Többféle pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a Magyar Gárda egyik tagja. Müller Nikolett neve ismerősen csenghet azok számára, akik követték a 2009-es Erzsébet téri, be nem jelentett demonstráción őrizetbe vett gárdista lány ügyét, de Nikki Millerként is az ő - igaz, többnyire hard - képeit, videoit dobálja ki a keresőprogram. A dolog pikantériája, hogy Müller egy olyan szélsőjobboldali szervezet tagja, akik köztudottan melegellenesek.

Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a közismerten melegellenes Magyar Gárda egyik tagja.

Müller Nikolett neve a magyar szélsőjobboldali szervezetek körében ismerősen cseng: a fiatal lány már részt vett több rendezvényükön is, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság.

Az indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott.

A Velvet birtokába jutott képkockák közül ez az egyetlen olyan felvétel, amin Müller nem szabadul meg a ruháitól. A felnőtt filmes szakmában többek között Nikki Millerként (de van andy, Angela, Nikki, Nikolett, Angelique, Niki M, Candy Nubiles, Candy, stb., lehet válogatni) futó lány ráadásul nem válogatós, a felhozatalban férfiakkal és nőkkel egyaránt szerepel, illetve vannak vibrátoros jelenetei is.

Müller saját pornós oldallal rendelkezik, a honlap szerint a legutolsó pornóképeinek a feltöltése 2009. decembere.

Az ügyben szerettük volna a Magyar Gárda egyik magasabb rangú tisztségviselőjét megkérdezni - pélául, hogy mi a véleményük arról, hogy a 2009-es melegfelvonulás elleni harcok után az egyik tagról kiderül, hogy kamerák előtt létesített szexuális kapcsolatot egy azonos neművel, ám válasz egyelőre nem érkezett. Mint ahogyan a Müllernek feltett kérdésre sem, miszerint az erkölcs védelmében oly hevesen szónokló gárdisták körében a leszbikus (vagy akármilyen) pornó nem ütközik-e az erkölcsiség falába.

Müller Nikolett ugyanakkor korábban sem tagadta, hogy pornózott volna. Sem a kérdést először feszegető romalapnak, sem a pornósztárságát a Hírszerzőn írt blogjában felvető Radics Bélának nem cáfolta.

A művésznőről filmrészletet ide kattinta láthat, nagyfokú puncitartalma miatt kizárólag 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk.