Meg Ryan egy étterem asztalánál játszotta el a megjátszott orgazmust, Sean William Scott a szerepe szerint egy prosztata masszázstól élvezett el, a Kegyetlen játékok 2-ben egy lovon tör a csúcsra a főszereplő, de Jane Fonda nevéhez is fűződik egy kielégülés a kamerák előtt, még 1968-ból. Összegyűjtöttük a filmtörténelem legemlékezetesebb orgazmusait.

Harry és Sally

A legemlékezetesebb filmes orgazmust általában mindenhol Meg Ryan nevéhez kötik. A színésznő az 1989-ben készült Harry és Sally című produkcióban mutatta meg Billy Crystallnak a Katz’s Deli asztalánál, hogy milyen is egy valódi megjátszott orgazmus. A jelenet végén elhangzó mondat is híres lett egyébként: „Azt kérem, amit ő kért” – szólal meg egy idős asszony a produkciót látva.

Spermafióka

Az 1997-es amerikai vígjátékban a mormon Joe főszereplője lesz egy hollywoodi pornófilmnek, amiben egy Spermahős nevű szuperhőst alakít, aki a világ legkellemesebb fegyverével harcol: orgazmust idéz elő. Végül a filmen kívül is kénytelen használni a feltalált eszközt, ezzel harcol a producer ellen, és ezzel szerzi vissza újra a menyasszonyát.

Cool túra

A 2000-es amerikai vígjátékban az E.L. nevű karakter (Seann Williamm Scott) alakítása az egyik legmeghatározóbb. A történet lényege, hogy négy haver elindul visszaszerezni egy kazettát, ami egyikőjük hűtlenségének a bizonyítéka. Az út folyamán mindenféle kellemetlen helyzetbe kerülnek, amiből szinte csak E.L. tud kellemesen kijönni. Például a spermabankban.

Barbarella

Roger Vadim ebben az 1968-as filmben formált először igazi szexbombát feleségéből, Jane Fondából. Az enyhén erotikus sci-fiből kiderül, mekkora ereje van egy női orgazmusnak, de a színésznő nemcsak a halk élvezéssel, hanem a lebegő sztriptízével is beírta magát a filmtörténelembe.

Kegyetlen játékok 2.

A 2000-ben készült kegyetlenül rossz film említést sem érdemelne egyéb esetben, ha nem lenne benne egy témába vágó jelenet: az egyik főhős lovagróórán élvez el a lovon és esik egy hatalmasat az élvezettől.

Csajozós film

Ha már volt asztalnál kielégülő nő, nem maradhat ki a sorból az asztalnál kielégülő férfi sem: a 2006-os vígjátékban Adam Campbell alakít egy elragadó különszámot Alyson Hannigannel szemben. A film végén ennek ellenére mégsem őt választja a lány.

Horrorra akadva

Egyszerre vicces és nagyon fárasztó: David Zuzker filmjében a pasi akkorát élvez, hogy a sugártól a nő a plafonon köt ki. Nincs is ehhez mit hozzáfűzni többet.

Csajok a csúcson

2001-ben tabukat döntögetett a Csajok a csúcson című német vígjáték, melyben az alkotók nemcsak a normál szexre összpontosítottak, hanem azt is bemutatták, mire lehet még használni a nyerget biciklizés közben. Az azóta híressé vált jelenetért köszönet Diana Amftnak.

Bobby Long

Elvileg Gabriel Macht az, aki a 2004-es amerikai filmdrámában előidézi Scarlett Johansson talán legszebb arckifejezését, amit eddig láthattunk filmvásznon, gyakorlatilag viszont minden bizonnyal a Golden-globe díjra jelölt színésznő egyik legjobb alakítását láthatjuk az alábbi videóban. A jelenetet egyébként kivágták a filmből.