egyikük igazán híres hazánkban/világszerte, másikuk jóval kevésbé ismert, illetve esetenként nem is a szórakoztatóiparban dolgozik, csak néha kísérgeti a párját sajtónyilvános eseményekre. Ebben a kvízben pontosan ezeket a kevésbé híres házastársakat mutatjuk, és természetesen minden esetben az a kérdés, hogy melyik, széles körben ismert személy az illető partnere.

Egy jó példa a fenti borítókép: a fenti párból inkább csak a feleség híres, de az ő arcát kitakartam egy szmájlival. Tippeljen, hogy kiről lehet szó! Kinek a férje ez a feketébe öltözött, göndör hajú úriember, ki van kitakarva a fotóról?

  • Vanessa Hudgens;
  • Kárpáti Rebeka;
  • Emily Ratajkowski; vagy
  • Jakabos Zsuzsanna?
Távolról sincs vége, olvasson még

12 híres pár, akik szakítottak, de később újra összejöttek

május 14., 13:18 Módosítva: 2021.05.17 11:52
0

Úgy tűnik, 17 év után újra összejöhet Jennifer Lopez és Ben Affleck. Ha így is lesz, nem ők lesznek az első újrakezdő sztárpár: íme 2 hazai és 10 külföldi példa!

Azt hitte, direkt rossz számot adott meg neki a lány egy flört után. Tévedett

május 10., 11:10 Módosítva: 2021.05.11 14:45
7

Rengetegszer előfordul az, hogy egy flört után az ismerkedés vége az, hogy a srác elkéri a lány telefonszámát – majd később kiderül, hogy a lánynak mégse jött be annyira a srác, csak nem akarta máshogy lerázni, és direkt rossz telefonszámot adott meg. Egy ilyen mikrosztorit kapott most fel a Twitter: egy egyszerű képernyőfotó meséli el az egész sztorit, és persze van a végén csattanó. (Természetesen a borítófotón fent nem a szóban forgó lány látható, az csak egy illusztráció.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Többször is beszéltem vele, hogy költözzön el a barátjától

május 9., 10:51 Módosítva: 2021.05.11 09:59
4

Márk levelére szeretnék reagálni, hátha tudok neki segíteni ebben a „nehéz” időben egy – kettő jó tanáccsal.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Zsinórban a harmadik olyan férfiolvasónktól kaptunk most levelet, aki egy kapcsolatban élő nővel jött össze. Márk levelére először Zsigmondtól érkezett egy válasz, most pedig egy újabb olvasónk írt, ő a Gergely álnevet kapta, és ő szintén saját tapasztalatai alapján, a saját története elmesélésével ad tanácsot Márk kérdéseire reagálva.

Az alaphelyzet mindhárom esetben ugyanaz volt: Márk is, Zsigmond is, Gergely is összejött egy-egy kapcsolatban élő nővel, és mindhárman őszintén írtak arról, mennyire nehéz egy ilyen szerelmi háromszögben harmadiknak lenni. Gergely esetében ráadásul az is komplikálta a helyzetet, hogy a nő és a nő barátja is ugyanazon a munkahelyen dolgozott, mint maga Gergely. Olvassa el alább az egész történetet, és ha van hozzáfűznivalója, illetve szintén szívesen megosztaná a saját történetét, kérjük, írjon nekünk e-mailt! A címünket alább, illetve a poszt legvégén levő dobozban találja.

Kattintson, írjon nekünk, íme a címünk!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Sajnos beleszerettem a legjobb barátom barátnőjébe

május 2., 17:26 Módosítva: 2021.05.04 16:53
7

Márk leveléhez írnék

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– ezzel a rövid bevezetővel kezdi a levelét olvasónk, Zsigmond, aki a múlt vasárnapi történetre reagál, amelynek a beküldője Márk volt. Márk egy kapcsolatban élő kolléganőjével kezdett viszonyt, és a nő a kapcsolatuk alatt férjhez is ment a másik férfihoz. A kapcsolatnak mostanra igen csúnya vége lett, és Márk segítséget kért, hogy mit lehet tenni ilyenkor.

Nos, Zsigmondnak ezúton is köszönjük, hogy megírta a saját történetét, mert ebből kiderül, hogy ő szintén volt egy hasonló helyzetben, igaz, nem egy kolléganőjével, hanem, amint az a fenti címből is kiderül, a legjobb barátja barátnőjével keveredett viszonyba. Amíg Márk számára egészen friss most ez az élmény, addig Zsigmond története már jópár évvel ezelőtt zajlott, így Zsigmond azóta le tudott vonni minden fontos tanulságot és konzekvenciát: a levele attól különösen érdekes, hogy ezeket is megírta benne.

Ha ön is szívesen írna hasonló helyzetekről, vagy ha ön esetleg éppen ellenkező állásponton van valamilyen oknál fogva, kérjük, küldje be ön is saját történetét-tapasztalatait a Randiblognak e-mailben! Címünk az alábbi.

Kattintson ide, írjon nekük ide:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Az esküvő az ősszel megtörtént úgy, hogy előtte egy héttel még velem volt

április 25., 15:43 Módosítva: 2021.05.03 08:56
23

Szeretném a történetem elmesélni, amiből hátha tanulnak mások, akik hasonló cipőben járnak

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– írja Márk az alább teljes egészében olvasható sztori elé bevezetőként. Márk e-mailben küldte be nekünk a történetét, és természetesen igazából nem így hívják őt, sőt, a sztoriban az azonosításra esetleg alkalmas további adatokat szintén megváltoztattuk, hogy biztosan ne lehessen a szereplőkre ráismerni. A lényeg úgyis az, hogy mi történt, nem pedig az, hogy kivel.

Márk egy kolléganőjével jött össze a munkahelyén, de ekkor még mindketten kapcsolatban voltak. Márk hamarosan ki is lépett ebből a korábbi kapcsolatából, de kolléganője ezt nem tette meg: amint a címnek választott idézetből azt már ki is lehet találni, a hölgy hozzáment a vőlegényéhez. A történetnek itt még egyáltalán nincs vége, sőt, a legérdekesebb-legtanulságosabb fordulatok csak ezután következtek, és Márk a kialakult helyzetben most tanácsot kér. Ön mit tenne a helyében? Van valami tanácsa? Ha volt már hasonló helyzetben, szívesen meghallgatnánk, ön mit tett! Kérjük, saját tapasztalatait e-mailben küldje be nekünk, így álnévvel tudjuk megjelentetni az ön válaszát egy esetleges következő posztban.

Ez a címünk, kattintson, írjon!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Az esküvője másnapján bukott le, hogy anális szexről csetelt a szeretőjével

április 20., 12:17 Módosítva: 2021.04.22 17:45
591

Ez az amerikai férfi már másodszor bukott le ebben a kapcsolatában, ezúttal a szeretőjének a gyereke vette fel a kapcsolatot a menyasszonnyal az esküvő másnapján.

Online randi: „én sokszor elröhögtem magamat”

április 18., 16:46 Módosítva: 2021.04.20 14:31
31

Egyik online randevúm történtét szeretném elmesélni, ami pár napja történt meg.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ilma álnevű olvasónknak hála egy igen rövid, de annál érdekesebb sztorival folytatódik a Randiblog Inbox posztsorozat. Olvasóink minden bizonnyal kevesebbet is randiznak, amióta tart a járvány, de egészen biztosan kevesebbet írnak, most először kaptunk olyan történetet egy olvasónktól, ami egy online randiról szól: hiszen az élő találkozás most nem igazán ajánlott, a tipikus éttermezős-mozizós randik meg jelenleg egyenesen lehetetlenek.

Szóval jobb az első találkát online bonyolítani mostanában, már csak azért is, mert a kellemetlen randis élmények így egy kicsit talán kevésbé kellemetlenek. Amint az a címből is kiderül, Ilma először csak nevetett randipartnerén, de egy idő után terhessé vált számára a szituáció – hogy pontosan miről van szó, azt máris elmeséli ő maga. Itt a bevezetőben a poén lelövése helyett inkább az a dolgom, hogy emlékeztessem önt, hogy az ön sztoriját is várjuk, írjon nekünk bátran bármiről, ami társkereséssel-párkapcsolatokkal-szakítással kapcsolatos! A sztorikat e-mailben várjuk az alábbi címre és minden esetben névtelenül, azaz álnévvel közöljük.

Írjon nekünk most! Kattintson ide a címünkért!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Denzel Washington belesétált egy esküvői fotózásba

március 26., 10:43 Módosítva: 2021.03.29 08:27
45

A szerencsés ifjú párnak készült néhány közös képe az Oscar-díjas színésszel.

Ez a pár 50 év után megismételte az esküvői fotóit

március 25., 11:39 Módosítva: 2021.05.24 15:18
12

Minden stimmelt: a szereplők, a helyszín és a ruhák is!

Véletlenül bejelölt egy ismeretlen férfit a Facebookon, már azt tervezi, hozzámegy feleségül

március 20., 09:25 Módosítva: 2021.07.04 10:49
18

Egy 42 éves brit nő egyszer csak azt vette észre, hogy visszajelöli egy 8 évvel fiatalabb férfi. Nem ismerték egymást, de kapcsolatban maradtak...

Avril Lavigne bepasizott

március 8., 09:55 Módosítva: 2021.03.10 08:18
0

Az énekesnő párja egy 33 éves rapper, akivel már egy közös száma is van. A szerelmesek Megan Foxszal és Machine Gun Kellyvel is jóban vannak.

Gisele Bündchen és Tom Brady 12. házassági évfordulójukat ünnepelték

február 27., 09:06 Módosítva: 2021.03.02 10:08
4

12 éve házas Gisele Bündchen és Tom Brady, akik Instagram-oldalukon sem felejtettek el megemlékezni a jeles napról. A szupermodell a profilján több közös fotót is megosztott kettejükről, a hozzájuk tartozó szövegben pedig azt írta, férjénél és családjánál senkit sem szeret jobban, és senki mással nem is osztaná meg az életét, csakis velük. Az együtt eltöltött 12, eseménydús év pedig szinte csak úgy elrepült. 

Nagyon sok minden vagyunk már túl, nagyon sokat fejlődtünk egymás mellett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme egy-egy fotó Kim Kardashian és Kanye West házasságának valamennyi évéből

február 20., 14:58 Módosítva: 2021.02.22 11:52
2

Most lett vége az elmúlt egy évtized legtöbbet emlegetett házasságának. Emlékezzünk vissza fotókkal, micsoda utat jártak ők be 2012 óta!

Elhadartam, hogy vele nem volt az elmúlt években orgazmusom

február 20., 09:00 Módosítva: 2021.02.21 15:37
5

Először is kezdeném azzal, hogy nagyon szeretem más emberek történeteit olvasni a Randin, életteli, nem olyan, mint a sok celebhír, hátha sokan így éreznek, és így szeretik a blogot.

Egy kívülről tökéletes, harmonikus kapcsolatban élek a férjemmel. Ezt szokták mondani, de néha úgy érzem, hogy nem normális. Főleg amióta nagyon jól érzem magam benne. A párkapcsolati hasznos cikkek szerintem arra jók, hogy az erre nyitott emberek elinduljanak valamerre. Mint a férjem...

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a bevezető tartozik az alábbi történethez, amit Amáta álnevű olvasónk küldött be nekünk az alábbi címre. Csomó kérdés felmerül most önben valószínűleg: akkor ezek szerint Amáta és a férje kapcsolata csak kívülről tökéletes, de belülről nem? Erre utal a mondat, amit a címben kiemeltünk? És akkor Amáta férje akkor vajon merre indult el? És hogy lehet, hogy Amáta mégis jól érzi magát a kapcsolatban?

Természetesen az alábbi levél ezeket a kérdéseket mind megválaszolja – érdemes az egészet végigolvasni. A beszámolóban elég sokat van szó a szexről: és pont ez az egyik fő mondanivalója ennek a posztnak, hogy bizonyos dolgokról muszáj beszélni, a szexről is. Ha önnek is van kedve mesélni bármiről, ami társkereséssel-párkapcsolatokkal-szakítással kapcsolatos, nálunk ezt névtelenül megteheti. Válaszolhat akár Amáta felvetéseire vagy kezdhet egy teljesen új témát, a levelét az alábbi címre várjuk!

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Megkérdeztek 4550 nőt, milyen volt a férfi, akivel legjobbat szexeltek életükben. 73% azt mondta, szakállas

február 18., 11:15 Módosítva: 2021.02.20 12:03
215

Az OnBuy.com egy brit online webáruház, akik egy érdekes felmérést készítettek, aztán az eredményt egy sajtóközleményben és egy infografikában foglalták össze. A dolog annak ellenére szórakoztató, hogy a minta semmilyen szempontból nem volt reprezentatív, csak úgy meginterjúvoltak 4550 nőt a világból, lehet, hogy pont a világ 4550 leginkább szakállrajongó nője volt az. Mindenesetre a válaszadásra vállalkozóknak azokat a tulajdonságokat kellett leírniuk, hogy milyen fizikai, külső jegyei voltak annak a férfinak, akivel a legjobbat szexeltek életükben.

A címből ön már tudja, hogy a szakállat említették a legtöbben: a megkérdezett nők gyakorlatilag háromnegyedének élete legjobb szexuális élménye egy szakállas férfival volt. Ezek szerint ha férfiolvasóink megnövesztik az arcszőrzetüket, rögtön jobban fogják élvezni velük a nők a szexet? Hát nem túl valószínű, mindenesetre ha valakinek van tapasztalata a témában, azt nagyon szívesen várjuk a Randiblog alábbi e-mailcímére. 

Kivel volt a legjobb a szex? Ha van kedve, írja meg?
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Kellemetlen Valentin-nap: „rajtam kívül mindenki boldog volt és vígan falatozott”

február 14., 10:20 Módosítva: 2021.02.16 09:00
3

Egy számomra igen kellemetlen Valentin-nap-élményt szeretnék megosztani veletek.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezzel a mondattal vezeti be Jozefina álnevű olvasónk az alábbi sztorit, amit azért küldött be nekünk, mert Valentin-napra készülve pontosan ezt kértük olvasóinktól ezen a héten korábban. Természetesen a felhívás továbbra is érvényes: ha önnek van egy érdekes Valentin-napi sztorija, akár a kellemetlen fajtából, akár másmilyen, kérjük, küldje be nekünk e-mailben, és mi nagyon szívesen megosztjuk olvasóinkkal! Nálunk ön is álnéven mesélhet, így nekünk tényleg bármit el lehet mondani!

Szóval Jozefina egy romantikusnak szánt estét ír le alább, ami alapvetően úgy hangzik, mint egy tökéletes program akár Bálint-napra, akár csak úgy egy randevúra vagy egy meghitt estére: egy jó vacsora egy jó étteremben. Csakhogy volt itt egy kis probléma az ételekkel, amitől Jozefina számára kellemetlenné vált a vacsora, de itt át is adjuk a szót Jozefinának, alább mutatjuk a mailcímünket, azután pedig jöjjön az a bizonyos levél! 

Ha önnek is van kedve mesélni, ha reagálna, ide írjon:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

A konyhapolcon a receptek között egy nevet-telefonszámot-emailt tartalmazó papírt találtam

február 12., 16:04 Módosítva: 2021.05.11 12:42
22

Keserű és dühítő tapasztalatokat, az idén januári szakításomat szeretném elmesélni. Mivel pár hete történt, igyekszem tárgyilagos és nem indulatos lenni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ha nem az élet szerkesztené a Randiblog Inbox posztsorozatot, akkor így február 14. táján biztos egy szerelmes-romantikus történettel állnánk elő, de ez a rovat abból áll, amit olvasóink megírnak nekünk, és most egy elég elkeseredett hangvételű beszámoló jött egy szakításról. Az alábbi levél beküldője, Lídia ugyan legutóbbi párkapcsolatát meséli el az alábbi néhány bekezdésben, de elsősorban annak a végére koncentrál, ugyanis a történetnek, amint az a fenti bevezetőből is kiderül, nemrégiben lett vége egy igen keserű és szomorú tapasztalattal.

Lídiáék esetében a vég kezdetét egy véletlenül megtalált papírdarab jelentette, és szép lassan borult minden – de természetesen ezúttal sem azért áll itt ez a bevezető, hogy előre lelője a poént, hanem azért, hogy emlékeztesse önt egy igen fontos dologra. Méghozzá arra, hogy ha önnek is van kedve mesélni, ha például reagálna Lídia sztorijára, mivel önnel is előfordult már hasonló, vagy ha bármi másról szívesen írna, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal, illetve szakítással kapcsolatos, akkor nekünk bármikor beküldheti történetét e-mailben az alábbi címre! Kíváncsiak vagyunk az ön tapasztalataira, és mivel nálunk mindenki álnéven szerepel, így ön is nyugodtan mesélhet bármiről! Címünk az alábbi, de a poszt legalján látható keretesben szintén megtalálható.

Ez a címünk, klikkeljen és meséljen!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még