Egy budapesti szvingerklubban, hófehér fehérneműben fogadott egymásnak örök hűséget szombat éjjel egy pár. A gruppenszex szerelmesei egy szvingelésen jöttek össze egy éve, ezért is választották a nem mindennapi helyszínt az eseménynek. Bár az ifjú feleség kevésbé kedveli a gang-banget, mint a férje, ez nem lesz válóok. Arra pedig, hogy nevük és arcuk vállalásával esetleg kritika érheti őket, magasról tesznek.

Különleges, kicsit polgárpukkasztó, és kicsit pr-szagú sajtóbemutatón vettünk részt szombaton a Villa 69 nevű szvingerklubban. A csaknem 400 nm-es kéjház az éjszaka folyamán a gruppenszex mellett egy esküvőnek is teret adott: az ifjú pár a pornószakma képviselője, Király Kati, és a Szexrandi partnerkeresői előtt fogadott egymásnak örök hűséget.

A kiválasztott helyszín ötlete persze cseppet sem volt légből kapott: a 34 éves Kis Zita és négy évvel idősebb párja, Kovács Attila, életük első szvingelésén jöttek össze. Ahogyan ők mondják, a szituáció ellenére is szerelem volt ez az első látásra. „Ahogyan az interneten vagy ahogyan az utcán, ugyanúgy egy szvingerklubban is lehet ismerkedni" – vonta meg a vállát az ifjú férj, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna az, hogy kapásból 25-30 félmeztelen, alsónadrágos férfival kellett megküzdenie a jó szex reményében érkezett lányért.

Szvingerklub képekben!

Az ismerkedés után viszont minden átlagosan folytatódott: többször randiztak és órákig beszélgettek, míg bebizonyosodott, hogy ebből akár egy hosszabb távú kapcsolat is lehet – és nem csak szexuális értelemben. „Egy év telt el azóta, és az elmúlt időszakban egyszer látogattunk el ismét egy ilyen klubba" – folytatta Kovács. „Ebből is látszik, hogy a szvingelés nem a létformánk, de ha megkívánjuk, akkor megyünk és csináljuk. Hogy miért is nem otthoni orgiákat rendezünk? A szvingerklubnak megvan a maga hangulata, a társaság pedig másféle jelleget, másféle érzést ad az embernek. Úgy kell elképzelni, mint egy diszkó és egy házibuli közti különbséget. Egyébként az egész lényege a szexuális szabadság. Kezdetben ezt fel kell dolgozni, de sokkal jobb őszintének lenni egy kapcsolatban. Érzelmi téren viszont fontos, hogy ne csaljuk meg egymást."

A férfi azzal is tisztában van, hogy felesége akár bele is szerethet valamelyik szexpartnerébe. „Persze, benne van a pakliban" - bólogatott. „Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy ha ez megtörténik, annak így kellett lennie. Természetesen ez oda-vissza így működik, de ez csak egy fikció, hiszen olyan szoros a kapocs köztünk, hogy elenyésző az esélye ennek."

Kattintson a szvingerpárért!

Az ízlésük és az igényük kicsit különbözik, de egyelőre még ez sem jelent problémát. Az operátorként dolgozó Kovács példaként felhozta, hogy társának nem mindig van ínyére a több pasis felállás, ezzel szemben ő kifejezetten szereti az ilyen gang-banget. Volt, hogy négyen fogtak közre egy nőt.

„Nem érdekel mások véleménye, csak Zitáé" – jelentette ki a férfi arra a kérdésre, hogy ismerősei mit fognak szólni ahhoz, ha megpillantják az arcukat és nevüket a szvinger, szex, orgia címszavak felett. (Egy korábbi, a szvingeléssel foglalkozó cikkünkben például a negatív visszajelzésekre hivatkozva nem tette közzé arcát egy pár). „Ezt szerintem fel lehet vállalni" - zárta le a beszélgetést, mert a klub előtt már tucatnyi guppenszexet kedvelő, kukkolni vágyó úriember toporgott. Hölgy csak elvétve.

A rövidre sikerült sajtótájékoztató után voltaképp szerettük volna megvárni az esküvőt is, de a szvingerklub szabályaira és a személyiségi jogokra való tekintettel azt inkább kihagytuk. A Villa 69 egyik jelenlévő tulajdonosa ugyanis kedvesen, de könyörtelenül kijelentette, hogy a vendégek bebocsátása után a sajtó képviselői is kizárólag csak fehérneműben folytathatják a szemlélődést. Fotós kollégámmal hirtelen már nem is érdekelt minket annyira a nagy esemény.