Nemcsak a külföldi, hanem a hazai pornószínésznők közt is szép számmal akadnak, akik képesek a megszólalásig hasonlítani egy-egy hírességre. Páran arra is képesek, hogy kihasználják ezt, így történhetett meg, hogy Konta Barbara nevével a mai napig fut egy szexvideó a világhálón, és amikor Eva Mendes bizonyos testrészeit kutatja az ember az interneten, sokszor szintén egy magyar lány széttárt lábai közé fut. Na de melyik páros hasonlít a legjobban?

1. Tatár Csilla - Maya Gold

Ugye, hogy ez a Maya Gold? Most mitől lett Tatár Csilla?” – értetlenkedett a Velvet egyik olvasója egy sajtótájékoztatón készült cikk megjelenése után, amiben Gönczi Gábor felesége is szerepet kapott. „Mikor Maya Gold eltűnt, akkor tűnt fel Tatár Csilla, akár ő is lehetne, egy új élet, egy új név” – kommentálta újabb olvasónk egy másik hír alatt. „Tényleg hasonlítanak. Bár T.Cs. az eszével keresi a pénzt” – vonta le a következtetést köldökszösz nevű hozzászólónk, és ehhez nem is kell mit hozzáfűznünk Maya Gold életútját ismervén.

tatar csilla

2. Zimány Linda - Janny

Zimány Lindának is van egy eddig eltitkolt hasonmása, aki minden bizonnyal nem véletlenül nem került be brékingként a twitterkirálynő szösszenetei közé. Pedig Britney Speras és Jessica Simpson után a pornószakmában is van valaki, akivel bármikor összekeverhetik az utcán a Cool Tv műsorvezetőjét: a 21 éves Janny még kezdő a szakmában, és mit ad isten, a legtöbbször Britney, illetve Brittney nevekkel fut a pornóoldalakon.

zimany linda

3. Konta Barbara - Tóth Erzsébet

Vannak olyan pornószínésznők, akik gátlástalanul kihasználják a hasonlóságot. Így történt ez 2003-ban is, amikor pornórajongók százai kapták meg azt az e-mailt, amely szerint Konta Barbara új arcát ismerhetik meg. Az ominózus felnőtt filmben azonban nem a barátok közt egykori szereplője, hanem Tóth Erzsébet amatőr pornószínésznő szerepelt, aki híres hasonmása nevével akart nézettséget szerezni magával.

konta barbara

4. Horváth Éva - Aletta Ocean

Bár a pornószakmában a hazai Angelina Jolie- ként emlegetik Aletta Oceant, a pornószínésznő pontyszáját figyelmen kívül hagyva inkább Horváth Éva eltitkolt ikertestvére lehetne. Az 1987-es születésű magyar pornódíva egyébként elvétve tartózkodik csak itthon, és leginkább amerikai produkciókban szerepel – nem is meglepő, hogy az idei AVN Díjátadón ő zsebelhette be a legjobb külföldi pornószínésznőnek járó elismerést.

 

angelina jolie

 

5. Eva Mendes - Eve Mendes

Eva Mendesnek sem kell a szomszédba mennie egy jól fűszerezett, erotikus botrányért (hiszen nem egyszer túlságosan szexinek és hivalkodónak ítélték már meg a reklámokban), így nem csoda, hogy ezrek kutatják a kubai-amerikai színésznő pikáns képeit – mint ahogyan az sem, hogy sok esetben egy magyar lányba botlanak helyette. A 24 éves Eve Mendez tárt lábakkal várja a kíváncsiskodókat, és minden bizonnyal vannak olyanok, akik fel is hagynak 36 éves hasonmása kivillanó melleinek felkutatásával.

eva mendes