Pár éve még csak a tengerentúlról hallhattuk hírét, most viszont már itthon is elérhető, és csak a pénztárcától függ a G-pont feltöltése. A technika vitatott, hiszen magát az erogén zónát is csak hírből ismeri a nők többsége, ebből kiindulva a magyar plasztikai sebészeti klinika is csak azoknak ígér dupla élvezetet, akiknek amúgy is volt már részük G-ponti orgazmusban. Mindezt akár 250 ezerért, és nagyjából fél évig, a befecskendezett kollagén ugyanis elég hamar felszívódik.

Újabb találmánnyal bővült a hazai plasztikai sebészet választéka, tehát az amerikai trendet követve már Magyarországon is különböző intimplasztikai beavatkozásokkal próbálják szike alá csábítani a nőket. A széles repertoár, mint például a hüvelyplasztika, kisajakplasztika, szeméremdomb-korrekció vagy a szűzhártya helyreállítását célzó beavatkozás, a szűzhártya-rekonstrukció mellett a G-pont feltöltése is helyet kapott a szolgáltatások között, pedig a kollagéninjekciós eljárás alaposan megosztja a közvéleményt.

Ez persze nem is csoda, hiszen annak ellenére, hogy Dr. Beverly Whipple, a G-pont című könyv szerzője azt állítja, hogy a kutatásaik során felhasznált 400 nő mindegyikénél megtalálták a Grafenberg-pont szövetét, a legtöbb nő számára máig csak legendaként él a G-pontként emlegetett misztikus örömforrás. (Ez az a bizonyos, a vagina mellső falán található, kb. 1-3 cm átmérőjű terület, amit - ha megtalálnak -, állítólag a legnagyobb örömet nyújtja a szexuális együttlét alatt.)

Kétszeres élvezettel kecsegtetnek

"A G-pont létezéséről valóban sok nézet látott napvilágot 1950-es felfedezése óta, viszont a korszerű vizsgálati eszközökkel bizonyították létezését" - magyarázta az Aesthetica Orvosi Központ tanácsadónője. A cégnél most azt ígérik, hogy egy 15-20 perces eljárás alatt még érzékenyebbé teszi ezt a pontot, ami kétszeres élvezetet is adhat. "Ultrahanggal a szövetek vastagságából kimutatták helyét, de a feltöltés során ultrahang használatra nem kerül sor. Hogy  nőgyógyász szakorvosunk milyen módszerrel dolgozik, sajnos nem áll módomban felfedni versenytársi okok miatt" - árulta el a központ munkatársa a konkrétan nulla információt.

Az élvezi, aki egyébként is élvezi

Feltöltetné a G-pontját?

Mindemellett persze hangsúlyozzák, hogy a kezelést csak olyan nőknek javasolják, akik szexuálisan egészségesek, azaz képesek orgazmust átélni, szexuálisan nem kedvetlenek, nem küzdenek pszichés zavarokkal, nem estek át komoly nőgyógyászati beavatkozáson, nincsenek hormonproblémáik; és, hogy az injekció csupán egy lehetőség.  Mint mondják, a kezelés hatékonysága egyéni adottságok függvénye, és csak egy orvosi konzultáció deríthet fényt a várható végeredményre. Eredményessége tehát valóban nem garantált. Ha mégis, akkor a töltőanyagnak köszönhetően az erogén zóna állítólag megduzzad, könnyen kitapinthatóvá válik, azaz könnyebben ingerelhető a szexuális együttlét során, és intenzívebb érzést tesz lehetővé.

"A G-pont feltöltésnek nincs orvosi indikációja, tehát nem szükséges. Viszont a beavatkozással izgalmasabbá tehető a szexuális élet. Újdonságot biztosít, és nem végleges beavatkozás" - reklámozta a szolgáltatást a cég munkatársa, amiből kiderült, hogy mivel természetes anyagról van szó, a kollagén 6-8 hónap alatt felszívódik.

Mészáros Dóra köszöni, elég neki a mostani orgazmus

"Hogy a hatékonyság egyéni adottságok függvénye, az szerintem sokat elárul erről a kezelésről" - mondta a Velvetnek Mészáros Dóra sztriptíztáncosnő, akinek véleménye az, hogy pénzt inkább olyan dolgokért ad ki, aminek a hatékonysága ténylegesen, tudományosan bizonyított. "Ennyi erővel mellnövesztő meg fogyókúrás tablettákat is vásárolhatnék. Szkeptikus embernek tartom magam, nem fogok holnap szaladni a rendelőbe G-pont feltöltésre. Ha a környezetemben élők mind személyesen biztosítanának arról, hogy működik, és az ára nem vetekszik egy Ferrari árával, akkor esetleg elgondolkodnék rajta.

Egyébként nem értem, hogy az eddig is teljesen jól működő szexuális élettel rendelkező emberek még akarnak egyre többet, ezzel esetlegesen kockára téve a már meglévő szokásaikat. Persze egy idő után unalmassá váló szexuális élet felvillanyozása lehet, ha a beavatkozás tényleg segít. Sok esetben a párkapcsolatok ezen részét a nők hanyagolják el, mert már nem olyan mint régen, kihűlnek. A férfi oldal ugyan szeretné, de egy idő után más megoldást keres. Ha bebizonyosodna, hogy tényleg működik a G-pont feltöltés módszer, és a hölgyek esetlegesen kitörő lelkesedéssel vetik bele magukat a régi-új dolgokba, akkor az uraknak ajánlom, hogy támogassák a feltöltést, már ha az biztonságos."