horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez történik, ha egy nő terpeszt a metrón

2015. január 7., 15:09 Módosítva: 2015.01.08 23:16
114

A téma, amivel a fenti videó foglalkozik, előkerült már egyszer a Randiblogban, jó régen. A dolog azóta sem kevésbé aktuális, és a Mic.com zseniális anyaga jó apropót ad arra, hogy megint elővegyük a kérdést, annak ellenére, hogy ők valamiért csak a tömegközlekedésre koncentrálnak, mintha az lenne az egyetlen hely, ahol ülő férfiakat lehet látni. Persze az is igaz, hogy ez az angolul manspreadingnek, azaz kb. férfiterpesznek csúfolt póz az ilyen szituációkban az egyik legirritálóbb. És ami a legfurább: bár a férfiaknak sokan elnézik, a nőket megbámulják és lefényképezik miatta, amint azt a fenti videó is mutatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hármasszexszel indult, hármasszerelem lett a vége

2015. január 6., 15:02 Módosítva: 2015.01.07 20:39
14

Különös családot fedezett fel a Washington állambeli Tacomában a Vocativ nevű lap: két apuka, egy anyuka és egy gyermek él egy lakásban boldog családi életet. Az anya a 24 éves Britt, vele él együtt a 29 éves Cliff és a másik férfi a családban, Dave, na meg a hároméves kissrác, Gareth. A kis család ún. poliamóriában, többszerelműségben él, náluk minden felet mindegyikhez köt érzelmi és testi kötelék is. Fotóikért kattintson ide, történetükért olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az excsaját találta a kéményben

2015. január 5., 15:37 Módosítva: 2015.01.06 13:42
73

Ma egy olyan sztorival örvendeztetjük meg önt, ami Kaliforniában esett meg a hétvégén, azon belül Riverside megyében, ha ez mond valamit. A főszereplő egy férfi, akinek a nevét nem hozta nyilvánosságra a New York Daily News, és az történt vele, hogy egyszercsak a volt nőjét találta meg otthon a kéményben. Ezen kívül nagyon kevés konkrét részletet írtak meg a lapok, de a fotókkal együtt már ennyi is elég ahhoz, hogy elmondhassuk, hogy ez az év is remekül indul, már ami a hülyehíreket illeti.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 tipp arról, hogyan kell hozzáállni a társkereséshez

2015. január 4., 20:53 Módosítva: 2015.01.05 15:55
2

Témisz senkinek nem ajánlja a társkeresőket, mert ott csak lúzerek és kihalt családi életű házasok/elváltak vannak. Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek pozitív tapasztalata van a társkeresőkkel, de azért hadd írjak le valamit ezzel kapcsolatban” — Témisz alatt most nem egy görög istennőre kell gondolni természetesen, hanem ennek a korábbi olvasói levélnek a beküldőjére. Témisznek volt egy borzasztó élménye a netes társkereséssel kapcsolatban, így érthető, hogy kritikusan áll hozzá az ilyesmihez.

Az alábbi sorok beküldője azonban sikeres volt, és ha már összejött neki, úgy döntött, megírja, hogy miért, illetve hogyan. Neki is egy fura álnév jutott, a Leona, és őt a néven kívül azzal is megajándékoztuk, hogy levelének gondolatait beszámoztuk, és kiemelésekkel láttuk el az egyes bekezdéseket, abban a reményben, hogy így még egy kicsit áttekinthetőbb lesz az egész. Önnek jó vagy rossz tapasztalatai vannak a társkereséssel kapcsolatban? Írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha impotens, ezt már le kéne tudni tisztázni

2015. január 3., 17:29 Módosítva: 2019.10.16 10:10
22

Olvastam Témisz levelét és kellemetlen társkeresős élményeim nekem is vannak, ami azt illeti, nem is egy” − ezzel a bevezetővel kaptunk levelet valakitől, és már ennyiből rögtön tudtuk, hogy ez egy szuper levél lesz. És tényleg az lett, alább olvasható! Ezúton is köszönjük Genovévának, hogy beküldte rémálomba fordult randijainak történetét! (A beküldő igazi neve persze nem Genovéva.) Olvassa el, hogyan járt Genovéva összesen 5 pasival, az egyes afféroknak még címet is adott! Aztán ha van kedve, írja meg nekünk ön is legrosszabb randija történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pár hetes ismeretség után megtartja a gyereket

2015. január 2., 18:13 Módosítva: 2019.10.16 10:15
28

Megindított a weboldalon olvasott történet. Azt tanácsolom, hogy mindenki figyeljen fel arra, ha kihagy a szexmasina, ha pedig teljesen megszűnik, az már felér a vészharang kongatásával. Mindig lehet magyarázatot találni mindenre. A legrosszabb az, amikor az ember magának kezdi magyarázni, hogy „hát igen, ez biztos így van – válaszul arra, amit a másik előadott… Néha hiszünk a partnerünknek, hogy tényleg azért nincs szex amiért mondja. De mi van ha ő is hazudik már magának? − Ábel álnevű olvasónktól kaptuk a fenti bevezetővel kezdődő levelet. A kiindulópont az a levél volt, amelyikben arról volt szó, hogy kikopott a szex egy pár életéből. Ábeléknél is ez történt, de ez még csak a kezdet volt. Érdemes alább végigolvasni a teljes levelet, és aztán ha van véleménye vagy hozzáfűznivalója, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden le van ejtve, csak ő szexelhessen

2015. január 1., 15:24 Módosítva: 2019.11.25 16:45
2

Szilárda levelét mintha én írtam volna, teljesen ugyanez nálunk is a helyzet, egyedül a dátum nem stimmel; mi csak másfél éve vagyunk együtt” − Oscar Wilde egyszer azt szellemeskedte, hogy szerinte a házassághoz a megfelelő alap egy közös félreértés. Hát a mai levél, amit Ruzsinkától kaptunk, rácáfolni látszik erre. A kölcsönös félreértés megvolt, méghozzá egymás szexuális előéletéről, a dologból azonban a dolgok jelenlegi állása szerint biztosan nem lesz házasság. A részleteket alább olvashatja, de előbb még szólunk, hogy ha írni akar, azt is megteheti, a Randiblog email-címén várjuk az ön levelét is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az 5 legforróbb téma 2014-ben a Randiblog olvasói szerint

2014. december 31., 15:52 Módosítva: 2019.10.16 12:28
2

A Randiblogban idén valamivel több, mint száz olyan poszt jelent meg, ami egy olvasónk által beküldött történetet tartalmazott. Büszkék és hálásak vagyunk egyszerre: ezúton is köszönjük mindenkinek, aki írt! A levelek beküldőit sokszor csak az hajtja, hogy egyszer elmondhassák valahogy valakinek, ami a lelküket nyomja, más tanácsot kér a internet népétől az éppen aktuális problémájára.

Megint más egy korábbi posztra, általában egy korábbi levélre reagál, mert időnként van egy-két olyan olvasói történet, ami valahogy nagyon beletalál abba, mi foglalkoztatja a leginkább a többieket, és ilyenkor kiugróan sok hozzászólás, illetve új, de kapcsolódó történet érkezik. Ebben a posztban összefoglaljuk, melyik volt az az 5 téma, amihez idén a legtöbben hozzászóltak, ami ezek szerint a leginkább érdekelte a Randiblog olvasóit 2014-ben. Ha nem követte mindig figyelemmel levelezős rovatunkat az óévben, a lényeget most bepótolhatja!

Távolról sincs vége, olvasson még

Közelebb hozza a párt a kis közös perverz titkuk

2014. december 30., 17:19 Módosítva: 2019.10.16 13:43
5

Mint a legtöbb levélírótok, én se írtam eddig, de most olvastam Szilárda történetét és erre szeretnék reagálni (Szilárda viszont Ödön levelére írt...)” − egy olyan témáról lesz most szó, hála Dávid álnevű olvasónknak, ami itt a Randiblogban még sosem került elő, sőt, az egész Velveten is csak egyszer, pont azután, hogy Dávid levelét megkaptuk. Ha nem rémlene: Szilárda és Ödön azzal kapcsolatban írt, hogy mi van, ha egy kapcsolatból kikopik a szex.

Dávidnak erre a helyzetre van egy ötlete, hogy mivel lehet felpezsdíteni az unalmassá vált hétköznapokat. Olvassa végig, hogy pontosan miről van szó, aztán ha van kedve, írjon nekünk! Kipróbálná, amit Dávid javasol? Vagy elítéli, aki bevállalja? Véleményét, saját történetét várjuk a Randiblog email-címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felhoztam neki az előző este szépen letagadott barátnőjét

2014. december 29., 19:10 Módosítva: 2019.10.16 14:02
5

Régóta olvasom már a cikkeiteket, és most erőt vettem magamon, hogy leírjam az én történetemet. Előre szólok, ez TÉNYLEG egy hosszú történet” − Tamara helyében mi nem (vagy nem csak) a történet hosszúságát emeltük volna ki a bevezetőben, hanem azt, hogy nagyon érdekesen van megírva és tele van váratlan fordulatokkal. Szóval jobb már itt tisztázni, hogy ennek a posztnak az esetében a hosszúság kifejezetten jó tulajdonság, mert minden egyes sora érdekes.

Egyebet nem is árulunk el a sztoriból, hogy önnek is meglepetés legyen az összes fordulat, csak megköszönjük Tamarának, hogy beküldte a történetét, és bátorítjuk önt, hogy írjon nekünk ön is, hiszen az ilyen sztoriktól lesz érdekes ez a blog! Várjuk írását a Randiblog e-mailcímén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így talán lesz kedve/energiája a barátnőjének szexet kezdeményezni

2014. december 28., 17:32 Módosítva: 2018.02.15 14:05
40

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Az év egyik legtöbb reakciót kiváltó levele egy bizonyos Ödönhöz kapcsolódik, akinek ezt az álnevet mi választottuk, igazából nem így hívják. Ödön arról írt, hogy barátnője egy idő után egyáltalán nem kívánta már vele a szexet, soha nem kezdeményezett. Vajon mi lehet ennek az oka és mit lehet tenni ilyen helyzetben? A sok-sok beérkezett levél közül többet is közöltünk már, de még mindig érkeznek, ezért ebben a posztban egyszerre öt levélből idézünk (és még így is van, akinek a levele sajnos nem fért be). Mind az öt olvasónk más okot jelölt meg, ön melyikkel ért egyet? Ha van hozzáfűznivalója vagy saját tapasztalata, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mondom a páromnak, hiába csókolgatja a mellem

2014. december 27., 17:57 Módosítva: 2019.10.16 14:10
5

Kedves Ödi!″ − ezzel a megszólítással és egy mosolygó szmájlival kezdődött az alább teljes egészében olvasható levél, és persze így rögtön az elején egyértelmű volt, hogy mi lesz a téma. Ödön álnevű olvasónk ugyanis azzal kapcsolatosan kért tanácsot, hogyan lehet egy nővel úgymond megkívántatni a szexet. Erre most egy másik nő, Tifani válaszol rengeteg érdekeset és hasznosat, de természetesen Tifani gondolataival korántsem tekintjük lezártnak a témát. Ha önnek most jött meg a kedve, kapcsolódjon be most! Írja meg a Randiblog e-mailcímére, mit gondol a témáról, milyen saját tapasztalatai vannak! A leveleket folyamatosan várjuk, bármikor írhat, akár most azonnal is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt érv a középkorú férfiak mellett

2014. december 26., 12:18 Módosítva: 2014.12.28 10:23
2422

A közhiedelem szerint csak érdekkapcsolat lehet az, ha egy fiatal nő egy nála jóval idősebb, középkorú férfival jön össze. Bár nem lehet kizárni ezt sem, gondoljunk bele: teljesen természetes dolog, ha egy 40-50 éves pasi már kiépített egzisztenciával rendelkezik, és hogy ez a fiatal nőknek imponál. De nem ez az egyetlen ok, amiért egyre több nagy korkülönbségen alapuló kapcsolatról lehet hallani: huszonéves női olvasóink érvelnek, miért nem állnak már szóba a korosztályukkal. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha megcsal, legalább titkolja jól!

2014. december 25., 12:04 Módosítva: 2019.10.16 14:24
101

Filmbe illő történetet osztott meg velünk egyik olvasónk, akit nevezzünk most Klaudiának. Igen, a sztori kicsit hasonlít az Igazából szerelem egyik jelenetére, csak itt a főszereplő feleség másképp reagálta le a férj hűtlenségét, ami pont karácsony este derült ki. Történt már önnel is hasonló a szeretet ünnepe alatt? Kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ollóval és hypóval állt bosszút feleségén

2014. december 24., 14:30 Módosítva: 2014.12.26 12:21
4

Egy nagyon nem karácsonyi történet jutott mára, amiért akár elnézést is kérhetnénk, de nem kérünk, mert a sztori ugyan szomorú, de nagyon érdekes és vér azért nem folyik. Szóval ha már idekattintott, olvassa el, mit csinált az 59 éves, mozgáskorlátozott Philip Gamble, amikor a felesége közölte, hogy elhagyja egy másik férfiért!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a hűtlen csaj nagyon hülyén bukott le

2014. december 23., 14:22 Módosítva: 2014.12.25 12:05
34

Ezt az elképesztő sztorit a Buzzfeeden találtuk. Adott egy amerikai srác, akit Darrylnek hívnak és öt éve jár egy lánnyal, Nicole-lal. Ez a Darryl egyik nap éppen egyedül volt otthon a közös lakásban Ohióban, amikor talált egy kis Honey Nut Cheerios nevű zabpelyhet a mosogatóba kiöntve. Ebben az a fura, hogy ketten laknak csak ott, és Darryl tudta magáról, hogy nem ő volt, Nicole-ról meg azt, hogy gluténérzékeny, ezért gluténmentesen étkezik, a Honey Nut Cheerios viszont tartalmaz glutént. Na itt jön a cselszövevény.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 ok, amiért a férfiaknak rosszabb szakításkor

2014. december 22., 16:07 Módosítva: 2014.12.24 09:18
50

Elizabeth Aura McClintock egy amerikai pszichológus, aki jól tudja, hogy a közvélekedés szerint egy tipikus szakítás úgy néz ki, hogy a férfi lelép egy fiatalabb csajjal és boldogan él, mint Marci hevesen, miközben szerencsétlen, fonnyadozó feleség ottmarad a gondban, szükségben és bánatban. Pont ezért gondolta a szakértő, hogy írni kéne már valamit arról, hogy a valóság nem feltétlenül ez, sőt, általában nem ez, ugyanis szakítás után rendszerint a férfinak rosszabb. Már megint a Psychology Today az az oldal, ahol erre a témára rátaláltunk, de alább pontokban foglaljuk össze a lényeget, hogy önnek egyszerűbb legyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elvetemült és beteg embernek tartom

2014. december 21., 15:30 Módosítva: 2014.12.22 10:40
5

Történetem egy társkereső oldalon indult” - szokványosan kezdődik az alábbi sztori, de egészen extra fordulatot vesz egy ponton. Így aztán illik is a beküldőhöz az extra álnév, ami jutott neki: Témisz. Témisz az interneten ismert meg egy férfit, és minden a lehető legnagyobb rendben haladt a maga útján, amíg egyszer csak ki nem derült egy elképesztő dolog az illető pasiról. Önnel is fordult már elő ilyesmi, miután az interneten megismert valakit? Az ön kalandjáról is szívesen olvasnánk egy beszámolót, úgyhogy ha van ilyen sztorija, kérjük, írja meg nekünk! A Randiblog e-mailcíme mindig az ön rendelkezésére áll.

Távolról sincs vége, olvasson még

Talán fel kellett volna figyelnem pár jelre?

2014. december 20., 15:40 Módosítva: 2014.12.21 15:33
6

Görög tovább a lavina, amit Ödön álnevű olvasónk levele indított el. A téma: mi van, ha egy párból az egyik fél nem kívánja a szexet? Ödönéknél Ödön barátnője volt az, akinek valahogy elment a kedve az összebújástól, de előfordul az ellenkező felállás is. A mai levél egy ilyen kapcsolatról szól, beküldőjének a Viola álnév jutott. Viola soraiból némi kétségbeesést lehet kihallani, ezért ha önnek van valami jó tanácsa, vagy tudja, hogy mit tenne a helyében, írjon a Randiblog emailcímére! Természetesen akkor is várjuk levelét, ha saját történetét mesélné el, de mielőtt ír, előbb olvasson egy kicsit! Íme Viola beszámolója.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 beszólás az új csajnak az exfeleségtől

2014. december 19., 14:17 Módosítva: 2014.12.20 14:10
24

A mai posztban a Huffington Post egyik szerzőjének kirohanását szemlézzük. Sloane Bradshaw olyan helyzetben találta magát, amilyenben a Szex és New Yorkból ismert névrokona soha nem volt, nők (és férfiak) milliói viszont igen. Lett egy férje, lettek gyerekek, aztán a férj szépen lelépett egy fiatalabb csajjal. Bradshaw bevallja, hogy az lenne a nagyvonalú dolog, ha egy szó nélkül túllépne az egészen, de nem képes erre, valószínűleg mert emberből van ő is. Elismeri továbbá, hogy meg van keseredve, és pontosan ezt a keserűséget foglalta össze tíz pontban, abban a tíz pontban, ami formáját tekintve tíz tanács az új csajnak. Tartalmukat tekintve azonban inkább beszólásoknak tűnnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felesége ikertestvérével lépett félre, lebukott

2014. december 18., 13:46 Módosítva: 2014.12.20 08:58
56

A mai sztoriban adott egy kínai nő, bizonyos Ting Szu. Neki van egy ikertestvére és egy férje, utóbbitól született két gyereke, szintén ikrek. Azonban a férfi egyre gyanúsabban viselkedett az utóbbi időben, a nő pedig egyre biztosabb volt, hogy csalja az ura. Egyszer titokban utánament, és azt látta, hogy a férj egy parkolóban beszáll egy autóba. Na, gondolta ekkor nyilván Ting Szu, most lebuktatom a férjemet és a lotyót, akivel hentereg. Odament, bekopogott, a férfi tényleg éppen meztelenül hempergett valakivel – méghozzá a feleség ikertestvérével.

Távolról sincs vége, olvasson még

Állatos lagzikatasztrófák: ledobta a ló a menyasszonyt

2014. december 17., 14:06 Módosítva: 2014.12.18 10:30
6

Az esküvője napját a többség nagyon precízen és részletesen megtervezi előre, mindennek stimmelnie kell és tökéletesnek kell lennie. Ebből nyilvánvaló, hogy a ceremóniának köze nem lehet semmilyen állathoz, mert az állatok kiszámíthatatlanok és azt csinálnak, amit akarnak, nem azt, amit a menyasszony szeretne. A fenti amerikai nő például azt találta ki, legyen róla lovaglós fotó is, mert milyen jól nézne ki, ahogy menyasszonyi ruhában lóháton poroszkál (vagy vágtat) a strandon. Hát nem volt túl jó ötlet.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a pár megszívatta az egész násznépét

2014. december 16., 16:55 Módosítva: 2014.12.17 14:27
24

Jó rég volt utoljára hülyeesküvős posztunk, de most újra összejött három olyan lakodalom, ami valamilyen szempontból túlmegy a normalitás keretein. Egy brit pár például, Darren és Katherine Yates úgy döntött, hogy nem mondják el senkinek, hogy összeházasodnak, és úgy hívják meg a násznépet az esküvőre. Azt ne tőlünk kérdezzék, hogy ennek mi az értelme, mert mi csak a módját tudjuk az akció kivitelezésének, a célját nem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Katasztrofális bénázás lánykérésen

2014. december 15., 11:13 Módosítva: 2014.12.16 10:12
27

Egy lánykérés könnyen végződhet katasztrófával: ha a lány nemet mond. Egy holland férfi akciója viszont már akkor bedőlt (szó szerint sajna), amikor az illető a kérdést még fel se tette. Utrechttől nem messze van egy IJsselstein nevű hely, ahol egy férfi azt találta ki, hogy úgy fogja megkérni barátnője kezét, hogy a levegőből leereszkedik a lány kertjébe. Szerintünk jó időben jobban vette volna ki magát az ötlet, de a dolog végül nem azon csúszott el, hogy decemberre volt időzítve.

A férfi kibérelt magának egy darut, hogy az emelje át őt a ház teteje felett és engedje le a kiválasztott kertbe, azonban valaki valamit nagyon elszámított, és a bérelt daru felborult, rá a szomszéd házra, aminek beszakította a tetejét. Ekkor gyorsan segítséget kértek, kijött még egy csomó daru meg tűzoltók meg mindenki, de amint a videón is látszik, az első mentési kísérletet szintén elbaltázták, az még nagyobb kárt okozott a házban (amit persze addigra evakuáltak). Csak másodszorra sikerült visszabillenteni a darut. Jó hír viszont egyrészt, hogy senki nem sérült meg (szemben ezzel az esettel), másrészt pedig az, hogy a férfi végül feltette a kérdést, a nő pedig igent mondott.

Hát lesz egy jó sztorijuk, az biztos.

Az imádott pasim kvázi egy kurvának tart

2014. december 14., 20:13 Módosítva: 2014.12.15 15:54
4

Sziasztok. Rendszeres olvasója vagyok a blognak. Bár eddig még nem írtam nektek, Ödön levelét elolvasva úgy érzem nekem is meg kell osztanom a történetemet” – ez a bevezető és a Szilárda álnév tartozik az alábbi levélhez. Szilárda szintén arról a témáról ír, amit Ödön lassan legendássá váló levelével kezdtünk el tárgyalni: hogy mi van, ha egy nő egy kapcsolatban nem kívánja a szexet. Ödönnek fogalma sem volt, barátnője miért kerüli az intimitást, Szilárda viszont ezzel szemben rámutat egy konkrét dologra, amitől elindult a kapcsolat a lejtőn. Nagyon tanulságos levél ez, ezért kérjük, hogy ha végigolvasta, írja meg nekünk ön is véleményét és/vagy saját tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nő már tényleg nagyon akar egy férfit

2014. december 13., 17:42 Módosítva: 2014.12.15 10:25
28

A mai posztban Lynne Adamst mutatjuk be önöknek, aki Glasgow-ban él, pénzügyi területen dolgozik és szeret edzeni. Plusz nagyon szeretne egy pasit. Nagyon-nagyon. És nem jön össze. Az online társkeresést is kipróbálta, de ott nem termett neki babér, viszont szerencséjére (vagy szerencsétlenségére) van egy nagyon készséges kávézótulajdonos ismerőse.

Milyen ötlet a pasizós kávéspohár?

  • 947
    Ciki
  • 946
    Jópofa
  • 666
    Nekem mindegy

Az illető azt fundálta ki, hogy milyen jópofa és hasznos lenne Adams képével díszíteni a vendéglátóipari egységben használt papírpoharakat. Egy szerény becslés alapján úgy döntöttek, hogy hátha ezer darab elég lesz, úgyhogy legyártották az első adag poharat, és most ebben a glasgow-i kávézóban a potenciális partnernek tűnő férfiak ilyenben kapják meg a koffeinadagjukat a pultostól.

A sematikus arcképen kívül a poháron fel van tüntetve néhány egyéb adat is Adamsről, feltételezhetően valamiféle elérhetőséggel együtt. Maga Adams nyilván jópofának tartja az ötletet, azt mondja, már csak azért is tetszik neki, mert úgyis kávézókban szokott randizni, de talán van, aki úgy érzi, hogy kicsit gáz ennyire direktben reklámozni, hogy egy nő már nem bírja tovább pasi nélkül. Ön szerint?

Így kell csajozva ingyen utazni

2014. december 12., 17:12 Módosítva: 2014.12.13 11:00
3

Pont a múltkor írtunk arról, a társkeresésen kívül mire jó még egy társkereső. Hát most egy újabb ponttal bővíthetjük a listát: utazásra is jó. Bizonyos Daniel Beaumont a Tinder nevű társkereső appot használta ingyentaxizásra. Összesen 89 csajt szedett fel és 80 nap alatt 7600 km-t tett meg ezzel a módszerrel, beutazva észak-Amerikát. Tapasztalatait itt foglalta össze, a legérdekesebb részleteket alább olvashatja, a nőket pedig, akik segítettek neki, a képösszeállításban láthatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ami a jó szexnél is fontosabb az ideális partnerben

2014. december 11., 15:41 Módosítva: 2014.12.12 19:56
1593

Folytatjuk a FeelingFinderrel közös posztsorozatot, és ezúttal azt vizsgálták az elemzők a Dr. Csernus Imre nevével fémjelzett kapcsolati böngészőnél, hogy ki mit gondol az ideális nőről és az ideális férfiról. Igen, a nők és a férfiak véleményét is megkérdezték mindkét témában, így az alábbi adatokból nemcsak az derül ki, hogy melyik nem mit vár el a másiktól, hanem az is, hogy ki hogyan képzeli el saját szerepét egy harmonikus kapcsolatban. Akárhogy nézzük, a legfontosabbnak tartott dolog szinte minden felállásban a másik megértése, illetve elfogadása, azaz az első helyen némi meglepetésre nem a jó szex szerepel, hanem hogy a másik hagyjon minket békén. Persze ez egy elég durva leegyszerűsítés, hiszen a másik megértése és elfogadása nem teljesen ugyanaz, mint a békénhagyás. Úgyhogy a FeelingFinder sok ezer felhasználójának véleményén alapuló adatokat alább részletesebben és infografikán is mutatjuk, először az ideális férfiról, aztán az ideális nőről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Beszólt a papa, fogyás lett a vége

2014. december 10., 16:51 Módosítva: 2014.12.10 21:17
1

A mai posztban egy brit házaspárt mutatunk be, akik fogyásuk történetét mesélik el. Hallottunk már olyat, hogy valaki azért kezd el fogyózni, mert megunja, hogy folyton cikizik a súlya miatt, de James és Margaret Gibson esete azért (is) különleges, mert náluk a feleség apja volt az, aki megeresztett egy kellemetlen megjegyzést. Egy kis szurkálódás még nem a világ, de úgy azért elég kemény a dolog, ha az az ember saját apjától jön, ráadásul éppen tavaly a karácsonyi vacsora közben volt, hogy a papa beszólt valamit arra, hogy lányáéknak mekkora étvágya van. Innentől kezdve Gibsonék elkezdtek fogyózni, most már 42 kilóval könnyebbek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyik menő, másik nem – mégis összejöttek

2014. december 9., 15:31 Módosítva: 2014.12.11 10:28
2

Nyálas a vagánnyal, jópofi a bevállalóssal, zenezseni a realitycelebbel – 10 celebkombináció, amit addig senki nem gondolt volna.