Kevés olyan műfaj van, ami rekordok területén annyi kategóriával büszkélkedhet, mint a szex. Kié a leghosszabb pénisz? Kié a legkisebb? Melyik a valaha mért legnagyobb csikló? És ki nyelte a legtöbb ondót a világon? Összegyűjtöttük.

A legnagyobb és legkisebb péniszek

Mivel a pénisz mérését elég nehéz pontosan végezni, a XXI. századból nincsen erről megbízható forrás - írta az AskMan.com. Az ismert adatok birtokában viszont a XX. század elejéről van egy feljegyzés, miszerint a Dr. Robert L Dickenson által lemért legnagyobb farok 34 centi hosszú és 16 cm kerületű.

Ezzel szemben a valaha mért legkisebb példány 1 centi, de van ennél rosszabb is: az úgynevezett mikropénisz, ami azt jelenti, hogy a szerszám valójában a testen belül található. Egy másik ilyen rendellenesség a hypoplasia, amikor a pénisz hozzánő a szeméremcsonthoz, így a nyele nem is létezik.

A testhosszhoz képesti pénisz méretben a kacsakagylók vezetnek kimagaslóan első helyen: hímtagjuk nyolcszor hosszabb, mint a testük. A kutatók mostanában azt is felfedezték, hogy a kagyló péniszének alakja is változhat a környezetnek megfelelően. Második helyen egy argentin kacsafaj végzett, aminek hímvesszeje ráadásul spirál alakú, így a spermák sokkal könnyebben kerülnek a nősténybe. Tekintve, hogy a legtöbb madárnak egyáltalán nincs pénisze, ez a faj nagyon rendben van.

A centikben mérhető csúcstartók egyébként a bálnák: az ámbráscetnek 3 méter hosszú és 30 centis átmérőjű a nemi szerve. Második helyen a vizilovak és az elefántok vannak, akik jóval szerényebb mérettel rendelkeznek, mint a bálnák: az ő péniszük átlag 60 centiméter hosszú.

A leghíresebb női nemi szervek

A legnagyobb vaginával rendelkező nő a skót származású Anna Swan volt. Szintén óriás méretekkel bíró párjától egy hatalmas gyerek született, akinek fejének körmérete 19 hüvelyk, vagyis 48 centiméter volt, amikor született. Arról nincsenek adatok, hogy a nemi szerv konkrétan mekkora volt, de ehhez mérten el lehet képzelni.

A történelem során feljegyzett egyik legnagyobb klitoriszt állítólag egy orvos, Otto von Breslau látta 1924-ben. Állítása szerint az ominózus csikló 11,5 centiméter hosszú és 3,8 centiméter átmérőjű volt. Egy Brainbridge nevű doktor jegyzete szerint viszont volt ennél nagyobb példány is a női nemi szervből: ő egy 13 centiméteres klitorisz állítólagos szemtanúja.

Tatiata Kozhevnikova gyermeke születése után intim izmai elgyengülése ellen nekiállt a hüvelytornának. Először egy Muránói üveggömböt dugott fel magának, ám azt utána alig bírta kihalászni magából, így végül egy kisebb golyóval súlyzózott, amihez több golyót erősített nehezékként. Az asszony a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ legerősebb vaginájával rendelkező nője: 14 kilogrammot emelt ezzel a módszerrel.

Ejakulálással kapcsolatos rekordok

A legmesszebbre élvező csúcsát Horst Schultz valósította meg, aki 6 méterre lőtt el. Ugyanakkor – mivel a nők is tudnak ejakulálni, náluk 3 méter ugyanez a rekord. A legtöbbször elélvező férfi egy óra alatt 16-szor spriccelt.

Más, ondóval kapcsolatos rekord egy Los Angeles-i nőhöz, bizonyos Michelle Monahan nevéhez fűződik, aki majdnem egy liter ondót nyelt le. Ő az első és egyben az utolsó is, aki ebben a mezőnyben indult, azóta nem akadt olyan, aki meg akarta volna megdönteni ezt a csúcsot. Monahan gyomrát egyébként az eset után ki kellett mosni.

Az orális szex világrekordját Summer Nyte állította fel 2006.április 1-jén: 14 óra leforgása alatt 249 pasit szopott le a Tennessee Social Clubban. Nyomdokaiba tavaly egy német pornós, Blonde Cora szeretett volna lépni, ám a művésznő a 75. pénisz után összeesett és eszméletét vesztette: nem bírta tovább, elfogyott a levegője.

Ezen a területen a magyarok is büszkélkedhetnek egy rekorderrel: az amatőr pornószínésznő februárban 47 férfit elégített ki orálisan, csak azért nem többet, mert nem volt elég jelentkező.

Leghosszabb maszturbálás

San Fransiscoban több éve rendezik meg a Maszturbálás Hónapját, aminek célja többek között az is, hogy újabbnál újabb rekordokat állítsanak fel. Itt született meg például az önkielégítés rekordja is, aminek eredményei alapján ki lehet jelenteni, hogy a férfiak tovább bírják, mint a nők: egyikőjük nyolc és fél órán keresztül maszturbált folyamatosan. Ehhez képest a női versenyző csak hat és fél órán keresztül juttatta saját magát szexuális élvezethez.

Gang-bang rekorderek

Az egy nap alatt történő legtöbb szexpartner elfogyasztásának rekordere egy Houston nevű pornószínésznő, akin 24 óra alatt 620 férfi ment át 1999-ben. Ezzel a számmal egy korábbi – szintén egyéni – csúcsot döntött meg: egy évvel korábban csak 500 férfival közösült ugyanennyi idő alatt. Houston puncija egyébként más területen is híres: a pornós volt az, aki 10.000 dollárért árverezte el a vaginaplasztika során levágott szeméremajkának darabkáját.

Ugyanennek a rekordnak férfi megfelelőjét szintén egy pornósztár, Jon Dough nevéhez fűződik, aki 101 nővel szexelt. Igaz, az első napon csak 52 sikerült, a többit a következő két héten belül teljesítette.

Legnagyobb orgia

A legnagyobb orgia, amit valaha feljegyeztek, Japánban volt, ahol 250 pár esett egymásnak, hirdetve, hogy a csoportos szex rendkívül jó dolog.

Legfiatalabb szülők

Shaun 12 éves volt, amikor neve bekerült a rekordok könyvébe: őt tartják hivatalosan a legfiatalabb apának a világon bár biztosan van/volt nála fiatalabb is, csak azt nem regisztrálták.

A valaha élt legfiatalabb anya a perui Lina Medina, aki 1939-ben, 5 évesen hozta világra fiát, Gérardót.  Egyes feljegyzések szerint már 8 hónaposan menstruált, de akadnak olyan cikkek, amik szerint csak 2 és fél éves korától. A wikipédia szerint Medina szülei azt hitték, egy tumor van a kislány hasában, végül, mire kiderült a terhessége, már a 7. hónapban volt. Hogy ki volt a gyerek apja, az soha nem derült ki, Medina apját gyanúsították vérfertőzéssel, de bizonyíték hiányában elengedték. Gérardó 10 évesen tudta meg, hogy a lány, akit a nővérének hisz, valójában az anyja.

A legtöbb péniszeltávolítás

Időszámításunk előtt 1300-ban King Menephta egy csatából jött haza, miután sikeresen legyőzte a líbiaiakat. Hogy megünnepelje a sikerét, megkérte az embereit, hogy vágják le a legyőzött hadsereg mindegyik tagjának a péniszét. 13000 hímtaggal érkezett haza. Az eseménynek Karnakban emlékművet is állítottak, amin azt is feltüntették, hogy kihez tartoznak a nemi szervek: a megcsonkítottak között voltak líbiai vezérek, szírek, etruszkok és görögök.

A legidősebb pornós

Fél lábbal a koporsóban még mindig keményen nyomja az ipart a világ legidősebb pornósa, Shigeo Tokuda. A 75 éves japán bácsi már több szívrohamon túl van, mégsem hagyja abba a munkát. Tokuda korábban egy ingatlaniroda alkalmazottja volt, nyugdíjba vonulása után viszont halálra unta magát otthon, ezért kezdett el pornózni. Eddig több mint 200 felnőtteknek szóló filmben játszott főszerepet, repetroárjából nem hiányoznak a klasszikus perverz történetek: fiatal lányok elcsábítása, vérfertőzés, feleség-após közötti szex, stb.

A legtöbb meztelen ember fotózás kedvéért

Spencer Tunickot a hazájában már hétszer is letartóztatták, a fotóművész ugyanis előszeretettel vesz rá tömegeket arra, hogy meztelenül pózoljanak neki nyilvános helyen. Tunick már közel száz installációt hozott létre, ezek közül a legismertebb és a legnagyobb 2007. május 6-án történt, amikor nem kevesebb, mint 18 ezer embert fényképezett le a mexikóvárosi Zócalo-téren. A modellek egyébként soha nem kapnak fizetést, a művész pedig állítja, a fotózásoknak semmi köze nincs az exhibicionizmushoz vagy az erotikához: ő csak az élet sérülékenységét szeretné bemutatni a durva városi közegben.