Egy négygyermekes brit pár egy tündérmesébe illő esküvőt szeretne, ám ezt elvileg nem engedhetnék meg magunknak. A 34 éves Lisa Brand és a 36 éves Tommy Barnes ezt az apró problémát úgy kívánja megoldani, hogy pornófilmekben szerepelnek. Eddig 1300 font gyűlt össze, és még négy felnőtteknek szóló alkotásban kell szexelniük ahhoz, hogy összegyűljün a kívánt összeg.

Egy brit pár úgy döntött, hogy pornófilmek segítségével próbálják összegyűjteni a pénzt az álomesküvőjükre. Eddig összesen három felnőtteknek szánt alkotásban szerepeltek, ami 1300 fontot (kb. 386 ezer forintot) hozott a konyhára, és még további négy filmet szeretnének csinálni, hogy a jövő júniusban tartandó mexikói esküvőjük minél csodálatosabb legyen

A négygyermekes pár többek közt egy fotóst és egy fehérneműmodellt alakított az egyik szexfilmjükben, sőt az édes hármast is kipróbálták – írja a Sun. A 34 éves Lisa Brand és a 36 éves Tommy Barnes még A tanú teste című film azon jelenetét is reprodukálta egy nem túl fényűző hotelben, amiben Madonna forró viaszt csepegtet filmbéli partnere meztelen testére. Sőt, az asszony még el is fenekelte kedvesét.

„Nagyon jól mulattam. A tervünket elmeséltem az édesanyámnak és a legtöbb barátomnak is. Megértenek minket. Mindig is egy tündérmesébe illő esküvőről álmodtunk” – nyilatkozta Lisa Brand. „Ez az élmény sokkal közelebb hozott minket” – tette hozzá Tommy Barnes, aki szerint ezzel letudták azt a 15 percnyi hírnevet, ami mindenkinek jár ezen a világon.