Egy román napilap állítása szerint Dorothy Black akkorát élvezett egy pornófilm forgatása alatt, hogy leharapott egy darabot kollégája, Chris Ballew füléből. A bökkenő csak az, hogy a sztriptíztáncos rég nem forgat férfiakkal, a pórul járt színész pedig nem létezik. Mészáros a Velvet megkeresésére hasonló hírértékben és igazságtartalomban gazdag sztorikkal állt elő: 4 milliárd dollárt nyert az amerikai lottón, azóta Tahitin sütteti a hasát, és feleségül ment Vincent van Gogh jogörököséhez.

Kórházba juttatta szexpartnerét egy forgatás alatt Dorothy Black, alias Mészáros Dóra - adta hírül a Click című napilap. A cikk szerint a pornószínésznő a megjátszott vagy valós orgazmus hevében olyan erősen megharapta Chris Ballew fülét, hogy annak egy darabja a szájában maradt, a férfit pedig kórházba kellett szállítani. A plasztikai műtét állítólag 5500 dollárba került, amit Mészáros pénztárcája bánt.

Az erősen kamuszagú sztorival kapcsolatban (lévén az egykori pornódíva már régóta nem forgat férfiakkal, ráadásul Chris Ballew nevére rákeresve mindössze egy énekest dob ki a kereső) a Velvet megkereste Mészárost. „Ez vicc. Azaz nem vicc. Ez maga a bulvárújságírás” – döbbent meg a cikken a szabadszájú sztriptíztáncos, aki szerint a legnagyobb baj az, hogy ezt az olvasók be is kajálják. Mindemellett kérte, írjuk meg, hogy múlt héten 4 milliárd dollárt nyert az amerikai lottón.

„Azóta Tahitin tengetem a napjaimat, ahol feleségül mentem Vincent van Gogh jogörököséhez. Ha már témánál vagyunk, közben leckéket veszek Mike Tyson-tól, aki ugye leharapta Evander Holyfield fülét. Szánalmas. A román Click újságírója kitalált egy történetet, hogy megtöltsön egy üres lapot. A pech az, hogy pont az én művésznevem lett neki szimpatikus hasraütésszerűen. Írhattak volna Bonnie Bianco, vagy Lolita Blond, vagy jóég tudja milyen nevű nőről is, csak gondolom, pont az én képeim akadtak a kezükbe. Ráadásul azok a fotók tudomásom szerint jogvédettek” – tette hozzá.