1999 óta csúcstartó a Guinness-rekorder Norma Stitz: mai napig neki vannak a legnagyobb szilikonmentes keblei a világon. Az 50 éves asszony 170 centis mellbőséggel, ikrei pedig 18 kilóval büszkélkedhetnek. Annak ellenére pedig, hogy pasit így maximum pornófilmben talál magának, esze ágában sincs megszabadulnia a gigantikus csöcsöktől.

Bár már 1999-ben Guinness rekorder volt, a The Sun még csak most figyelt fel Norma Stitzre, vagyis inkább a pornószínésznő gigantikus melleire egy olaszországi televíziós show műsor kapcsán. Az 50 éves asszony már tíz éve csúcstartó a maga területén: 170 centis mellbőségével neki vannak a világon a legnagyobb természetes keblei, és a legnagyobb melltartó aktív birtoklásával is ő büszkélkedhet.

Az atlantai születésű asszony aktfotói legelőször 1994-ben jelentek meg magazinokban, a szerkesztők pedig hamar rájöttek, hogy sokkal többen igénylik az óriás mellű nő látványát, mint amennyien bevallják azt. Stitz kisasszony pedig kapott a lehetőségeken, és könnyedén karriert csinált a vele született adottságaiból. Három évvel később a pornószakmába is bedobta magát, ahol AVN-díjjal is jutalmazták, és nem sokra rá már a Guinness Rekordok Könyve is jegyezte a nevét.

Stitzet imádják az olaszok - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy cicikirálynőnek nevezték ki a népszerű éjszakai műsorban, de nem csak ezért hálás nekik a nő:

„Az olaszok bámulnak engem, de legalább beszélgetnek velem. Az amerikaiak csak tágra nyílt szemekkel néznek, de meg sem mukkannak" – panaszolta a műsorvezetőnek, és kiderült, annak ellenére, hogy különböző más műsorokból egy életvidám asszonyt ismertek meg a nézők, a mindennapjait igencsak megnehezítik a 18 kilós ikrek. „Nekem még a lépcsőn való közlekedést is meg kellett tanulnom" – mesélte, így persze nem csoda, hogy a pornószakmában próbált meg érvényesülni, minimális mozgáskoordinációval. Nem is beszélve a könnyen kapott szexről, hiszen elmondása szerint szinte rettegnek tőle a férfiak.

Mindezek ellenére esze ágában sincs plasztikai sebész segítségével megszabadulnia a problémákat okozó nagy tehertől. „Imádom a melleimet" – szögezte le, ráadásul a világ minden tájáról folyamatos megkeresések érkeznek különböző tévétársaságoktól, hogy mutassa meg, mije van. Nyilvános helyen viszont nem vetkőzik, sokkal szemérmesebb annál. Erre eddig csak egyszer került sor, egy hawaii utazás alkalmával.

Ha kíváncsi arra, mit élhettek át a hawaii lakosok és a turisták azokban a percekben, kattintson a 18 éven felüli olvasóinknak szánt szexblogunkra!