Van, akinek gyerekkorában, az egész családja előtt kell színt vallania arról, hogy mit csinál egyedül az ágyában hason fekve. Olyan is van, akinek a pasija akkor jön rá, hogy nem tudja kielégíteni a csaját, amikor az pornófilmre maszturbál mellette. Akad vázába szorult pénisz és hüvelyben akadt dezodoros kupak, na meg egy váratlanul betoppanó nagymama, aki szeme láttára süvít az ejakulátum. Olvasóink történeteiből kiderül, boldog ember az, aki nyugodtan tud önkielégíteni.

Megaláztatás a család előtt

"Olyan 5-6 éves kislány lehettem, amikor elkezdtem megismerni a testem, vagyis, amikor szorosabb barátságot kötöttem a nemi szervemmel" – meséli a harmincéves Katalin, aki arra már nem emlékszik, hogyan alakult ki benne az érzés, de tudta, hogy ezeket a dolgokat akkor célszerű csinálni, amikor senki más nem tartózkodik a közelben. "Ezért mindig magamra zártam az ajtót, és hangtalanul maszturbáltam az ágyamban, hason fekve. Nem kellett sok idő az első lebukáshoz. Egy alkalommal, amikor a szüleim még az ebédlő asztalnál ültek, erős késztetést éreztem arra, hogy megint magamhoz nyúljak, így a szokásos módon besurrantam a szobámba és csendesen tettem a dolgom.

A heves rángatózást követően már csak arra eszméltem, hogy anyám áll felettem és iszonyú dühösen néz. Nem szólt egy szót sem, hanem kirángatott az ebédlőbe, ahol az egész család (nagymama, nagypapa, apám, nővérem) előtt el kellett mesélnem, hogy mit tettem az elmúlt percekben, és válaszolnom kellett volna arra a kérdésre is, hogy ugyan miért. (Akkor még fogalmam sem volt erről.) Hetekig nem mertem senki szemébe nézni, úgy szégyelltem magam, de nagy szerencsémre a későbbiekben ez a mozzanat nem okozott semmilyen szexuális frusztrációt."

Lebukás a pasi háta mögött

Anett a középiskola harmadik osztályában jött össze Bencével, akivel fél év múlva el is veszítette a szüzességét. "A szex kellemes volt vele, azt leszámítva, hogy csak nem akart jönni az együttléteink alatt a mindenféle szaklap által emlegetett orgazmus. Ezt általában otthon éltem át, saját ujjaimtól, természetesen egy szót sem szóltam neki erről. Később úgy alakult, hogy nyári szünetben a szüleivel együtt elmentünk nyaralni a Balatonhoz, ahol egy szobában, egy ágyban aludhattunk, így a mindennapos szex adott volt, de a kielégülés elmaradt."

Anett egy hét elteltével már szinte őrjöngött, hiszen Bence kellően felizgatta minden egyes alkalommal, de tapasztalat híján a lánynak fogalma sem volt, hogyan vallja be a fiújának, hogy eddig még egyszer sem jutott el a csúcsig tőle, az útmutatáshoz pedig pláne nem volt mersze. "Aztán másfél hét után, amikor egy menet után (annak hitében, hogy) a pasim bealudt mellettem, álmatlanul kapcsolgatni kezdtem a tévét, és leragadtam a pornócsatornánál. Egyszerűen nem bírtam magammal, élveznem kellett, így közvetlenül Bence mellett (aki háttal volt nekem) kezdtem el maszturbálni az egyik jelenetre, folyamatosan oldalra pillantva, és ügyelve arra, hogy ne ébresszem fel az ágy rázkódásával. Öt percen belül orgazmusom volt, ami után elégedetten dőltem ki a pasim mellett, aki a legnagyobb megdöbbenésemre megszólalt: „És ez most mire volt jó, ha itt vagyok melletted?” Köpni-nyelni nem tudtam. Kiderült, hogy az ágy mellett lévő ablakban a tévé fényének visszaverődése miatt minden egyes mozdulatomat végigkövette, és egyáltalán nem tudott örülni a látványnak, a tudatnak pedig, hogy nem tudott kielégíteni, még kevésbé."

Vázába szorult a pénisz

"14 éves koromban, valamelyik magazinban olvastam, hogy egy srác az anyja vázájával maszturbál folyamatosan, és hát nem részletezem, mi okból kifolyólag, de én is kipróbáltam az önkielégítésnek ezt a bizarr formáját" - számol be az önkielégítéssel kapcsolatos kínos szituációjáról Péter, aki középkorú tanárként mutatkozott be. "Akkoriban fogalmam sem volt olyan dolgokról, mint síkosítás, és azt hiszem, valamilyen szinten ez lett a vesztem. A félig merev állapotban bedugott farkam ugyanis egy idő után kőkeménnyé meredt a szűk üregben, és se ki nem tudtam húzni, se bentebb tolni. Az ijedtség ellenére viszont a péniszem tovább meredezett, így másodperceken belül döntöttem: egy csapással széttörtem a vázát egy szék támláján. Nagyjából annyi időm maradt, hogy visszahúzzam a sliccem, a csörömpölés hatására ugyanis anyám másodperceken belül berontott a szobába. Utólag visszagondolva lehet, jobban jártam volna, ha egy ép vázával a faszomon segítséget kérek a családtól, mert a dédanyai örökség eltörését a mai napig nem bocsátották meg nekem."

Hüvelybe szorult dezodoros kupak

Beának a golyós dezodoros flakon teteje maradt benne a hüvelyében: "Percek múlva már sokkhatás alatt voltam, hogy úristen, mi lesz most, szólnom kell anyáméknak, akik szólnak az orvosnak, és máris az egész falu erről fog beszélni" - írja levelében. "Aztán valamilyen szinten sikerült lenyugodnom, és úgy gondoltam, ami bement, az kellő ügyességgel ki is jön, így guggoló helyzetet felvéve csaknem félórás munka után konkrétan megszültem a kupakot. Azóta eltelt húsz év, a kellemetlen élmény miatt viszont idegen tárgy azóta sem került belém, még vibrátorral sem mertem próbálkozni."

Nagymama szeme láttára süvített a sperma

"Az én történetem szerintem mindennapos: jobb híján a Móricka magazinra vertük annak idején a haverokkal (12-13 évesek lehettünk), az újságot kézről kézre adtuk, hogy senki ne maradjon ki a jóból" - meséli Károly. "Hozzám pont akkor jutott, amikor a szüleim egynapos bevásárló körútra mentek Pestre, így minden elővigyázatosság nélkül letelepedtem a szobám közepére, és kiskamaszhoz méltóan veszettül rejszolni kezdtem.

Pechemre megfeledkeztem arról, hogy nagyanyámnak is van kulcsa a házunkhoz, így az öreglánynak pont akkor sikerült benyitnia, amikor az ejakulátum elsüvített a fülem mellett. Pár pillanatig mindketten meredten néztünk egymásra (nekem eszembe sem jutott eltenni a cerkát), míg végül nagyanyám gyors meghajlások közepette bocsánatot kért tőlem, és sietősen távozott. Ő két hétig nem jött, én hónapokig nem bírtam maszturbálni."