A Brigitta Bulgari művésznévvel futó explaymate három hónapja egy éjszakai szórakozóhelyen maszturbált showműsorában. Az esetet páran mobiltelefonnal rögzítették, később pedig a Facebookon megosztott képekből és videókból derült ki, hogy a helyszínen több fiatalkorú is jelen volt.

Fiatalkorúak ellen elkövetett szeméremsértés vádjával letartóztatta az olasz rendőrség Brigitta Bulgari magyar származású pornószínésznőt. A Kocsis Brigitta névvel született 27 éves playmate még február 27-én adott elő egy showműsort Fossato di Vicóban egy éjszakai szórakozóhelyen, ahol egy erotikus előadás tartalmához hűen meztelenkedett, nyilvánosan maszturbált, és testi kontaktust is létesített néhány vendéggel. Az eseményről több mobiltelefonnal készített felvétel is készült, amik később a Facebook nevű közösségi oldalon landoltak, így derült ki, hogy a közönség soraiban 16-17 éves kamaszok is élvezték a műsort.

Kocsist csaknem három hónappal a történtek után tartóztatták le Bellunóban, pillanatnyilag előzetesben van. A Quotidianonet olasz nyelvű lap úgy tudja, a rendőrség továbbá vizsgálatot indított a night club tulajdonosa és a show szervezője ellen is, hogy kiderüljön, mekkora felelősség terheli őket az ügyben. A zsaruk közleménye szerint a program résztvevői között volt olyan fiatal is, aki nem töltötte be a tizenhatodik életévét sem.

Mindeközben a terninrete.it internetes újságnak megszólalt Riccardo Schicchi pornóproducer is. Cicciolina egykori mentora (egyben Henger Éva volt férje, akit korábban hat év börtönbüntetésre ítéltek Olaszországban prostituáltak futtatása miatt) a lapnak elmondta, szerinte egy paradox helyzet állt elő: „Mintha visszatértünk volna a harminc évvel ezelőtti állapotokhoz, amikor Staller Ilonával  letartóztattak minket a műsorunk miatt.” Hozzátette, egy „művész” nincs arra kötelezve, hogy minden 190 centis, 17 éves fiataltól követelje a személyi igazolványt, aki csak a közelébe akar kerülni. Schicchi szerint az is nonszensz, hogy az eljárást a rendőrség olyan képek felhasználásával indította meg, amiket jogosulatlanul töltöttek fel a Facebookra.

Hasonló szexbotránynak kikiáltott sztorija legutóbb Mészáros Dórának volt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Wigner Jenő Kollégiumában megrendezett műsorai kapcsán. A sztriptíztáncos diákok előtt vetkőzött le az intézmény falai között, ami alaposan megosztotta az egyetemi vezetést. Mivel azonban a kollégium házirendje nem tartalmaz semmilyen, közszemérmet illető tiltást, az ügyből maximum erkölcsi kérdést csinálhattak a háborgók.