Hétvégén családon belüli erőszak miatt őrizetbe vették Stormy Daniels pornósztárt. Az asszony azért bántalmazta férjét, mert az nem megfelelően végezte el a házimunkát. A szenátor-jelölt akkor sem unatkozik, ha éppen nem ő okozza a botrányt: politikai tanácsadójának autóját a napokban felrobbantották.

“Szenvedélyes és erős karakter” - ezekkel a szavakkal kampányol Stormy Daniels pornósztár, aki a 2010-es választáson az Egyesült Államok szenátusába készül. Aki pedig eddig kételkedett volna a felsorolt jelzők valóságában, annak most már bizonyítékként szolgál a Tampa Bay-i rendőrség által hivatalosan készített jegyzőkönyv, miszerint a színésznőt szombaton letartóztatták családon belüli erőszak miatt. Daniels a jelentések alapján mindössze azért esett neki férjének, Michael Mosny-nak, mert az nem az elképzelései szerint mosta és teregette ki a szennyest.

A vehemens asszony tagadja, hogy ököllel ütlegelte a párját, de azt elismerte, hogy egy cserepes virágot dobott a mosogatóba, földhöz vágta az esküvői albumot és eltört néhány gyertyát. Ennek ellenére csak ezer dollár óvadék fejében helyezték szabadlábra, miután rövid ideig benntartották a Hillsborough megyei börtönben – olvasható a The Smoking Gunban.

A pornós fotómodell egyébként alapjáraton sem unatkozik: politikai tanácsadójának az autóját a napokban felrobbantották, a feltevések szerint azért, mert sokan nem nézik jó szemmel, hogy a színésznőt támogatja. A terrorista akciót még egy térfigyelő kamera is rögzítette, de a tettest azóta sem tudták beazonosítani.

Ugyan Daniels élete nem patyolattiszta, nem kell tartania attól, hogy foglalkozása miatt hátránnyal indul a választásokon: ellenfele ugyanis egy korábban prostitúciós ügybe keveredett politikus, David Vitter.

A színésznőről megnyerő kampányfotókat a Muffinon tekinthetnek meg a 18 éven felüli olvasók.