Szegény Szalontai Ágnest nem dugja senki

2009.07.24. 22:52
Hosszú hallgatás után előkerült a Bár 2.0 expornós üdvöskéje, Szalontai Ágnes. A juj.hu kétperces videójából kiderül, hogy kutyából nem lesz szalonna, az óriásmellű lány is csináltathatott új szájat, mégsem változik: még mindig Amerikába készül sztriptíztáncosnak, és még mindig nem szeret pornós múltjáról beszélgetni. A gazdasági világválságtól depressziós, szexuális élete pedig nincs. Ám se Xanax, se farok nem kell neki.

A Viasat3 Bár 2.0 című valóságshow orbitális bukása után hirtelen felszívódott Szalontai Ágnes ismét hallat magáról. A francia análpápa, Pierre Woodman üdvöskéjét a juj.hu kamerája kapta lencsevégre egy rendezvényen, a riporter pedig nem kertelt, azonnal belecsapott a lecsóba a kérdéseivel.

A kétperces videóból kiderül, hogy sokáig nem örülhetünk Szalontai előkerülésének, hiszen ha minden jól megy, szeptembertől az amerikaiakat fogja boldogítani dekoltázsával. Mint azzal eldicsekedett, egy nagyon komoly klubban fog táncolni, a felkészüléshez pedig Pirner Alma sztriptíz világbajnok segítségét fogja igénybe venni. A videó tanúsága szerint a rákészülést egy pár új Kelemen Anna-ajakkal már meg is kezdte.

Többek között az is kiderült, hogy Szalontai „Sohanempornóztam” Ágnest még mindig érzékenyen érinti, ha szóba hozzák botrányos múltját, ezzel szemben haladás, hogy már nem a pornófilm stábját vádolja az elkábításával, hanem a naivitására fogja a csoportos szexet. „Ez egy nagyon régi dolog, kilenc éves dologról beszélünk, kilenc éve volt az a durva pornófilm, amibe’ láttak. Úgy gondolom, hogy nem ez alapján kell az én személyiségemet megítélni. Nem az alapján, amit kilenc éve naiv fejjel elkövettem. Egy értelmes ember ettől még nem feltételez rosszat rólam, hogy filmeztem. Úgy gondolom” – nyilatkozta Körmendi Gábornak, aki ezek után gyorsan a gazdasági világválságra terelte a szót. Az éles váltás miértje Szalontainak nem esett le, és a tőle elvárható megfontoltsággal válaszolt a nagyon komoly kérdésre: „Hát, szörnyű, ki vagyok akadva tőle. Anyagilag is rosszul érint, depresszióssá tesz”.

Legvégül egy igazán testreszabott témában érdeklődtek nála, így most már mindenki tudja - Szalontai őszinteségéből kiindulva inkább mindenki úgy tudja - , hogy mostanában senki nem hatol a sztriptíztáncosba. Az a baj. „Mostanában aszexuális vagyok sajnos, egy férfi sem mozgat meg komolyabban. Nincs most szükségem a szexre, ennél sokkal fontosabb dolgok vannak. Most készülök három hét múlva egy címlapfotózásra, arra edzek keményen, diétázom mellé, zsírégetőt szedek, ilyenek” – csicseregte.

Most már szinte minden tiszta, egyedül az a nyilatkozat sántít egy kicsit, miszerint Szalontai 2007 februárja óta szingli. Tavaly nyáron a lány ugyanis már úgy vonult be a valóságshowba, hogy barátot, szerelmet, és másfél éve tartó komoly kapcsolatot emlegetett. Úgy tűnik, az úriember is a gang-bang és a leszbikus pornók sorsára jutott: Szalontai akkor is letagadja, ha bizonyíték van róla.