Teo
2009.08.27. 14:49
Pornóverziót forgattak a 30 Rock - itthon A stúdió - című tévésorozatból. A gyártó cég láthatóan igyekezett a szereplőválogatásnál, amiből kiderül, hogy Tina Fey akár a Palin-pornóban is játszhatott volna, bár lehet, hogy ennél a műfajnál nem is az arcbéli hasonlóságon van a hangsúly.

Már a neten a 30 Rock című, itthon A stúdió címen futó amerikai kult-tévésorozat pornóparódiájának trailere. A 30 Rock XXX szereplői a megszólalásig - de legalábbis az első vetkőzésig mindenképp - igyekeznek hasonlítani az eredeti szereposztásra, a főszerepet pedig a Palin-pornóból már ismert Lisa Ann kapta.

img-char-lisa limon

Az eredeti sorozatban Jack Donaghy, a stúdió új programigazgatója változtatásai miatt Liz Lemon producer egy nagypofájú és teljesen buggyant fekete színészt, Tracy Jordant kap a nyakába, hogy vele dobja fel a showját.

img-char-damian

A sorozat egyik érdekessége, hogy az állandó szereplőgárdán kívül sok sztár vállalt el benne egy-egy epizódszerepet, mint például Jennifer Aniston és Salma Hayek is. A pornós verzióban ők valószínűleg nem várhatóak.

A pornóparódia szereplőválogatásánál a gyártó cég, a tévés sorozatok felnőttfilmes átköltésére szakosodott New Sensations - akik többek közt már az Office, a Scrubs és Seinfeld tévésorozatok szexszel felütött verzióit is megálmodták- láthatóan törekedett a hasonlóságra. Tekintetbe véve, hogy ennél a műfajnál a szóbajöhető hasonmások körét drasztikusan szűkíti, hogy a pornószakmán belül kell megtalálni őket, egész tisztességes munkát végeztek.

A főhősnőt, Liz Lemont alakító Tina Feynek például kiváló megfelelője lett a Palin-pornóval ismertté vált Lisa Ann, aki talán még ugyanazt a szemüveget is viseli, mint alaszkai kormányzónőként. A szájmenéses feka, Tracy Jordan szerepét alakító pornóst, Bishopot viszont semmiképp sem tudnánk összetéveszteni az eredeti színésszel, Tracy Morgannel.

A tenyérbemászó titkárt, Kenneth Parcellt játszó Jack McBrayer hasonmásának megtalálásával nem lehetett sok gondja a cégnek, hiszen Paul Woodcrest vonásait nézve egyértelmű, miért őt választották.

img-char-ken

Lemon jobbkeze, Pete Hornberger karakterével azonban úgy tűnik, nem volt ilyen könnyű dolguk, mivel a pornós Ralph Long és a színész Scott Adsit még a rettentő kopaszparóka ellenére is ég és föld.

img-char-ralph

Ugyanígy nem lehetett egyszerű kiválasztani, hogy ki játssza a forgatókönyvíró Frank Rossitanot, hiszen hiába maszkírozták a pornós Chris Cannont, eltérő testfelépítése miatt sosem lesz olyan, mint az eredeti karaktert alakító Judah Friedlander.

img-char-chris

Ha bárki úgy gondolta volna, hogy az új stúdiófőnök, Jack Donaghy szerepét játszó Alec Baldwin annyira karakteres, hogy lehetetlen pornós alteregót találni neki, téved: a New Sensations - a fenti szűk lehetőségeket figyelembevéve - egész jó munkát végzett Herschel Savage beállításával.

img-char-herschel

Persze nem mindenkivel történt így, a tévésorozatban szereplő show-főszereplőnő, a Jane Krakowski által megformált Jenna Maroney szerepére túl fiatal a pornós Ashlynn Brooke, és eléggé látványos is a köztük lévő 17 év korkülönbség.

img-char-ash

Nem volt ennyire rossz döntés viszont Amy Reid pornószínésznővel eljátszatni a Katrina Bowden alakította recepcióst, Cerie-t.

img-char-amy

A pornóparódia története egyelőre nem ismert, de nyilván nem tartogat óriási meglepetéseket: „Az volt a célunk, hogy a legfelkapottabb modern sorozatokat forró szexjelenetekkel kombináljuk” – nyilatkozta az XBIZ-nek a rendező, Lee Roy Myers. „Ezekkel a filmekkel esélyünk van arra, hogy valóra váltsuk az emberek tévés fantáziáit. Azokról a népszerű karakterekről beszélek, akiket mindenki igazán szeretne meztelenül rosszalkodva látni.” – tette hozzá Myers.

15%
4990 Ft
4242 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft