A regisztrált több mint száz jelentkezőből olyan kevesen érkeztek a hétvégén tartott orális rekordkísérlet helyszínére, hogy a nézők bevonásával is csak negyvenhét férfit sikerült kielégítenie az amatőr pornószínésznőnek. Suzy három napig nem evett, hogy a mélytorkozás okozta hányinger ne okozzon még nagyobb kellemetlenséget. A legfiatalabb résztvevő 23, a legidősebb 70 éves volt.

Mindössze 47 hímtagot sikerült orálisan fixálnia annak a magyar lánynak, aki február 20-án egy nagyszabású összejövetel keretén belül minimum 100 vállalkozó szellemű férfit szeretett volna kielégíteni. A szopás-rekordkísérlet felhívásra még január közepén került sor a Tutti Frutti magazin jóvoltából, és az akkori tervek szerint egy húszéves lány, bizonyos Leila bizonyította volna a tehetségét.

A csaj bemutatására szervezett Privát Partyn viszont a főszereplő nem bizonyult túl lelkesnek és eltökéltnek a meredező farkak előtt térdepelve, és ezt a közönség soraiban álló amatőr pornószínésznő is észrevette. Suzy gyorsan Leila segítségére sietett, és perceken belül át is vette a vezetést – végül egyedül maradt a kamerák kereszttüzében. A Tutti Frutti szerkesztősége pedig úgy vélte, a rekordot nem szabad kockáztatni, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy létrejöjjön: pillanatok alatt változott a felállás, és Suzyra cserélték Leilát. Így a nagyjából egy tízessel idősebb, de lelkesebb pornószínésznő volt az, aki a hétvégén részt vehetett az első magyar orális rekordkísérletben.

Sokáig úgy tűnt, megvan a minimum100 férfi, akiknek személyesen kellett kicsengetniük 1000 forint regisztrációs díjat, ám a helyszínen kiderült, hogy sokaknak csak a szája volt nagy. A nagy megmérettetésre ugyanis meglehetősen kevesen érkeztek meg közülük: „Sajnos nem jött el 100 önkéntes, pedig több mint 130-an regisztráltak, és szerintem elég nagy nyilvánosságot kapott a dolog. Így aztán csak 47-ig sikerült eljutni, a regisztráltakon kívül jópár vendég is – akik csak nézőnek jöttek – bevetette magát az ügy érdekében, de a 47. spricc után egyszerűen már nem bírtunk több pasit felhajtani” – mesélte a Velvetnek Walter Anna (Wally), a magazin főszerkesztő-helyettese.

Pedig a résztvevők el voltak látva mindennel, ami ilyenkor csak kell az esetlegesen kókadt férfiaknak: szexlapok, kivetítőn játszott pornófilmek és hangulatfokozó csajok álltak a vendégek rendelkezésére. A legfiatalabb résztvevő 23, a legidősebb 70 éves volt. Az amatőr pornós végül 1 óra 38 perc 47 másodpercet töltött aktív szopással, ezalatt mind a 47 pasit kielégítette, és egyszer tartott egy rövidebb pihenőt.

"Tavaly nyár óta pornózok, de még soha nem adatott meg a lehetőség, hogy több pasit elégítsek ki egymás után. Amikor Wally rákérdezett, nem szeretnék-e Leila helyett próbálkozni a rekorddal, rögtön igent mondtam" – nyilatkozta Suzy, aki kapásból elárulta azt is, milyen módszerrel készült a rekordra: "Felmerült bennem a gondolat, hogy esetleg lebőgés lesz a vége, ha elhányom magam, ezért a nagy nap előtt három napig nem is mertem enni. A férfiak többsége ugyanis, akik ilyen akciókra jelentkeznek, minden áron ki akarnak elégülni, és ha nem figyel oda a lány, simán leszalad a torkán a pénisz. Szerencsére a rekordkísérlet alatt mindössze három esetben fordult ez elő velem."

A magyar orálkirálynőnek kikiáltott Suzy elmondása szerint egy cseppet sem izgult a rekordkísérlet alatt, és azt a helyzetet is nyugodtan tudta kezelni, amikor az egyik résztvevő többet akart tőle a kelleténél. "Ugye, ennek a rekordkísérletnek az volt a lényege, hogy minél több férfit elégítsek ki minél rövidebb idő alatt, ezáltal minél kevesebb munkával. Volt egy pasi, akivel majdnem összetűzésbe kerültem emiatt, mert rám szólt, hogy csináljam lassabban, mert mindjárt el fog élvezni. Mivel úgy vettem észre, hogy ittas állapotban is van, mondtam neki, hogy elég kellemetlen lenne a kamera előtt szóváltásba kerülnénk, így megkértem, hogy menjen le a színpadról."

Az amatőr pornós hozzátette, kicsit csalódott, mindemellett viszont elégedett a teljesítményével, bár mindenképp szerette volna legalább Blonde Cora spricc-maratonját überelni. A német pornószínésznő a 75. cummantás után esett össze és ájult el, mert nem bírta tovább szusszal a nagy feladatot.