Terry Black pornófilmmel támad

2010.06.05. 17:13
Az egykori transzvesztita két transzszexuálissal készít minőségi kosztümös pornót. A produkcióban részt vesz Judy Nero is, aki művészeti tanácsadóként segíti a munkálatokat. A transzszexuális Amanda Elstak szerint sokan azt hiszik, könnyű pornót készíteni, pedig ez nem így van. Csüggedni azért nem kell,az eddig meleg szórakoztatásban tevékenykedő és meleg pornókat készítő műsorvezető színvonalas filmet ígér.

Az egykori transzvesztitát felkérték egy pornófilm rendezésére, derült ki a műsorvezető, Amanda Elstak közleményéből. Terry Black megosztva kapja meg a rendezői feladatokat, az egykori transzvesztita mellett két transzszexuális, azaz Elstak és Alexa Ciccione osztja majd a rendezői instrukciókat. Valamint az amerikai cég megbízásából készülő alkotásban visszatér Judy Nero is, aki művészeti tanácsadó státuszban vesz részt a munkálatokban.

Alexa Ciccione
Alexa Ciccione

„Látni láttam már ilyet, ki nem?! Rendezés tekintetében azért jó, hogy olyan segítségem lesz, mint Amanda, aki nemzetközileg képben van az igényekkel, és Judy Nero, akinél nagyobb sztár ebben a kategóriában nincs Magyarország területén” – mondta Terry Black, azaz Rácz Károly. „Első lépésként már megírtuk a forgatókönyvet, nemzetközi vonal köré szőtt, kosztümös filmet tervezünk, nem titkoltan kicsit fricskát nyomni a jelenlegi helyzetnek” – fogalmazott homályosan Black.

Terry Black
Terry Black

A közleményből kiderült, a forgatást idén nyárra tervezik, több helyszínen, történelmi kosztümökben, külföldi pornósztárok viselnek majd. Elstak szerint a film különlegessége nem csak a forgatókönyvben rejlik, hanem abban is, hogy itthon még nem volt arra példa, hogy a meleg szórakoztatás alakjai pornófilmet készítettek volna.

„Azt garantáljuk, hogy egy színvonalas film fog majd napvilágot látni. Sokan gondolnák, hogy könnyű dolog pornót csinálni, azonban mint sok más dolog a vásznon, ez is csupán illúzió, a célja egy másfajta szórakoztatás” – magyarázta Elstak, aki nem idegen a pornószakmában. Chi Chi Larue stúdiója évek óta sikeresen működik, és eddig a melegpornók számát növelte.