A Velvet egyik olvasója mószerolta be nálunk a sztriptíztáncost, aki a feljelentő szerint már kellőképp jól érezte magát egy partin, és kopasz, kigyúrt férfiak hada vette körül. Susan Pearl szerint túlzás lenne háremet emlegetni, de bevallotta, aznap este valóban kapás volt, bár ez nem jellemző. Határozott fellépése miatt ugyanis általában tartanak tőle a férfiak, ha pedig komoly kapcsolat van kilátásban, akkor is a munka nála az elsődleges.

„Szombaton, nem sokkal éjfél után estünk be a Renegade Pub-ban megrendezett SzelektívHallás Partira, ahol a pultot megtámadva rögtön feltűnt egy picike, vörös hajú csaj, no, nem azért, mert feltűnő jelenség lett volna, hanem, mert nagyon ismerősnek tűnt” – írta feljelentő rovatunnkba édibédi30, akinek elmondása szerint beletelt egy kis időbe, míg rájött, hogy Susan Pearl, iszogat mellette. „Bár a nevére nem emlékeztem – arra hosszabb keresgélés után találtam rá csak a neten –, azt egyből vágtam, hogy az Erotika Kiállítás egyik folyamatos vendégéről van szó. A leányzó már elég jól volt, így a seggét sem stírölhettem, lévén, inkább a biztonságot jelentő széken  pihentette azt, és egy idő után már a cigit sem sikerült elsőre bekapnia (ami egy éjszakában dolgozó csaj esetében némi röhögést váltott ki belőlünk). Amúgy nagyon közvetlen volt, és folyamatosan 10-15 kopasz, kigyúrt állat vette körül, akik feszt vigyorogtak, meg kacsintgattak egymásra, mi meg már fogadásokat kötöttünk, kinek sikerül előbb beleélvezni a gatyájába egy sztriptízes puszta látványától.”

Olvasónk leveléből a végeredmény nem derült ki, és minden bizonnyal Susan Pearl, alias Onestyák Zsuzsa sem figyelt felt hasonló dologra – legalábbis a Velvettel nem osztotta meg a részleteket. Telefonos megkeresésünkre viszont elárulta, hogy akár különleges alkalomnak is lehet nevezni, hogy kirúgott a hámból, ez ugyanis egy meló utáni bulizás, vagy ahogyan Pearl fogalmazott egy „levezető történet” volt. „Nem, nem voltak 15-en, maximum 5-en, csak cserélődtek. Minden bizonnyal azt látta az olvasó-feljelentő, hogy folyamatosan nagydarab férfiak vesznek körül” – magyarázta, és nagy szerencsének tudja be, hogy hódolói nem szoktak tolakodóak lenni. „Mondjuk, most odajött egy srác és rákérdezett, hogy: Ugye, te pornós vagy? Mondtam neki, hogy nem, nem vagyok pornós, és hogy mertem remélni, hogy egy ilyen bulin ezt a kérdést nem fogják nekem feltenni. Ezzel le is ráztam szegénykét” – mesélte a történteket a sztriptíztáncos, akiről annak idején mindössze egyetlen leszbikus film készült, és amiatt azóta is megbélyegezve érzi magát.

Ő hordja a nadrágot

„Általában felismernek, de nem tudnak hova tenni” - folytatta. „Legutóbb a benzinkútnál állított meg egy idősebb úriember, hogy mennyit nézte a Fix Tv-n a műsoromat. Na, most ez a műsor kb. nyolc évvel ezelőtti. Az emberekben élénken él az arcom, meglehet, azért, mert nem változtattam magamon semmit. A hajszínemtől kezdve a testalkatomig minden maradt az eredeti.”

A kezdeti lelkesedést viszont általában felváltja a félénkség: „Nem mernek igazából közeledni hozzám. Meglehet, már a fellépésem olyan, lazán fiús, mert nem vagyok híve annak, hogy tíz centis sarkakon egyensúlyozzak, inkább kényelmes cuccokat veszek fel, „Zsoltinak” öltözve egy-egy ilyen alkalommal. Ha például a barátnőmmel megyek bulizni, azt is simán kinézhetik belőlem, hogy leszbikus vagyok – vagy a másik variáció, hogy körbe vesznek a barátaim, így a sok férfiismerős miatt meg sem próbálkoznak az ismerkedéssel. Egy-két italmeghívás be szokott csúszni, de szerencsére a beszólogatások elmaradnak.”

Csak Johnny Deppnek nem mondana nemet

Pearl úgy érzi, valami okból kifolyólag tartanak tőle a pasik. Ha például belép egy szórakozóhelyre, mindenki megnézi, de talán a határozott fellépése távol tartja őket. „Pedig nem vagyok megközelíthetetlen, csak igazából nem is veszem észre, ha valaki többet szeretne. Ez egy kicsit skizofrén állapot, hogy van a Susan Pearl, az erotikus show-táncos, és van Zsuzska, aki én vagyok.  Nem tartom magamat celebnek, csak egy közismert valakinek. Távol áll tőlem az effajta magamutogatás, nem véletlenül nem vagyok naponta a címlapokon.

A sztriptíztáncos a magánéletéről nem igazán szeret mesélni, mivel, mint mondta, az csak rá tartozik. Annyit viszont még elárult, hogy ha megismerkedik valakivel, azzal rögtön tudatja, hogy mivel foglalkozik, így próbálja kiküszöbölni az esetleges félreértéseket már az elején. „Számomra a munkám az elsődleges, így a magánéletem teljesen a háttérbe szorul. Igaz, ha Johnny Depp kopogtatna az ajtómon, nem mondanék neki nemet.”