Grósz Petra

Meghalt Sarah Dash, a Lady Marmelade énekesnője Meghalt Sarah Dash, a Lady Marmelade énekesnője

Kolléganője, Pattie LaBelle jelentette be a halálhírét.

37 perce

András herceg unokázás helyett bíróságra járhat, szexuális erőszakkal vádolják András herceg unokázás helyett bíróságra járhat, szexuális erőszakkal vádolják

A vád szerint többször is megerőszakolt egy 17 éves lányt, akit Jeffrey Epstein ajánlott fel neki.

2 órája

Egyperces rejtély a VV Fanni-ügy tárgyalásán Egyperces rejtély a VV Fanni-ügy tárgyalásán

Újabb helyszíni szemlével folytatódott az eljárás.

4 órája

Nem mindennapi pillanatot sikerült megörökítenie a napokban egy Dzul Dzulfikri nevű fotósnak. Az indonéz férfi Bekasiból származik (micsoda véletlen!) itt sikerült lencsevégre kapnia egy békát, aki úgy döntött, nem kíván megázni a zuhogó esőben, ezért beült egy levél alá, ami megóvta őt a kéretlen vízcseppektől.

Akkor sem lepődött meg, amikor kissé feltámadt a szél, és elkapta a levél szárát, így sikerült a feje fölött tartania. Úgy fest, a terve tökéletesen működött.

A pristinai kormány döntése alapján Koszovóban leghamarabb szeptember 27-én mehetnek iskolába a diákok. A helyi sajtó szombati beszámolói szerint az új korlátozások a nagyobb rendezvényeket is érintik, ezeken a következő két hétben húsznál többen nem vehetnek részt – adta hírül az MTI.

Ezenfelül hétfőtől csak azok a 16 éven felüliek léphetnek be az ország területére, akiknek van oltási igazolásuk vagy negatív koronavírustesztjük.

Hosszú idő után először döntöttek úgy a román hatóságok, hogy karantént rendelnek el Romániában. 

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) csütörtökön rendelte el hét Szatmár megyei település lezárását: Bikszád, BatarcsKányaháza, Kisgérce, Komorzán, Turc és Tarsolc a magas járványadatok miatt kerülnek vesztegzár alá – jelentette be esti nyilatkozatában a Digi24 televízióban Raed Arafat belügyi államtitkár.

Szatmár megyében a fertőzési ráta meghaladja a másfél ezreléket, a felsorolt településeken pedig 6 ezreléknél is magasabb az incidencia. A hatóságok úgy ítélték meg, hogy ezen a ponton csak karantén elrendelésével tudják féken tartani a vírust. A Maszol.ro információi szerint az intézkedés szeptember 12-én, szombat éjfélkor lép érvénybe Romániában.