A világ 8 legbizarrabb óvszere

2010.07.18. 21:37
A férfiak péniszmérős darabbal fitogtathatják méretüket, alkalomhoz illően szmokingosat is felhúzhatnak, de akár az önarcképükkel is egyedivé varázsolhatják az óvszer csomagolását. A oddee.com segítségével összegyűjtöttük a legfurább kondomokat.

Péniszmérő kondom

A vonalzók ideje rég lejárt, itt a péniszmérő óvszer, ami a viselője méretétől függően lehet önbizalombomba és szégyenfal is akár. (A gyártók természetesen leginkább azoknak ajánlják, akik fitogtatni szeretnék hímtagjuk hosszát, nem pedig beégni a csaj előtt.) Állítólag sokkal pontosabb eredményt ad, mint bármely mérőeszköz, és a forgalomba hozott legtöbb bizarr gumióvszerrel szemben nemcsak poénkodásra alkalmas, hanem valóban lehet aktus közben is használni.

a96862 a533 7-condometrix

Szmokingos óvszer

Ha már nagyszabású, hivatalos eseményen vesz részt az ember, miért is ne lehetne a szmoking mellett az óvszer is alkalomhoz illő? Ezt a kondomot azoknak a férfiaknak tervezték, akik igazán mély benyomást szeretnének kelteni a partnerükben. A csokornyakkednővel kiegészített ábrát közvetlenül a gumira nyomtatták, ami a fura kinézete ellenére sem okoz allergiás tüneteket egyik félnél sem. Talán ez az egyetlen szmoking a világon, aminek viselése után nem kell különös gondot fektetni a hajtogatására.

a96862 a533 2-tuxedo

Harapós kondom

Öt évig fejlesztették, mire elérte jelenlegi formáját, és a 2010-es foci-vb-n hozták először forgalomba a Rape aXe nevű női óvszert. Az eszköz nemcsak a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen véd: a belsejében található tűhegyes tüskék belefúródnak az erőszakoskodók farkába, megakadályozva ezzel az aktus folytatását. A kondomot a Dél-Afrikai Köztársaságban dobták piacra, ahol a világon a legmagasabb a nemi erőszak száma.

a96862 a533 6-rapex

Vicces gumik

Kizárólag tréfás ajándéknak ajánlják a gyártók az állatfigurás kondomokat, amik annak ellenére, hogy szintén gumiból készültek (a figurák pedig kézzel festettek), nem használhatók szexuális közösülésre. Vagyis, a kínálatban megtalálható termékek nem nyújtanak védelmet a nemi úton terjedő betegségekkel és a nem kívánt terhességgel szemben. A forgalmazók a 24 darabos készletet átlag 21 ezer forintért vesztegetik, aztán, hogy pontosan mire jó ennyi pénzért, arra még nem jöttünk rá.

a96862 a533 10-dinosaur

Önarcképes óvszer

Ma már saját fényképpel, névvel, különleges üzenettel, vagy bármi mással egyedivé lehet tenni a kondomot egy erre specializálódott cégnek hála. Sajnos a dizájn megtervezése kizárólag a csomagolásra vonatkozik, pedig mennyivel viccesebb lenne egy gumira nyomtatott arckép.

a96862 a533 5-customize

Folyékony kondom

Nemsokára már itthon is lehet kapni a legújabb német találmányt, a folyékony óvszert. Nem kell már a gumi felhúzásával vacakolni, elég csak előkapni a sprét, merevedés után a péniszre fújni, és a 25 másodpercnyi száradási idő után (állítólag) máris ugyanolyan biztonsággal lehet használni, mint a hagyományos változatát. Az aktus után pedig szintén a többi gumihoz hasonlóan kell eltávolítani.

a96862 a533 9-spray-on

Világító gumi

Használat előtt 30 másodpercig fényforrás (lámpa) alá kell tartani (persze, a csomagolással együtt), és sötétben máris világít a foszforeszkáló gumi. Nemcsak vicces és hangulatos, de megvilágítja a lényeget, ráadásul a pénisz is nagyobbnak látszik tőle. Korábban horribilis összegekért lehetett megvásárolni, de ma már ugyanannyiba kerül, mint egy normál kondom. A statisztikák szerint pedig önbizalmat ad a férfiaknak.

a96862 a533 11-florescent

Óvszerpisztoly

Egy japán dizájner szerette volna a szexualitást, a humort és a kemény játékot ötvözni. A női kémek és a hidegháború ötvözéséből indult ki, így jött létre az óvszerpisztoly, aminek voltaképp csak a csomagolása különleges és elegáns, a fehér pisztoly egy normál kondomot tartalmaz.

a96862 a533 4-gun-condom