horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ha ma még nem hányt, nézze meg, hogyan relaxál ez a pár!

2015. július 23., 20:01 Módosítva: 2015-07-24 18:53
5

Ma egy bizarr amerikai szerelmespárt mutatunk be önnek, a címből remélhetőleg sejti már, hogy a legrosszabbra kell felkészülni. Kezdjük mondjuk ott, hogy a két szimpatikus fiatal neve Michael Vachmiel és Blut Katzchen, amiből a barátnő neve minden bizonnyal felvett név, mivel a Blut vért jelent németül, az meg, hogy Kätzchen azt, hogy kiscica. Elég valószínűtlen, hogy a hölgy felmenői ennyire pontosan eltalálták volna előre, hogy felnőtt korában kislányuknak mi lesz a hobbija.

Szóval Vachmiel és Katzchen abban különbözik öntől meg tőlem, hogy a férfi vámpír, a nő pedig fekete hattyú. Ha megnézi a fotókat, minden rögtön világos lesz (világos, muhaha!!!), de alább meg is magyarázunk ezt-azt, bár úgy alapvetően az egész a többség számára valószínűleg totál felfoghatatlan lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kövér menyasszony, aki direkt előnytelen ruhát választott

2015. július 22., 13:54 Módosítva: 2015-07-23 14:45
229

A mai poszt egy brit nőről szól, Lindy Westről, aki ebben a hónapban ment férjhez egy Aham nevű férfihoz. Az esküvő képeit azóta is rakosgatja fel az Instagramjára, de kedden egy cikk is megjelent tőle a Guardiannél. A téma elsősorban az, hogy egy kövér nő – West maga használja ezt a szót saját magára – hogyan lehet menyasszony, amikor a menyasszonyok ugye mindig a lehető legsoványabbak szoktak lenni. Hát így.

A photo posted by Lindy West (@thelindywest) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Lerúgta a menyasszonyát táncos bevonulás közben

2015. július 21., 12:05 Módosítva: 2015-07-22 11:52
220

Ezt a csodálatos videót az általában celebekkel foglalkozó TMZ-n találtuk. Kivételesen nincs benne híres ember, viszont nagyon látványos – egy lakodalomban készült, ahova az ifjú pár tánckoreográfiával akart bevonulni.

Az egy szép dolog, ha a menyasszony és a vőlegény jó példával jár elöl és saját tánccal próbálja beindítani a lagzihangulatot, de abban már nem lennénk olyan biztosak, hogy ez a helye annak, hogy az újdonsült férj bemutassa akrobatikus képességeit.

Rá is fázott szegény, illetve nem is annyira ő, hanem inkább még szegényebb menyasszonya, akit úgy lerúgott a vőlegény, hogy még egy virágdísz is borult. Elsőre nem is sikerül a menyasszonyt talpra állítani. Jaj.

Az akciózást azért egy kicsit szívesebben nézzük a talajrészeg násznép előadásában, mint magától az ifjú pártól, de hát ez most így sikerült. Legalább emlékezetes lett az esküvő.

Férjhez ment és közben nagyokat grimaszolt a Vészhelyzet színésznője

2015. július 20., 17:30 Módosítva: 2015-07-21 19:07
10

Alex Kingston, a Vészhelyzet Corday doktornője nemrégiben megházasodott, az örömét pedig nem tudta elrejteni, nem mintha akarta volna, nyilván.

Férjhez ment és nagyokat grimaszolt a Vészhelyzet színésznője

Taylor Swift azt mondja, Lady Gagának köszönheti Calvin Harrist

2015. július 20., 15:30 Módosítva: 2015-07-21 16:59
2

Ez a sztori még márciusban kezdődött, az Oscardíj-kiosztón. Ha ön nincs végzetesen beoltva a musicalek ellen, akkor bizonyára ön is emlékszik még arra, hogy a gálán Lady Gaga előadott egy egyveleget a Muzsika hangja leghíresebb számaiból. A fellépés után nem sokkal Taylor Swift a Twitteren gratulált Lady Gagának azzal, hogy nyilván azért tudott ilyen magával ragadóan énekelni, mert teljes lényével éli éppen a nagybetűs ÉLETET, azaz van egy pasija, akibe nagyon szerelmes. Lady Gaga erre azzal válaszolt, hogy az élet szerinte nem más, mint barátok, család és szeretet/szerelem, hozzátéve Taylor Swiftnek, hogy „mind ezt látjuk benned, el fog jönni érted a szőke herceg fehér lovon!” Plusz egy szív és egy csók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyitva hagytam az ajtót annak a másik srácnak

2015. július 19., 19:31 Módosítva: 2015-07-20 16:42
9

Kérem nem közölni a nevem, ha valaha is megosztásra kerül, csak annyit: „Egy Nő”. Szeretnék egy történetet megosztani! Számomra nagyon tanulságos” – elnézést kérünk az alábbi levél beküldőjétől, de szerintünk az „Egy Nő”-nél jobb álnév lesz ehhez a mai történethez az, hogy Emília. Reméljük, Emília nem haragszik meg, hogy neki is adunk egy álnevet, mint valamennyi olvasónknak, de így mégiscsak egyszerűbb a jövőben hivatkozni az ő posztjára.

Emília egy újabb megcsalásos történetet küldött be nekünk, illetve ha úgy vesszük, nem is egyet, hiszen két titkos viszony is szerepel ebben a sztoriban, és azzal valószínűleg ön is mélyen egyet fog érteni, hogy ez a beszámoló tényleg nagyon tanulságos. Ha önnek is van hasonló tapasztalata, vagy ha bármi egyebet mesélne el párkapcsolatokkal-szerelemmel kapcsolatosan, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha nem reagál negatívan, akkor arc, haj, comb...

2015. július 18., 17:16 Módosítva: 2015-07-20 11:06
23

Ez a sztori olyan régi, mint az országút, és olyan hétköznapi, hogy már unalmas. „Nem bennem van a hiba, mert én egy kedves, odaadó, érzékeny és türelmes ember vagyok”” – ezt a levelet Frigyestől kaptuk, és Frigyes egy korábbi levélre reagál rengeteg remek tanáccsal és nagyon részletesen. Bár Frigyes pár fontos részletet szó szerint idéz alább az eredeti beszámolóból, azért érdemes előbb elolvasni ezt a bizonyos korábbi posztot, ami egy Alajos álnevű olvasónk történetét tartalmazza.

A lényeg annyi, hogy Alajos kétszer randizott egy lánnyal, és úgy tűnt, minden remekül megy, hiszen Alajos egy rendes férfi. Aztán a lány egyszer csak benyögte, hogy maga sem tudja miért, de nem szeretne harmadik randit és ezzel hirtelen vége is lett mindennek. Frigyes tudja, vagy legalábbis sejti, hogy miért történhetett mindez, és ami még fontosabb, vannak tippjei arra, hogyan lehet elkerülni, hogy még egyszer előforduljon. Egyet ért ezekkel a tanácsokkal? Más véleményen van? Ellent mondanak Frigyesnek az ön tapasztalatai? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, hány évesen a legjobb összeházasodni

2015. július 17., 13:50 Módosítva: 2015-07-18 14:46
334

Talán ön is ismer olyan párt, akik a középiskolában jöttek össze, érettségi után valamikor összeházasodtak, és azóta is boldog házasságban élnek sok gyerekkel. És talán ön is tudja, hogy az ilyesmi ritka kivétel, mert a statisztikák azt mutatják, hogy a túl fiatalon kötött házasságok nem tartósak manapság. Elég nehéz pl. a kapcsolat kritikus hetedik évét úgy átvészelni, hogy a felek még csak huszonöt évesek, sokkal jobb érettebb fejjel belemenni egy házasságba.

Egyszerűnek tűnik a képlet: minél idősebbek a házasuló felek, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a frigy tényleg holtig fog tartani, nem? Meglepő módon nem ez a helyzet a University of Utah kutatói szerint.

Távolról sincs vége, olvasson még

Én vagyok a srác, akinek felkéreckedtél a nyakába

2015. július 16., 11:21 Módosítva: 2015-07-17 14:54
127

Mindig szimpatikusak és romantikusak az ilyen hirdetések, ez ma nagyon pörög a Facebookon, úgyhogy úgy éreztük, besegítünk, hátha tényleg lesz a dologból valami. Sok kommentár nem kell a képhez, a lényeg az, hogy egy Benedek nevű srác megismerkedett egy lánnyal egy koncerten, de fröccsszerzéskor váratlanul elsodródtak egymástól. Hátha újra egymásra találnak! Olvassa el az egész hirdetést – szerintünk jobbak az esélyeik, mint a hajtás alatti párnak. (Feltéve persze, hogy a lány nem direkt tűnt el az első adandó alkalommal.)

Ha a képre kattint, a Facebookon találja magát!
Ha a képre kattint, a Facebookon találja magát!
Távolról sincs vége, olvasson még

Van, aki utálja a szexet. Íme 12 ok, hogy miért

2015. július 15., 15:37 Módosítva: 2015-07-16 12:27
13

Sok helyen lehet névtelenül bevallani vagy elmesélni intim dolgokat, többek között a Randiblogban is, sőt, nálunk még tanács is érkezik gyakran a többi olvasótól. Hasonló funkciókat tölt be a Whisper nevű app, ahol szintén el lehet mondani azt, amit sehol máshol nem tehet közzé az ember.

A Whisper úgy próbálja magát népszerűsíteni, hogy időnként gyűjtéseket csinálnak egy témába tartozó vallomásokból, most legutóbb például arról, hogy mi van, ha valaki nem szereti a szexet. Az ember hajlamos erről megfeledkezni, de igen, vannak olyanok is, akik nem vágynak partnerkapcsolatra, vagy ha arra igen, testiségre semmiféleképpen sem. Alább kiderül, hogy milyen indokok húzódhatnak meg az ilyen érzések mögött. A Daily Mail cikke alapján a 12 legérdekesebbet szedtük össze alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeraktuk az emberi százlábút celebekből!

2015. július 14., 17:39 Módosítva: 2015-07-15 13:33
9

Van benne zenész, rendező, színésznő, milliárdos, sportoló, még pornós is – de kitalálja, miért pont ebben a sorrendben?

Azt mondta, elvesz feleségül, de közben az exével enyelgett

2015. július 13., 15:23 Módosítva: 2015-07-14 14:39
20

Elég régóta járok egy közösségbe, ahol minden korosztály képviselteti magát, viszont tök esélytelen az ismerkedés, mert a velem egykorúak vagy házasok, vagy nincsenek. Éppen ezért nem is számítottam arra, hogy majd itt fogok belebotlani valakibe, aki felkelti az érdeklődésemet. Jó, tulajdonképpen nem a harmincasok táborát erősíti, sőt, már a negyvenes középmezőnyt is lehagyta valamivel, de ez nem okozott számomra különösebb traumát. A stílusa makulátlan, okos és hasonló elveket vall, mint én – legalábbis azt hittem. Nem indult zökkenőmentesen a dolog, mi több, már úgy tűnt, hogy semmi nem is lesz köztünk, amikor jött egy üzenet: „Van programod estére?”

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha teljes állást szeretnél itt, én tudom a módját

2015. július 12., 12:10 Módosítva: 2015-07-13 10:06
24

A metrón mindig benneteket szoktalak olvasni, mert jól ki tudtok kapcsolni a világból. Mikor pár nappal ezelőtt megláttam az „Elnézést, de hát öt lányból négynek ez nem gond” sztoricímet, egyből feljebb szökött a pulzusom, érezve, hogy ezek szerint vannak sorstársaim, akik konzervatív nevelést kaptak, és nem dobják félre elveiket egy jobb állás reményében” – így kezdődik az a levél, amelyik a mai posztban kerül sorra.

A beküldő, Dalma, természetesen nem az igazi nevén szerepel, mint ahogy soha senki nem szokott nálunk az igazi nevén szerepelni. A fent linkelt posztot Azurea küldte be, ő a média világában szerzett tapasztalatait írta meg, Dalma viszont politikusok között mozgott. Meg fog lepődni, hogy mi az azonos és mi a különbség a két történetben – véleményét, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére! Sőt, ha eszébe jut egy sztori, az ön saját történetének még jobban örülnénk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Olvasónk megtanulta, mit jelent az elengedés

2015. július 11., 18:15 Módosítva: 2015-07-12 12:50
6

A történetem tanulsága, hogy az igaz szerelem létezik, viszont lenullázhat” – az alábbi történet elé a beküldő ezt a rövid összefoglalót írta, magát a sztorit alább lehet elolvasni. A fiatalembernek a Placid álnevet dobta a gép, és ő tömören, de nagyon érzékletesen meséli el, hogyan alakult a kapcsolata élete szerelmével. Ahogy ez a Randiblogba beküldött történetek többségénél lenni szokott, Placid már nincs együtt a lánnyal, de ami miatt ő kitűnik a beküldők közül, az a hozzáállása, hogy hogyan tud viszonyulni mindahhoz, amin keresztül ment. Ön szerint is így kell gondolkozni egy szakításról? A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön véleményét és tapasztalatait is!

Távolról sincs vége, olvasson még

„Lou, leszophatlak?” – 10 bizonyíték egy hivatalosan nem létező kapcsolatra

2015. július 10., 16:16 Módosítva: 2015-07-11 14:53
246

Ez a poszt egy olyan olvasói levél alapján készült, ami erre a viszonylag régi posztra érkezett a múlt éjjel. Nyilván azért csak most találta meg a beküldő, mert szerepelt a linkje egy eheti posztban. Szóval az illető úgy mutatkozott be, hogy

„One Direction rajongó és Larry shipper vagyok”

és valószínűleg először is egy olyan bevezető kell ehhez a poszthoz, ami elmagyarázza, hogy ez mit jelent.

A One Directionről viszonylag sokan hallottak már, a brit X-faktorból indult el ez a fiúcsapat. A tévés vetélkedő előtt nem ismerték egymást, szólóban jelentkeztek mind az öten, a műsorban csináltak belőlük együttest. Évek óta megdöbbentően sikeresek Európában és Amerikában egyaránt, persze elsősorban tizenéves lányok körében. A One Direction öt taggal indult, egyikük nemrég vált ki, de még maradtak négyen. Közülük ez a poszt kettővel foglalkozik, Louis Tomlinsonnal és Harry Stylesszal.

Az ő neveik kombinációját jelenti a fenti bemutatkozásban a Larry, a shipper megnevezés gyökere pedig a relationship, azaz kapcsolat szó. A shipperek olyan rajongók, akik egy bizonyos párkapcsolatra fókuszálnak rajongásuk tárgyán belül. Én a Harry Potter kapcsán hallottam először shipperekről, amikor ugyanis még nem volt meg az utolsó könyv, rengeteg rajongó volt azzal elfoglalva, hogy Ron Herminonéval jöjjön-e össze vagy esetleg Harry és Hermione illik össze jobban. Igen, jól rakta össze: a Larry shipperek azok, akik meg vannak arról győződve, hogy Louis Tomlinson és Harry Styles egy pár.

A fő problem ezzel az egésszel az, hogy a két srác közül egyik sem meleg, vagy legalábbis egyikük sem comingoutolt hivatalosan. Miért vannak mégis ennyien meggyőződve arról, hogy ők ketten mégis járnak? Hát ezt remekül összefoglalja az olvasónktól kapott levél, az állítólagos szerelemre utaló bizonyítékokat pontokba szedtük, tíz jött össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem a luxusvillán, Facebook-posztokon marakodnak

2015. július 9., 18:54 Módosítva: 2015-07-10 09:40
7

Ha már 2009-ben is olyan rendszeresen posztoltunk volna lánykéréseket, mint mostanában, akkor annak idején tuti nálunk is megjelent volna, hogy a brit Max Walker úgy tette fel a kérdést Rebecca Vowlesnak, hogy egy versenyre ráíratta a yachtja vitorláira nagy piros betűkkel, hogy „Rebecca, hozzám jössz feleségül? Szeretlek, Max”. Hát hozzáment, de utólag úgy tűnik, hogy ez mégse volt olyan szuper ötlet.

Távolról sincs vége, olvasson még

#szinglivagyokmert – 15 nagyon bizarr válasz

2015. július 8., 13:40 Módosítva: 2015-07-09 12:27
259

Rengeteg olvasónk írt már nekünk levelet arról, hogy bár nagyon szeretne társat találni, valahogy sose jön össze. Vajon miért lehet ez? Van, aki részletesen meg tudja magyarázni, de a többség nem igazán találja a választ. Bezzeg a Twitter felhasználói között egy csomóan vannak, akik megmondják maguktól és magukról a tutit. Erre való az utóbbi napokban nagyon népszerű #singlebecause (azaz #szinglivagyokmert) címke, aminek segítségével mindenki megadhatja az okokat. Jó sokáig olvasgattuk, ki mit mondott, alább a legfurább és legviccesebb válaszok közül mutatjuk a 15 kedvencünket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön mellől is tűnt már el csaj/pasi szellemként?

2015. július 7., 14:53 Módosítva: 2015-07-08 14:22
17

Amióta Charlize Theron és Sean Penn szakítottak, arról megy a pletyka, hogy a kapcsolatuk szellemizálással ért véget. Ne nézzen így, illetve csak nyugodtan, mi is meglepódtünk ezen a kifejezésen. Azt jelenti, hogy a másik felet nem keressük, nem reagálunk a hívásaira, üzeneteire, tehát egyszercsak soha többé nem állunk szóba vele, úgy, hogy nem figyelmeztettük előre.

Azt nem állítjuk, hogy Theron tényleg így szakított Pennel, de kettejük miatt most mégis felkapták a témát. Tényleg, még a New York times is foglalkozik vele egy kamukomoly cikkben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öngyilkos barátját akarta megmenteni, maga veszett oda

2015. július 6., 15:58 Módosítva: 2015-07-07 15:12
10

Péntek este már a függetlenség napjának megünneplésére készült egész Amerika, kivéve azt a párt, akikről ez a poszt szól. Az NBC egyik helyi csatornája tudósított először erről a különösen szomorú esetről: Texasban bizonyos Michael Thomas éjfél után nem sokkal öngyilkossági szándékkal ráfeküdt egy kivilágítatlan közútra. A férfiról annyit lehet tudni, hogy előzőleg egy kocsmában ült és italozott Almedában, Houston peremén, aztán egyszer csak fogta magát, és odament az országút közepére a teljes sötétségben.

Barátnője, akinek a nevét nem tették közzé, megpróbálta megakadályozni, hogy a férfinak valami baja essen, így odament és megpróbálta elráncigálni az úttestről. Eközben két autó érkezett egymás után, a nőt már az első elütötte, aminek következtében a segíteni próbáló barátnő azonnal meghalt. Barátjának semmi baja nem lett. A férfit most pszichiátrián vizsgálják, az autó sofőrje ellen azonban nem indult eljárás, tekintettel arra, hogy a jármű a jelek szerint a szabályok betartásával közlekedett. A tragédiát mégsem lehetett elkerülni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Még egy hűtlen, aki a zuhanyban telefonálással bukott le

2015. július 5., 18:32 Módosítva: 2015-07-06 17:31
105

Olvastam, hogy szívesen várjátok megcsalási történeteinket. Megírtam a sajátomat, a szenvedő fél részéről. Nagyon örülnék, ha megjelenne az oldalatokon, de persze már az is nagyon jó volt, hogy ki tudtam magamból írni” – ezzel a bevezetővel jött egy olyan levél a Randiblog e-mailcímére, amiben az aláírás csak annyi volt, hogy „egy naiv csaj”. Mi mindenkinek adunk álnevet, úgyhogy ennek a naiv csajnak is adtunk egyet, azt méghozzá, hogy Sarolt.

Sarolt egy egészen elképesztő megcsalási történetet mesél el jó részletesen, de mint tudjuk, az ilyen sztorikban mindig a részletek a legérdekesebbek. Ha ön is tudna mesélni, ne fogja vissza magát – ha egyszer kénytelen volt átmenni valami ilyesmin, legalább egyszer írja ki magából a sztorit, mi mindenképpen kíváncsiak lennénk rá!  

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt fogadás, hogy melyikük mer alám nyúlni

2015. július 4., 16:18 Módosítva: 2015-07-06 11:47
73

Elolvastam mind Megara levelét, mind a rá adott válaszokat, és arra a meglátásra jutottam, hogy nem értem, miért pont az van ragozva a végtelenségig, hogy férfiak beszólnak. A szavak ugyan lehetnek bántóak, de sosem lesznek annyira traumatikusak, mint a tettek” – ennek a levélnek a beküldője Babett néven fog szerepelni a Randiblogban. Amint az a bevezetőből is egyértelmű, az utóbbi hetek, sőt most már hónapok egyik legtöbb olvasót megmozgató témáját viszi tovább ez a beszámoló: mi van, ha a bunkó férfiak jobb esetben bóknak álcázott, szexuális beszólásokat engednek meg maguknak.

Babett egy fokkal tovább is viszi a kérdést, mert szerinte érthető módon az igazán durva az, amikor nemcsak szólnak, hanem cselekednek is. Nagyon elgondolkodtató levél az alábbi, ha ön is szívesen megosztaná tapasztalatait vagy véleményét, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok?

2015. július 3., 15:12 Módosítva: 2015-07-04 15:12
16

A kérdésem az lenne, hogy: szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok? Elmesélem a történetem” – Kornél levele ezzel a bevezetővel kezdődik, így aztán rögtön az első mondattól tudja mindenki, hogy mire kell figyelni ebben a beszámolóban. Nemsokára kezdődik a meleg büszkeség hete alkalmából a rendezvénysorozat Magyarországon, így a téma most egy kicsit úgyis aktuálisabb, mint egyébként. Ön milyen jelzővel illetné Kornélt az alábbiak alapján? Vagy egyáltalán kell-e rá címke? Minél többen nyilvánítanak véleményt, annál jobban örülünk, de ne elégedjen meg a szavazógéppel! Ha egy szónál több kívánkozik ki önből, írja meg gondolatait a Randiblog e-mailcímére! A leveleket folyamatosan várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha a felesége amnéziás lenne, ezt ön is megtenné érte?

2015. július 2., 19:29 Módosítva: 2015-07-03 14:10
30

Az ABC-nél olvastunk Jeremy és Justice Stamper történetéről, amelyből biztosan filmet fognak majd készíteni, mert annyira romantikus, hogy az erre érzékenyek gyomrát könnyen megfekheti. Ezt indítsák el, zsebkendőt elő, íme a történet.

Stamperék tíz és tizenegy évesek voltak, amikor a vasárnapi hittanórákon megismerkedtek. Egy ideig megszakadt köztük a kapcsolat, de középiskolás korukban ismét összetalálkoztak, szerelmük virága kibomlott. „Elkérte egy barátjától a számomat, és igazából azóta is együtt vagyunk. Azt hiszem, erre mondják, hogy gyerekszerelem. Azt gondoltam, ő a legcukibb a világon. tizenegy hónapig randizgattunk, aztán eljegyeztük egymást.” 

Két év jegyesség után, tavaly augusztus elsején házasodtak össze, hetvenfős násznép előtt. Minden csodásan alakult, de aztán sorsuk rosszra fordult.

Augusztus 20-án, két nappal azelőtt, hogy új, közös otthonukba költözhettek volna, a friss feleséget egy másik államban autóbaleset érte, ebben megsérült, és memóriazavara lett. Zokogva telefonált a férjének, aki azonnal érte ment.

Szerencsére egynapi kórházi ápolás után kiengedték, de a memóriazavara egyszerűen nem javult. Az orvosa szerint sokkos állapotba került, poszttraumatikus stressz szindrómát diagnosztizált. És bár az eltelt idő alatt sokkal jobban lett, komoly szívfájdalma, hogy egyáltalán nem emlékszik az esküvőjükre. „Nézegette az esküvői képeket, látta a videót, de azt mondta, semmire sem emlékszik. Csak elkeserítette.”

Stamper nem hagyhatta annyiban a dolgot:

új esküvőt ígért feleségének, amelyet ugyancsak augusztus elsején tartanak meg.

A feleség nagyon meglepődött, de azért örült a dolognak. „Sosem sír, de a baleset óta olyan érzékeny lett... egy nagy, kedves óriás. Alig várom, hogy lássam az arcát, ahogy a padsorok közt végigsétálok” – vette át a szót a menyasszony, aki új ruhával készül az új lagzira, hát nyilván. Vendégből is több mint kétszer annyi lesz (150), de a helyszín ugyanaz marad. Elmennek egy mininászútra is, amelyet ajándékba kaptak. További terveik röviden összefoglalhatók: szeretnének egy vér szerinti gyereket, aztán rengeteget másikat örökbefogadni. Még bölcselkedtek egy sort a fontos emlékekről is, de abból legyen elég önöknek is annyi, hogy ragaszkodjunk hozzájuk és őrizzük meg őket, különben mind belefulladunk a giccsbe. 

Ön mit tenne egy ilyen helyzetben?

 • 451
  Ugyanezt, semmi sem számít, csak hogy legyen mire emlékeznie.
 • 155
  Ha megtehetném, ugyanezt, de nem engedhetem meg magamnak.
 • 84
  Valamit kitalálnék, de szerintem így is lehet élni.
 • 76
  Eleve nem vagyok házasságpárti.
 • 34
  Bármit, csak ezt nem, szerintem ez hülyeség.

Szakítás lett a vége a közös fogyásnak

2015. július 2., 13:58 Módosítva: 2015-07-02 18:55
1

Nem sokkal ezelőtt a 40 éves Shane Graves 212 kilós volt, 32 éves menyasszonya, a sclerosis multiplexszel élő Marissa Schnell pedig 115 kilót nyomott. Floridában éltek, és egy könnyűzenei koncerten jegyezték el egymást hét éves kapcsolat után, már ki is tűzték az esküvő időpontját. De persze karcsúsított menyasszonyi ruháról szó se lehetett, sőt, az ifjú pár átölelni sem tudta egymást, annyi volt rajtuk a túlsúly. Ezért úgy döntöttek, hogy jelentkeznek egy Extreme Makeovers című átalakítós realitybe, hogy sürgősen és drasztikusan lefogyasszák őket az esküvőre. Hát a terv csak részben sikerült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Annamáriának és Balázsnak iszonyú menő steampunk esküvője volt!

2015. július 1., 13:57 Módosítva: 2015-07-01 19:22
1029

Képzeljék, nemrég egy olvasónk azt írta a Velvet Facebook-oldalán, hogy nagyon menő esküvői ruhája lesz, és ha túllesz az esküvőjén, szívesen megmutatja. Annamária olyan jó fej volt, hogy betartotta a szavát, sőt, a férjéről, és a különleges lagzi ötletéről is írt nekünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Expornós gyilkos a börtönből szervezi az első randiját 2037-re

2015. június 30., 20:02 Módosítva: 2015-07-01 14:59
52

Kanadában a legszigorúbb börtönökben is van társkereső-szolgáltatás, külön cég segít a levelezőpartnerre vágyó elítélteknek. Az egésznek nyilván az az értelme, hogy szabadulás után nagyban segíti a visszailleszkedést a társadalomba az, ha az addig raboskodó illetőt kint várja valaki – valaki, akivel esetleg az egész fogságot végiglevelezte.

Így aztán az elítéltek kérhetnek engedélyt a társkeresőhöz való csatlakozásra, és az erre alapított cég felteszi az internetre, hogy kiknek lehet írni a börtönbe levelezgetés céljából, végső soron szerelmi távkapcsolat reményében. A múlt vasárnap posztolt társkereső rabok közül az egyik azonban annyira elképesztő figura, hogy az Associated Press rögtön hírt csinált belőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem lehet már nyugodtan lányt kérni a megosztásmániásoktól

2015. június 30., 13:50 Módosítva: 2015-07-01 14:59
13

Az alábbi képeket a Facebookra töltötte fel bizonyos Jen Hurd Bohn. A jószándékú és lelkes amerikai hölgy Párizsban járt a napokban, és 21-én volt fent az Eiffel-tornyon. A posztból az derül ki, hogy ott véletlenül látta meg, hogy egy férfi eljegyez egy nőt, sejthetőleg ők is amerikaiak voltak. Gyorsan lefényképezte őket, hiszen tudjuk, milyen népszerűek manapság a lánykérések!

Fotó: Facebook

Saw this guy propose to this girl on the Eiffel Tower Sunday 6/21/15 wanted to send them the pics but was stuck in line. Help me find them!

Posted by Jen Hurd Bohn on Wednesday, 24 June 2015
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy komplett esküvőt gépesítetettek Japánban

2015. június 29., 17:10 Módosítva: 2015-06-29 21:00
5

Az esküvőautomata már a múlté, a házasságkötés ceremóniáját Japánban sikerült továbbgépesíteni. Annyira, hogy a fenti eseményen már a menyasszony és a vőlegény is robot volt, a násznép egy része szintén. A násznép másik részét emberek tették ki, ők azért voltak ott, hogy legyen, aki felzabálja a kaját.

Na jó, nem csak azért, azért is, mert az egész esemény persze egy cég promója volt, szóval nekik szólt az egész. A két robot Japánban ismert karakternek számít, a retródesignos vőlegény neve Frois, fehérbe öltözött, de kicsit félelmetes arcú menyasszonya Yurikin. Csókolózás is volt, ez az a bizarr pillanat, amikor Frois szája egy kar segítségével kinyúl a menyasszonyhoz – hát ilyen a japán romantika.

Az esküvőket általában a menyasszony családja pénzeli, de ezúttal a vőlegény, Frois gyártói voltak a szponzorok, a Maywa Denki cég. Az ifjú pár felvágta a tortát, aztán jött a robotzenekar egy kis talpalávalóval, plusz a vőfély és a koszorúslány is robot volt, ők mindannyian a cég termékei. Hurrá.

Tegyek a nyelvembe piercinget, mert ő azt szereti

2015. június 28., 14:04 Módosítva: 2015-06-29 16:53
20

A „6 hülye kérdés, amit feltesznek egy gyerekes nőnek” cikkre reagálva kicsit más szemszögből mesélnék a tapasztalataimról” – ezt a levet egy olyan női olvasónktól kaptunk, aki szintén rengeteget tapasztalt az online partnerkeresés világában, és akinek a randiblogos álneve az Irén név lesz. Irén szintén kapott hülye kérdéseket és találkozott egészen irreális elvárásokkal, ezeket írta meg nekünk az alább olvasható beszámolóban. Tudná folytatni a sort? Esetleg ön még durvábbat is tud mesélni? Ne tartsa magában, ossza meg velünk, küldje be a sztorit és/vagy tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem vettem figyelembe a lány testi igényeit

2015. június 27., 15:15 Módosítva: 2015-06-29 08:33
31

Azt hiszem, az olyan emberek világnézete nehezíti meg az olyan emberek életét, mint én vagyok, akik az önök blogjára írnak” – kicsit kellemetlenül éreztük magunkat, amikor elkezdtük olvasni ezt a levelet, mert  a bevezetőből arra számítottunk, hogy László most mindennek el fog minket mondani. (Nem László az igazi neve egyébként. Vagy lehet, hogy de, nem tudhatjuk biztosan.)

A kellemes meglepetés ehelyett az volt, hogy László nem pazarolta az idejét anyázásra, hanem inkább megírt nekünk nagyon jól egy olyan történetet, amilyenből tényleg kevés volt eddig a Randiblogban. Ezúton is köszönjük Lászlónak, hogy írt, és reméljük, csak fog egyszer egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is meglesz az összhang. Addig is kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére, ha van bármi mesélnivalója párkapcsolatok témájában!

Távolról sincs vége, olvasson még