"Te mit adnál a testemért cserébe? A legjobb ajánlatért cserébe, egy felejthetetlen élményben lesz részed, Velem!" – kecsegteti a felhasználókat a cserebere.hu honlapján Geronazzo, akiért grafitceruzát, de egy Rio de Janeiro-i utat is ajánlottak már.

Geronazzo Mária egy percig sem tud tétlenül ülni a fenekén, és fittyet hány azok véleményére, akik leginkább a melegebb éghajlatokról szeretnének újabb polgárpukkasztó hírt hallani róla. A hiú ábrándok dacára a legnagyobbszájú magyarként köztudatba robbant asszony most egyedülálló kampányolásba kezdett: a cserebere.hu aukciós oldalon lehet a testére licitálni.

"Te mit adnál a testemért cserébe? A legjobb ajánlatért cserébe, egy felejthetetlen élményben lesz részed, Velem!" – kecsegteti a felhasználókat a túlzott mennyiségű vessző használatától írásban sem idegenkedő Geronazzo, aki a kapott ajánlatokról maga fog dönteni. A szabályok értelmében a felkínálástól visszalépni és pénzt felajánlani tilos.

A furcsa akcióra maga a nagyszájú asszony hívta fel a figyelmünket, és hozzátette, az ötletet nem kell ám annyira komolyan venni. Hogy pontosan mit jelent a beígért felejthetetlen élmény, arról nem szeretett volna bővebb felvilágosítást adni, de elárulta, hogy a testéért felkínált áru nem az ő vagyonát fogja gyarapítani.

Ön mit adna Geronazzo testéért cserébe?

„Természetesen a cseretárgy jótékonysági célra lesz felhasználva – hogy ez milyen módon, és kiken fog segíteni, az majd a kampány lezárultával, június 16-a után fog kiderülni" – mesélte, bár persze azt sem tartja utolsó szempontnak, hogy a licittel kedvére tegyen azoknak, akik szimpatizálnak vele.

Jelentkezőből pedig már most bőven akad, noha a hirdetés még nem régen került fel az oldalra. Van, aki mindössze egy érték nélküli grafitceruzát adna az asszonnyal való testközeli élményért, de van, akinek Polski Fiatot, sőt, ha hinni lehet a site adatainak, még egy kéthetes Rio de Janeiro-i nyaralást is megér Geronazzo. Hátha mégiscsak bejön az a melegebb éghajlat.