Két brit tanár házi szexvideót forgatott, amit valaki feltöltött az internetre. A negyvenes házaspár tagjai a lebukás óta nem kerültek elő, és ha a fegyelmi bizottság úgy dönt, akár örökre el is tilthatják őket a tanítástól. Persze renoméjuk már így is megkopott, hisz minden diák, szülő és kolléga látta őket dugni.

Veszélybe került két brit tanár karrierje, miután szexvideójuk felkerült az internetre. A házivideó állítólag nem éppen szolid, a kamera a házaspár teljes aktusát rögzítette. A negyvenes éveikben járó tanárok más-más iskolában dolgoznak, a férfi dél-Wales Caerphilly régiójában, míg neje Merthyr Tydfilben tanít. A párról először csak a pletyka terjedt el a két iskolában és a szülők között, később valaki feljelentette őket a General Teaching Council for Walesnél, vagyis a walesi tanárok felügyelőszervénél.



Gary Brace a testület vezetője a Daily Mailnek megerősítette, hogy valóban bejelentést kaptak egy súlyos etikai vétségről. Brace szerint az esetet kivizsgálják, és a bizonyítékok tükrében foglalnak csak állást az ügyben. Ha a bizottság valóban etikai vétségnek minősíti a tanárok tettét, akkor örökre eltilthatják őket a tanítástól.

A két érintett közül egyik sem jelent meg a munkahelyén azóta, hogy kiderült a szexvideó létezése. A férfi hivatalosan épp betegszabadságát tölti, és a sajtónak sem ők, sem az iskolaigazgatók nem nyilatkoznak. A tanárnő diákjainak szülei meg vannak róla győződve, hogy az asszony soha nem tér vissza az iskolába. "Mindenki tudja, hogy eltűnt. Az egész amiatt az internetes szexvideó miatt van." - nyilatkozta az egyik szülő egy helyi újságnak.

A pár esete nem egyedülálló, 2007-ben egy lengyel tanárt saját unokaöccse fedezett fel egy szexrekord-kísérletről készült videón. Pedig azt hitte az arcát majd kitakarják. Aztán persze ott vannak azok a magyar tanárnők is, akik karrierjük hajnalán belekóstoltak a pornóba. Belőlük sem lesz már népnevelő.