Havas Henrik késett, Kovi fújtatott, Pierre Woodman, a francia análpápa pedig huncutul csettintgetett. Nyolc döntős küzdött a Miss Erotika címért a Syma csarnokban rendezett 14. budapesti Erotika kiállításon. Bújjon a zsűri bőrébe, és szavazzon a legszexisebb csajra.

Ahogy beléptem, azonnal egy vibrátorokkal teli placcnak sodort a tömeg. - Ez jó lesz? - kérdezte egy testes negyvenes, majd az ura bajsza alá tolta a rózsaszín análdugót. A válasz nincs meg, hömpölygök tovább. Sok Erotika kiállításon jártam már, de ekkora tömeg még nem volt sehol. A tapizásfetistiszta japánoknak maga lett volna a mennyország. Persze a rendezvény csúcsán, szombat este, nyolckor érkeztem, a színpadon épp Garami Gábor konferált, akarnom se kellett, odalökdöstek.

Kiderült, hogy a SYMA csarnokban 14. alkalommal megrendezett budapesti Erotika kiállítás és börze a Miss Modell Ügynökséggel karöltve Miss Erotika választást hirdetett. A versenyzők interneten jelentkeztek, közülük választották ki a zsűritagok a nyolc döntőst, akik szombaton szexi szerelésben, aztán fehérneműben a közönség előtt is felvonultak. A szakmai zsűri öt emberből állt. Kovács "Kovi" István pornófilmrendező mellett egy furcsa nevű, szőke asszony feszített, mellette a zsűri elnöke, a folyton huncut tekintetű pornóproducer, a francia análpápa, Pierre Woodman, és ott volt az épp inaktív Lauro Giotto is. Neki egyébként nem volt könnyű dolga ugyanis minden csajt imád. Nem véletlenül lett belőle pornószínész. A zsűri ötödig tagja, Havas Henrik késett, állítólag dugóba került a taxija, de ne izguljon, a végére csak befutott.

A csajok felvonultak, a zsűri lelkesen pontozni kezdett. A Machomedia fotóinak köszönhetően most ön is kipróbálhatja milyen volt zsűritagnak lenni. Garami Gábor csak annyit kért a zsűritől, hogy ne a szépséget vagy az alakot pontozza, hanem az erotikus kisugárzást. Tegyen így ön is!

1. Kira

 

erotika 06

Első versenyzőnk egy 31 éves salgótarjáni festett szőke, aki elvileg imád táncolni, de ebből nem sok látszott a mozgásán. Ideges, feszült, görcsös, így minden színpadi mozdulata darabos. De legalább szép nagyra gyúrta a hasizmát. Kira egyébként láthatóan nem kavarta fel a zsűrit, persze ön azért adhat neki tíz pontot.

2. Lola

 

erotika 07

A 21 éves budapesti lány az első pillanatban szintén feszült volt, de ahogy Garami Gábor megjegyzte, hogy ez a lány még álmában is mosolyog, rögtön kedvesebb lett az arca. Lola szintén odavan a táncért, és bebizonyította, hogy a szürreálisan hosszú combokhoz tényleg jól megy a tanga.

3. Viktória

 

erotika 08

Tizenkilenc évével az isaszegi lány a mezőny egyik legfiatalabb versenyzője, aki bár szereti a gogo táncot, szombat este mégis inkább menekült volna a színpadról. Kemény lehet, ha az ember testét több száz ember bámulja szájtátva, miközben a francia análpápa pontozza.

4. Kinga

 

erotika 09

Tökéletes modell. Felemelt fejjel vonult, jelenléte intenzív, bár kissé megközelíthetetlennek tűnt. A fekete hajhoz persze fekete fehérneműt választott, mire az análpápa vígan bólogatott. Pedig a budapesti tanuló nincs több 18-nál.

5. Beáta

 

erotika 10

A budapesti lány se vén, épp csak 21 éves, de a többiekhez képest profi. Ő ugyanis erotikus modellként dolgozik. A kivetítő alatt szurkoló, izzadt srácok hangosan nyerítettek a tituluson.

6. Emília

 

erotika 11

A 40 éves tatabányai versenyző határozottan túlfűtött, és bár klassz a teste, halványan így is Geronazzo Mária világszemlélete lengte körül. Persze Máriához képest ő egy istennő. Mellesleg Emília odavan a szexért, de csak a férjével csinálja.

7. Kata

 

erotika 12

A modell, aki hobbiból rúdtáncol kissé zavartan tipegett a színpadon, pedig Garami lelkiismeretesen lelkesítette, amikor nem kis túlzással klasszikus szépségnek becézte. Kata egyébként 170 centi és Budapesten él.

8. Éva

 

erotika 13

Egy vöröses göndör lobonc robbant be a színpadra, és néhány túlságosan is odatett mozdulat mögött hirtelen feltűnt a Bár 2.0-ból ismert Éva, a 26 éves budapesti tanuló. Woodman elégedetten csettintett, energia tényleg van a csajban, bár a testén lenne mit csiszolni. Persze önt lehet, hogy így is meggyőzte.


A lányok már a színpad mögött izgultak, mire Havas Henrik is megérkezett. Kovival és Giottóval kezet rázott, majd horgászmellényében lehuppant az análpápa mellé, mire Woodman kedélyesen megveregette a tanár úr vállát. Havas kedvéért a versenyzők még egyszer, egyenként megmutatták magukat. Kinga topmodellt játszott, Emília és Éva áttáncolt a színpadon. A döntésre két percet kapott a zsűri. A korlátnál toporgó hatvanas, dauerolt nénik szerint a hármas a nyerő, bár favoritjukat később az ötös számú versenyzőre cserélték. Közben feszülten lesték, hogy látják-e magukat a tömeget pásztázó kivetítőn. Nem volt szerencséjük.

A zsűri két percéből öt lett, a lányok sorban állva várták az ítéletet. Harmadik helyen Lola, a fenékmutogató mosolygós végzett, és ezzel 50 000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal és egy, a szexy.hu-n megjelenő fotósorozattal lett gazdagabb, ráadásul a kedvéért még Lauro Giotto is abbahagyta az smsezést, és inkább megpuszilta a lányt.

Képek 18 éven felülieknek

A második helyezett Emília lett, amivel a zsűri tényleg bebizonyította, hogy nem a szépséget pontozta. A mezőny legidősebb versenyzőjét, aki a harmadik helyezettnél egy ötvenessel többet kaszált, Kovi köszöntötte. Ahhoz képest, hogy márciusban úgy tűnt, Kovi még mindig Schobert Norbi étrendjén él, a pornórendező meglepően nagy lett, ami rossz lábával kiegészülve nem könnyítette meg számára a színpadi mozgást.

A győztes, a négyes rajtszámú Kinga, aki 150 000 forint értékű utazási utalványt és persze a fotósorozatot nyert, az análpápától vehette át a díját. A topmodellszerű csaj büszkén viselte a Miss Erotika 2009 címet. Vajon a Velvet-olvasók is egyetértenek az eredménnyel?